Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!

Ти някакво животно ли си, попита Дейна Бианкалана
223
Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!
Снимка: Big Brother

Динко изпадна в неловка ситуация, след като в Big Brother разплете спор между него и Джино Бианкалана.

Ямболският левент разказа на всеослушание как Джино биел бившата си съпруга и взел от нея 100 000 долара. След нападките Джино сам поиска да се свърже с Дейна, чиято фамилия още носи, и да се изясни дали Динко лъже. На разговора по телефона присъстваха и двамата, а Дейна направо закопа рекламиращия се като Ловец на бежанци.

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", попита Джино.

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко", отговори му тя.

Динко обаче директно я обвини в лъжа и как тя му разказвала, че Джино я е бил пред приятелки.

"Съжалявам, че се излагаш, никога не съм казвала нищо подобно. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена", повиши тон Дейна и след това затвори телефона.

По-късно бяха излъчени и видеа, чрез които най-вероятно Джино ще съди Динко. В тях Дейна Бианкалана отрича всички твърдения на Динко.

"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от парите ми?", попита Дейна в изпратеното видео.

"Сега ще излезе, че съм голям лъжец", притесни се Динко, който повтаряше пред останалите съквартиранти, че няма как да си измисли подобна история. Някои от останалите се опитаха да му повярват, но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само да ги преджобва...ами и да ги бие бежанците...белким спрат да мачкат държавната бразда
1
31
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се учудвам. От Ямбол свестен човек не познавам - ни жена, ни мъж. Селски тарикати, подли хора, интриганти. Сори.