Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Олег Ковачев...Олег Ковачев...Абе, нещо не се сещам.Ама той да ми казва, че съм "нещастен", затова, че не одобрявам публичните изяви на "светлата любов" на тези две персони, значи е с техния мисловен потенциал. Сериозните чувства не се нуждаят от афиширане.
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една приказка, че имената на глупците, висят по стените.Вече е модерно да се казва, че имената на глупците, висят по новините!Хич не ми пука за тези мало.умни.ци!!!
80
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До панализаторТези виждал ли си ги: . , ! ? и т.н.
79
0
 
17
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
От това с което ни занимават няма по голяма глупост.Личният живот и неприкосновен е не е за медийни изяви само глупаците го правятТоз смехурко нямаше първа дама до себе сисиноптичката всички и знаят нейните похвати защо трябва да се излагат публичноВсе пак не са първа младост а и имат доста проблеми от семеен характерне трябва да го авишират така публично като недодялани тинейджери от мара шепова минал на синоптичка
78
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11"Щом се обичат,нека си се обичат. Оставете ги на мира."---По-точно би било да се каже:"Щом се обичат,нека си се обичат. Оставете НИ на мира!Не ни ги за-вирайте постоянно в очите. Тези двамата на снимката са ЯСНИ на всички здравомислещи. Каквото и да правят, нов имидж не могат да наложат.
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 52Ти успя да се вместиш! И днешното пица калцоне с кола ти е осигурена. А ако ми паднеш, и калцоните ще омажеш!
76
1
 
4
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
E... kako taka... ami i jas nisto loso ne kazav nesto.... spomnav cicko-paricko i Romeo i Julija od Sofija ete tolku...
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сме зависливи, просто сме стандартни! Не можем да разберем, връзка в която жената пpаска със стpапoна мъжа!
74
4
 
11
 
! Отговори
младен преди 6 години
И актьора и президента да го....сещате се. А специално на президенто му ппжелавам дълголетие през което да изгуби всичко ценно което има и да е вечно сам, сам само с народната любов.
73
1
 
21
 
! Отговори
681 преди 6 години
Стига сте занимавали хората с тия глупости! За любов и дума да не може да става! Кой за втори, кой за трети път - все любов "намират", айде бе..тук иде реч за парички... Като поизтупа брашнения чувал, като му съчини още един наследник, мацката ще го отсвири!
72
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все бъркам тази Деса с онази Деса дето се ожени за Хвърчилков! И там бурна любов е имало (особено след втория трудов договор) ! Хвърчали са костилки!
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детелин Каналинков:Президента се гаври с народната любов!
70
4
 
19
 
! Отговори
АРЕ БЕГАЙ преди 6 години
ОЛЕГ КОВАЧЕВ КАКТО ВИНАГИ Е НЕПОДГОТВЕНО ПРИСТРАСТЕН. НИКОЙ НЕ ДЪРПАШЕ ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДЕСИ БАНОВА ДА ГОСТУВАТ ПРИ ГАЛА И ДА ПЛЕЩЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ. САМИ СИ ПРЕДИЗВИКАХА ПОДИГРАВКИТЕ И С ОСНОВАНИЕ СТАНАХА ЗА ПРИСМЕХ И ДОСТА НЕЛИЦЕПРИЯТНИ КОМЕНТАРИ. И ЗА КАКВО ДА ЗАВИЖДАТ НА ДЕСИ ИЛИ ПЛЕВНЯТА СМЕШНИКА.
69
3
 
12
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Аз никога не съм се гаврил с чиато и да е била любов. Просто погледнете снимката към статията. И двамата са усмихнати. Плевнелиев е усмихнат истински и щастливо, мацката се усмихва с телевизионната си усмивка. Който има представа от живота разбира каква е разликата.
68
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не че нещо, но подобни коментари съдържащи думи от сорта на "злобари", "комплексари", "хейтъри" и т.н са доста често срещани в профилите на известни и не до там известни родни кифли. Явно Олег Ковачев в "достигнал" нови "висини" в мисловната си дейност
67
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как можеш да злобееш по една златотърсачка, тя просто е жалка и той също. След някоя година всичко ще лъсне.
66
2
 
22
 
! Отговори
Присмехът злоба ли е преди 6 години
Какъв режисьор сте, г-н Ковачев, когато не можете да усетите какво пошло и жалко риалити шоу ни разиграват тези "влюбени"?! Обичали сме, г-н Ковачев! Именно за това са и реакциите на присмех, на хората! Защото тази "президентска любов" падна под нивото дори на "любовите" на Николета Лозанова и Валери Божинов!
65
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнението на този актьор съвпада с моето ,за съжаление много простотия и лошотия има в нашата татковина
64
5
 
9
 
! Отговори
сара преди 6 години
Как ли пък да злобея - не виждам да имат нещо за завиждане - даже напротив. по някакъв начин са смешни. Да не се притеснява толкова Олег Ковачев - лично аз не злобея, а мисля и че доста хора също. Мъъъничко даже ни е жал за тях, че са такива, каквито са.
63
8
 
23
 
! Отговори
х преди 6 години
какво по романтично от 55 годишен продажник и агент на САЩ и застаряла голддигърка ....?както е казал народа - като дупе и *** са си