Луна ще кукува без Нордел, Зори скастрена за флирта й с Коцето

Готвачката не успя да достигне финала на шоуто в понеделник
Обновена: 5 дек 2017 10:19 | 5 дек 2017 10:15, Александър Попов
25
Луна ще кукува без Нордел, Зори скастрена за флирта й с Коцето
Само Луна изпрати Нордел. Кадър: Нова тв

След поредна номинация Мариела Нордел напусна Big Brother и остави сама своята приятелка Луна. Изгонването на готвачката предизвика истинска радост сред останалите съквартиранти и в крайна сметка само фолкпевицата я изпрати до вратата, където си размениха целувки.

Людмила, която не докосваше нейната храна, пък вдигна победоносно ръце във въздуха.

"Имах чувството, че бях в машината на времето. Българите ги водеха за ушите, чуваха се руски другари. Само един човек показа морални качества и психика от хората там и това е Луна, тя трябва да спечели", каза на излизане Нордел.

Междувременно Зорница Линдарева бе изправена пред другарски съд заради опитите й да сваля женения Константин. Всичките в групата се опитаха да й обяснят, че държанието й не е приемливо и натискането й с певеца не говори добре за нея като жена.

"Хора, това е игра. Естествено, че няма нищо между нас. Пък и аз не се притеснявам, че ще ме отхвърли. Много пъти са ме зарязвали, зарязвала съм и аз", оправда се Зорница.

В последните дни тя умишлено показва природните си дадености и се усуква около Коцето, прегръща го, целува го.

"Как ще се чувстваш ти ако беше негова жена", закова я Динко, а отговор така и не последва.

Междувременно Светлана пък заподозря Зорница Линдарева, че играе някакви игри с признанието си, че е загубила две деца.

"Тя си измисля някакви неща, за да стигне до финала. Всеки си измисля някакви неща, за да стигне до там. Някои хора разправят драматични истории, правят неща с друг човек, който е доста популярен, за да стигнат до края на шоуто", каза Василева, визирайки вероятно вече бившата си дружка.

"Всяка жена е преживявала такива неща, при всеки е било. Това какво пречи за брак? Напротив, ако този човек те обича, ще остане до теб, въпреки тези неща. Това се случва на повечето жени в България. Зори влиза в някаква роля", категорична бе кандидатката да сложи фамилията Гущерова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
А преди 6 години
Точно така, номер 15. Коцето демонстрира, че не умира от глад, тогава какво прави в ББ, далече от семейството си? Жена му трябва да го пази, всяка жена трябва да си пази мъжа, както и обратното. Зорница е свободна и ако й е харесал, ще действа, много ясно, да не е ***. Но от Надя и Коцето зависи дали ще позволят някоя външна жена да ги раздели. Ако се случи, вината по никакъв начин не е само отвън.
13
2
 
2
 
! Отговори
--- преди 6 години
Зорито е радост за очите в това предаване. Хич не ме интересува, че флиртела с женен. Жененият да му бере гайлето, още повече, че е известен, че е минал повечето фолкаджийки. Сега да се прави на ощипан, е мнооого смешно. Тя си е свободна. Никой не може да развали семейство отвън, което отвътре е здраво. Ако Зорница развали нечие семейство, то значи, че семейството е фалшиво и се крепи на косъм.
12
5
 
2
 
! Отговори
бг преди 6 години
Тоя Биг брадър се гаври с хората и то само с тези,които не харесва.Манипулативно може да изкара някой герой,а друг да срине!Двоен стандарт-Фънки,Коцето "добрите герои",а Нордел и Луна "лошите" Доста тенденциозно шоу!
11
4
 
22
 
! Отговори
Ник Ло преди 6 години
А Гала скоро ли ще се пенсионира ?
10
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен пък Нова тв. ми става все по противна телевизия! В сутрешния блок ни пускат бигбрадър, при Гала бигбрадър, в новините бигбрадър направо отвратителнна работа!
9
4
 
61
 
! Отговори
1212121212 преди 6 години
Не бях чувала нищо за Мариела Нордел преди да влезе тук, но след като я гледах в предаването съм на мнение, че това е един от най-противните, зли, лицемерни и плашещи хора, които съм виждала през целия си живот. Радвам се, че излезе и още повече се радвам, че в България рядко се срещат хора като нея.
8
2
 
31
 
! Отговори
сара преди 6 години
Много "умна" тая нордел - и от сатани и вещери разбираше.
7
31
 
5
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
за Нордел,идна умна и ерудирана жена.Занимаваха се с килограмите и,вместо с умствения багаж на останали те
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Луна е егати и чукана и непукиста!Има нерви като корабни въжета"
5
0
 
33
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
Щом народа харесва това, защо тогава се чудим, че възрастните хора хвърлят пачки с пари през терасите, а младите се заробват с кредити от фирми за бързи заеми.
4
15
 
10
 
! Отговори
xax преди 6 години
Гоялмо шоу се получава. Жалко, че не го дават целогодишно, а ни занимават със сериали и музикални предавания.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е луд ,който яде зелника и папка паричките, а който му го дава. може да са изветрели, ама са хитри и до като се лигавят там - пълнят гуша. обаче няма обяснение за тези, които пускат SMS-и за тази пошлост.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тотално побъркани като повечето бг
1
0
 
27
 
! Отговори
11 преди 6 години
тез па кви са?