Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
момченцето прецака тъста си опита се и нас да прека.ра не може да обича
41
1
 
21
 
! Отговори
weiss преди 6 години
Tъпо, Ковачев, тъпо. Прилича ми на евтин ПР на режисьор, за когото иначе не пишат. Напомня на ПР политиката на бивш президент.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами любовта им нещо като подарък , тя не може да се изпроси .А за стабилността на тяхната връзка са необходими определени качества.
39
1
 
7
 
! Отговори
До 25 Пенко преди 6 години
,,Значително остарели хора"-явно си максимум в пети клас.Смяташ ли като станеш на 37/колкото е Деси/,да се самоубиеш от стапост,или на 53 /колкото е президента.Твоите родители сигурно са починали от старост на 45. ЕЙ младо,запомни някога ще умираш от смях за тези си думи.А това някога идва много бързо.Всичси сме го минали.Много хора никога не са млади,а някои никога не са стари./Б.Шоу/ ,запомни го.
38
5
 
19
 
! Отговори
в затвора преди 6 години
Този предател на България е за съд и затвор а не за снимки,а тази кифла -не я мислете,ще хване друг богаташ.Пълна *** е БГ за съжаление
37
7
 
2
 
! Отговори
криси преди 6 години
Да се ровиш в чаршафите на другите е много гнусно.Прав е онзи депутат с 80%.Наистина е прав!Какво толкова има за обсъждане? Някой да ви е искал мнението?Президента Плевнелиев съобщава един факт, който засяга него и неговите близки.Простотията на някой хора е по- голяма от Галактиката.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па налива масло в огъна, диване...
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е, че трябва да бъдат по обрани в словоизлиянията си. Но всеки води своята борба и изживява своята любов със своите си методи и поведение.
34
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нужно ли е тази "светла" любов да излиза на светло??? Хайде да не ни я навират в очите непрекъснато. Уж много срамежливи и чисти, а дори отидоха в Нова,за да ги види цяла България. Когато една любов заприлича на публично мероприятие, това вече намирисва на нещо друго.
33
2
 
9
 
! Отговори
Подигравките.. преди 6 години
..с любовта на когото и да е са неуместни, но и коментираната двойка пресоли здраво нещата, вместо да обявят, че са заедно и после дискретно да мълчат, се започна едно ходене по телевизии и интервюта, кое от кое по-захаросано, насапунисано, бъбриво, ухилено...Категорично сбъркаха, а простаците само това и чакат
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
a той човек ли е?
31
1
 
28
 
! Отговори
yann преди 6 години
До До 21Точно Плевнелиев се държи като по-фолк звезда, разказвайки наляво и надясно, във всяка телевизия за своята голяма "любов". И на теб и на оня Олег ще кажа една всеизвестна истина - когато истински обичаш, последното което би направил е да парадираш с любовта си. Без значение кой си и какъв си бил.
30
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Росене! Който умее, умее. Кой не може - злобее по форумите и завижда.
29
1
 
23
 
! Отговори
Хм преди 6 години
"Светла любов"????Голям майтап!Като познаваме и двамата добре от предишните им изяви,лесно можем да преценим колко е "светла" и колко е "любов".Всъщност,проблемът не е в тия лиготии,а в това,че цялата операция е с цел оправяне на имиджа на въпросния!Смятат да го назначат на някакъв отговорен пост,а с рейтинг от 8% е малко неудобно...
28
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез двамцата толко са лицемерни един към друг, че като се приберат вкъщи си говорят на Вие! А първата им брачна нощ се е състояла в това да спят в една спална с дрехите.
27
8
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Всеки има право на щастие ! Дори и Плевнелиев...
26
28
 
3
 
! Отговори
До 21 преди 6 години
Прав е Олег жалки сте.А се мислите за мъже.Един истински мъж не може да е с акъла на поп-фолк певица или фризьорка.А коментарите ви са точно такива-заядливи и многознайковски.Деца-неудачници с претенции.Чули- недочули,разбрали -недоразбрали,неживели-невидели но......безапелационни в примитивните си оценки.Има ли мъже сред вас бе невръстни критици?Или повечето му ,,блъскате главата" в нужника и симечтаете за жена.И това ще ви споходи/ако не сте от лявата страна/А по постването се виждаче някои??
25
4
 
18
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Моето мнение е : Цялата "пушилка" за "бурни страсти " между значително остарели хора ,ми напомня за "пушилката " около един "парад " - в много цветове !!!
24
3
 
13
 
! Отговори
2 жжжжж преди 6 години
на снимката. Харесвам все пак само русата
23
5
 
28
 
! Отговори
А БЕ ДРУГО СИ Е преди 6 години
Президентската любов. Даже и децата си може да зарежеш за нея. Да изневеряваш на партньора си цяла година и да казваш, че те е споходила най-накрая голямата любов като УРАГАН - или е старческо слабоумие или живееш във мъгла. Разбираемо за синоптичка на НОВА