Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
13
 
! Отговори
Коти преди 6 години
Просто на хората им писна да ни занимават с историите на ***. Но той, за съжаление, иска постоянно да е обект на "народната обич".
61
5
 
13
 
! Отговори
Олга до Олег Ковачев преди 6 години
След като е толкова смущаващо да четете мненията на хората по форумите я попитайте новата светска двойка какво търсеха в сутрешния блок изтипосани като на пазар ? Малко повече скромност не би била излишна , но не - нека ни видят и чуят. Сега да си четат афоризмите.
60
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом друго не ми остава... мисля да продължа да завиждам и да злобея.
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо трябва да излиза с таксиджии и програмисти, щом я търсят милионери...
58
9
 
22
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Интелигентен човек наяма да навира в носа на всички и да обикаля телевизии със свои интимни чувства. Тези тук търсят PR. И го получават. Или общество един на друг не им е достатъчно? Да ни осведомят и за подробности, колко, кога, как често. Освен това режисера да обясни какво е това "президентска любов"? Знам само "любов". Или визира Клинтън и Люински - и там имало "президентска любов"
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех пари пари, чак и любов намират...
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щели да викнат Василев за шаферка. То май и за друго ще трее да помага... За осветлението имам предвид, вие кво си помислихте!?
55
9
 
35
 
! Отговори
Да уточним преди 6 години
Роско е отвратителен малък предател, независимо от това какво пишат разни неуспели актьорченца в малките си лични странички във ФБ. Това е ясно на всички, нали?Ако PR на Росанка е намерил само 1 добро мнение за нея и това ви е пуснал да публикувате срещу заплащане, трябва да напишете "PR публикация". Спазвайте закона.
54
3
 
37
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Такива са "известните" жени в България, няма ЕДНА която да е женана или да има гадже от средната класа. Представяте ли си Никол Станкулова да каже че гаджето и е куриер на Еконт например, излизат само с милионери и съмнителни баровци и после защо хората ги плюят. Когато каже с гордост, приятелят ми е таксиджия или програмист, тогава ще повярваме в "ИСТИНСКАТА" любоффф. До тогава ще ги наричаме к****.
53
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постъпиха множество сигнали за неконтролирано повръщане върху мониторите. Моля веземете мерки!
52
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злобарите са почти на 100% българофоби обичащи русия и психопата Путин..
51
7
 
19
 
! Отговори
цялата истина преди 6 години
. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени!възмути се Олег след втората ракия,запуши с пръст едната си ноздра и се изсекна по посока на мивката,но улучи жена си в окото,която от своя страна изсипа салатата ,която току що бе нарязала на главата му.Последваха режисьорски псувни и тежки клетви,които прераснаха в битов скандал,чиито подробности ще ви спестим.
50
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Нека се обичат, ние знаем колко са щастливи, дори и да не ни го съобщават от медиите, как любовта ги е споходила ненадейно и неочаквано, какво фатално привличане е станало между две невинни душички!!!Агент Джон Бламон!ЦРУ!!!
49
5
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ковачев ли ще е коректива на народа?Плевенлиев си хвана крехка мръвка, и се разпищоли по жълтите медии..."Покритото мляко , и котките не го ядат"...е неговото е ясно!Банова май наистина само по "чичко паричко" си пада!Готина - скъпа!
48
3
 
17
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Не е проблем кой с коя/кой какво прави в личен план,а в опитите да се възкресят политически тру*пове,като ни ги навират в лицата напудрени и белосани!Плевналиев,Поптодорова,Костов,"царя"....много са!Хората не ги искат въобще,обаче някой непрекъснато им ги натриса!КОЙ????
47
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А т.н. "прИзидент" се гаври 5години с България.Поздрав с Руши Видинлиев - Всичко се връща.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34 Намирисва на въздух под налягане, който с шум излиза през задното отверстие.
45
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Това е любоф от пръв поглед, това са малки невинни деца, които са намерили сродните си души!!!Всеки има право да бъде щастлиф, дори и президента Росен Плевнелиеф и Деси Банова!!!Аз ги очаквам на малкия екран пак да излязат и да говорят един за друг, колко са щастливи и така хората да се зареждат с позитивна енергия!!!Агент Стийв Мастийф!ЦРУ!!!
44
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Олег Ковачев е останал ментално на нивото на първия си герой. Няма лошо - детето трябва да живее у всеки от нас! Но той явно не разбра, че това е отношението къмпарвенюто, станал по чудо президент на държавата ни! Любовта му не ме интересува, видях омразата му докъде може да стигне!
43
2
 
20
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Тази светла женица дет беше гадже с Бербатката, разведена е от бизнесменче от който има и дете. Президента 5 години се прави на луд че бил женен, а брака му е бил вече приключен и лъгаха хората че да не излезе на яве и да му падне реномето. Сега излиза че той е лъгал цялата държава за семейният си живот, и за аферата си но го изкараха светец.... пълен п****** е