Емануела към Линдарева: Няма да пипаш Коцето!

Бившата на Тачо сериозно налази попфолк певеца
6 дек 2017 15:45,
19
Емануела към Линдарева: Няма да пипаш Коцето!
Снимка: Нова

Известната като "Любовницата на Тачо" и в този сезон на Големия брат показа палавия си нрав. Зорница Линдарева се заигра с Константин, за което получи критиката на Съквартирантите си. Но не само...

Емануела, която влезе под покрива на Къщата, като подарък за рождения ден на Джино, още от вратата подхвана Зори: "Няма да ми пипате Коцето! В живота му има място за 3 жени - дъщеря му, жена му - Надя, и аз. Няма място за четвърта".

Още по темата

"Разбивачката на семейства" на мига се нацупи, защото усети, че певицата визира именно нея, но нито се оправда за постъпките си, нито ги отрече.

Няколко дни преди това Зори се изповяда пред дружката си Светлето Василева за пърхането на пеперуди в стомаха си, когато певецът е там. Така че си призна, че не е безразлична към него.

Но след гостуването на Емануела, и настоящата на Гущеров, и Захажаева вдигнаха ръце от Зорница, а Динко направо й каза истината в очите - че страстно флиртува с певеца, а той има жена и деца, които го гледат.

"Представи си, ако твоят мъж е на мястото на Коцето. Какво ще направиш" - попита я той. А Константин, макар деликатно, непрекъснато бяга от напористата Линдарева, на която явно не й пука.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха голата истина за Коцето hotnews.bg/uploads/tinymce/w49/4ef904490f88.jpg
13
0
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Ми така е сонче три пъти го навивам около кръста и пак чужденците са по голяма антракция
12
0
 
0
 
! Отговори
Соня преди 6 години
Добре бе ШибиРиби, прави каквото си искаш;-)
11
1
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
До СоняСонче сонче шарено бонбонче, каквито и игри да играят мacтuu си остават с цигарен дъх и бръчки около очите, с грозни зъби и сбръчкани баджаци. Но най лошото е че в главите им само бръмбари и пошлост. Не ръся морал ама по света дори и да вадиш пари ако не си почтен парите ти отиват на кино. Айде не ми обяснявай че ще деля легло с някоя дето се плющи щото може да си плаща пиенето.
10
4
 
5
 
! Отговори
Соня преди 6 години
Мисля че тя играе игра, за да остане по-дълго във формата. А относно това за българските жени какви са долни К.. ви не съм съгласна. Първо - по-голяма част от мъжете изневеряват, второ - жените изкарват пари, колкото мъжете и могат да си правят каквото искат и трето -К..те бягат да си намерят чужденци, защото им е писнало от мамини синчета, които не могат да се грижат за себе си. Тези суперлативи ги пишат хора с мънъци
9
1
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
До мъжНе знаеш колко си прав брато. Плющят се за шкембе чорба а претендират за холивудска слава и богатство. Моралът им е до втората водка от там насетне ръсят мъдрост след мъдрост. Няма нищо против да е втора или трета в листата на някой кривокрак петел. И децата растат с това и го гледат денем и нощем на екрана.
8
0
 
6
 
! Отговори
истина е преди 6 години
до -1 ДА ГЛЕДАТ ГИ ,И ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ ЛУДИТЕ ЗА СТРАШНО МНОГО В *** !!
7
11
 
15
 
! Отговори
мъж преди 6 години
В България жените са 99% гнусен курваляк.Една читава жена няма.Затова изчезваме като народ.
6
0
 
8
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До Анонимен 4Не е грозна. И чак пък евтина!?Абе, я споделете тарифата, и тъй е станало дума.
5
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 6 години
Най-много да стане началник на кабинета на министър - справка Айлин Дахилова - на министъра на спорта.
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия *** мръсен - Емануела грозна и евтина к...а.
3
1
 
21
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Линдева, Лозанова,светлана,златкова и пр.... един дол старс. Всеки има правото, а явно и възможността, след нея идва и желанието да си се излага свободно. Опаковки, от евтините - а за диагноза на линдева - компенсаторни механизми, произтичащи от дълбоката неувереност по отношение на външният вид , изразяващи се в свалки с женени( по възможност ) мъже, които механизми задълбават в хранителни разтройства и операции на "опаковката", и т.н
2
1
 
25
 
! Отговори
ддд преди 6 години
А някой знае ли кои са те???
1
2
 
46
 
! Отговори
Катил преди 6 години
Някой гледа ли ги тия .... изобщо???