Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя плаща ли си за да го показват със какво е полезна тази статия на някой изобщо не ни интересуват един гей и една златотърсачка.
1
2
 
53
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Нека се обичат хората, ама защо по няколко пъти на ден ни се натрапват по всички медии? Ако връзката им не се афишираше така дали щеше да има коментари?