Каратеката Луна налетя на Захажаева и излетя от Big Brother

Динко пък й счупи очилата, ще ги плаща от хонорара
33
Каратеката Луна налетя на Захажаева и излетя от Big Brother
Кадър: Нова

Един от най-безсмислените сезони на Big Brother привършва със скандал и опит за саморазправа. Луна показа своите бойни умения и след като вече имаше едно предупреждение излетя от шоуто.

Всичко започна от поредните нелицеприятни закачки между певицата и Динко, като в разгара на свадата ямболията свали и счупи очилата на Луна. Тя пък налетя с ритници на по-възрастната от нея Людмила Захажаева и я заля с вода.

Всички съквартиранти скочиха да предотвратят боя, но в крайна сметка Големият брат взе решение да изхвърли няколко дни преди финала шуменка. Динко също бе наказан и ще заплати очилата й в десетократен размер, като парите ще бъдат удържани от хонорара му.

Изгонването на Луна пък предизвика положителни емоции от всички останали, които дори не се помръднаха да я изпратят.

Междувременно Динко обвини Джино, че е откраднал стотици хиляди левове от свои половинки и е посягал на бившата си съпруга Дейна Бианкалана, чиято фамилия все още носи. Джино нарече обвиненията лъжи, очаква се тази вечер и тя да се включи по телефона.

Снощи пък се проведоха поредните номинации, като всеки посочи по един съквартирант, който трябва да спечели шоуто и един, който искат да елиминират.

В крайна сметка сигурните финалисти са Коцето, Фънки и Светлана. Людмила, Джино, Динко и Зорница се борят за оставане в шоуто, а един от тях ще си тръгне в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще затворят Психодиспансера на Хаяско Тупарев в Нови хан ?
30
1
 
1
 
! Отговори
+ преди 6 години
До АнонименИ Евгени Минчев!
29
5
 
15
 
! Отговори
Ugas преди 6 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ОСВЕН ДЖИНО ЕДИН НОРМАЛЕН И ЗАСЛУЖАВАЩ ДА СПЕЧЕЛИ НЯМА. ВСИЧКИ ПОКАЗАХА КОЛКО СА ЗЛОБНИ И НЕВЪЗПИТАНИ. И ФЪНКИ СЕ ОКАЗА ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ. ОСВЕН НЕОГЛЕДНИЯ СИ ВИД НЕ СПРЯ ДА ОБИЖДА И ПОДСТРЕКАВА ОСТАНАЛИТЕ И КАТО ДРУГИТЕ ДВАМА "МЪЖКАРИ" ДА НАПАДА ДЖИНО, ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ПАДА НА ТЯХНОТО НИВО ДА ПРОСТЕЕ И ДА СЕ НАЛИВА! А ЗА ЖЕНИТЕ😂 ТОВА ЖЕНИ ЛИ СА ИЗОБЩО. НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ОПЛЮЯТ ЕДНА ДРУГА. НАИСТИНА ЖАЛКА КАРТИНКА. ПОНЕ ДА ИМАШЕ ЕДНА КРАСИВА.
28
5
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 6 години
Вие май не можете да осъзнаете, че отнемането на лична вещ, демонстративното й чупене и въобще предизвикателното поведение във всичките му форми е не по-малко наказуемо насилие, от ритниците и скубането на извадената от равновесие Луна?Нормалните ментални проблеми на някои от особено интелигентните ни сънародници...
27
2
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Най ми е смешно като видя новина за брадъра и да прочета коментарите.Предварително знам какви ще са...И най смешното е,че тези същите,не го изпускат.Такива като този под мен...цитирам-"За втори път го гледах"...а ха хахаха хайде моля ти се,няма нищо срамно.Такива като Луна много,и тук също.Браво на формата,показва всеки път какви инфивиди се разхождат между нас.Трагикомедия...Днес да не изпуснете,говоря за тези които уж не го гледат.
26
9
 
12
 
! Отговори
Вземам преди 6 години
голяма глупост..взех че вчера гледах за 2 път и си мислех българина като види свят и малко пари дали не се чуства като тая смешка ЛУНА!?? ненормална работа и самочуствие до небето
25
2
 
39
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Биг Брадър е ултимативния интелектуален садизъм и доказателство до какви низини може да удари човек за пари!
24
26
 
10
 
! Отговори
трф преди 6 години
Браво на Луна -боец
23
1
 
23
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Това си е чисто поpнно с лек привкус на садо-мазо и за участващите и за гледащите!
22
2
 
20
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
малей к'ви от-репки имало вътре...ееебати идиотщината ;-)
21
1
 
36
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Защо се допуска в това предаване да влизат хора, чието психично здраве е под въпрос, и които могат да представляват опасност за останалите участници? Защото всичко се прави с цел печалба и евтина сензация, а за човешкото достойнство на никого не му пука.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не е днес бегето нямаше да знам какво става в бай брадър
19
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се кефя на продуцентите на Брадъра.Шоуто е най-точният компас за ориентир колко осакатено ни е обществото.Каква е цената на човешкото достойнство,кои са приоритетите на " звездите ни ",колко им е акъла и морала.Смейте им се и се забавлявайте на техен гръб !Да,разбира се,само ако можете да отделите време,което може да си позволите да загубите !
18
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 В 12 годишната история на Биг Брадър има само 2-*** които се отличават по интелект с класа над някои, а над повечето с 3 класи.... Денди и Албена Вулева!
17
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mnogo prostaschko nivo big brad. Ruskinata da si napravi sabite a debelia s noschnizata ima mnogo nehigieni4en vid fanki prosto predavane no sa *** e ok
16
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един сезон в който дъщерята на Захажаева - Албена Вулева участваше. преди това от предаването й Сигнално Жълто си мислех, че е проста пачa с връзки, но се оказа, че тая притежава голям интелект и ги засенчи всики в къщата с него. Ако не я познаваха хората от това долнопробно предаване Сигнално жълто, тя щеше да е победител тогава. Сега Майка й Захажаева показва по-слаб интелект от нея, но повече от всички останали в къщата в тоя сезон. Така че ...Захажаева за мен е номер 1 в този сезон!
15
4
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Що за запушен самонаказвщ се мъченик трбва да си за да гледаш това нещо ......НЕЩО или по скоро нищо ?!? Би трябвало да ми дват добра заплата да гледам тази пародия на НЕЩО !Жалко че от реклами и новини научих че има такова НЕЩО !
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 13 Да!
13
4
 
23
 
! Отговори
а преди 6 години
някой гледа ли я тая пародия още:)
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 11 Че преди това предаване не знаехме ли кой какъв е? Леко Фънки ме заинтригува, защото не беше оня Фънки който се бъзикаше с Къци Вапцаров. Малко по-смирен.