Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!

Ти някакво животно ли си, попита Дейна Бианкалана
223
Бившата жена на Джино закопа Динко: Лъжец!
Снимка: Big Brother

Динко изпадна в неловка ситуация, след като в Big Brother разплете спор между него и Джино Бианкалана.

Ямболският левент разказа на всеослушание как Джино биел бившата си съпруга и взел от нея 100 000 долара. След нападките Джино сам поиска да се свърже с Дейна, чиято фамилия още носи, и да се изясни дали Динко лъже. На разговора по телефона присъстваха и двамата, а Дейна направо закопа рекламиращия се като Ловец на бежанци.

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", попита Джино.

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко", отговори му тя.

Динко обаче директно я обвини в лъжа и как тя му разказвала, че Джино я е бил пред приятелки.

"Съжалявам, че се излагаш, никога не съм казвала нищо подобно. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена", повиши тон Дейна и след това затвори телефона.

По-късно бяха излъчени и видеа, чрез които най-вероятно Джино ще съди Динко. В тях Дейна Бианкалана отрича всички твърдения на Динко.

"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от парите ми?", попита Дейна в изпратеното видео.

"Сега ще излезе, че съм голям лъжец", притесни се Динко, който повтаряше пред останалите съквартиранти, че няма как да си измисли подобна история. Някои от останалите се опитаха да му повярват, но в крайна сметка допълнително пратените видеа убедиха дори Захажаева, че Динко лъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
5
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
Още неща ще излязат наяве за *** Джино.ще видите.през цялото предаване нещо се свива и притеснявА.защо ли.ми да не лъсне истината.а тя ще лъсне.измамник .
181
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шило в торба не стои , все някога ще се покаже.А сега малко *** поговоркиЦиганин в къщата ти да влезе - празен няма да излезеЦиганин и без пари да ти работи пак си на загуба.За *** кражбата не е престъпление за тях е занаят.Напиште "*** Юстин" в Гугъл и ще видите какво казва тази жена за този етнос.
180
2
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
джинко,който живее цял живот в сащ и не знае кога им е националния празник.......
179
0
 
9
 
! Отговори
Криси преди 6 години
И, на всики в този форум пожелавам от все сърце: Независимо къде сме, независимо от различията които ни делят от време на време- всички ние сме и трябва да останем Горди Българи!И за всички Българи- Весела, щастлива и незабравима Коледа !!! Поздрави-Криси, Тенеси-USA
178
3
 
7
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Да, аз съм Криси , и ако предпочитате, наричайте ме с истинското ми име -Кристина. И, между другото, не съм нито предател , нито отлъчник, а просто щастливо омъжена Българка, за Американец ( 12 години), без никакви предразсъдъци. Една Българка, която е живяла на 6 континента , и въпреки всички предизвикателства винаги пази изконните Български традиции, независимо къде живее!!! Защото вярва, дълбоко в душата си че народ без традиции е като дърво без корен!!!
177
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
200 коментара за биг брадър80 за европейския успех на Лудогорец( България ),при които при 50 от тях Лудогорец беше обиждан и хулен!Много българи са в чужбина заради това !
176
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите са най-противната държава-терорист!Криси-мриси-дриси и останалите *** на краварски задни.ци д.г.д!
175
6
 
3
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Между другото /Джино не е *** или поне не зная това за него...Българин, със успяло семейство в Чикаго... Let It Be...Нека не ровим в миналото му, защото нито е наша работа, нито ще му оправи живота за по-добро ! Няма никакво значение личният живот на Джино- нито за теб, нито за мен!
174
0
 
5
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Знам, не всеки познава географията на Щатите ... простено е, разбира се, дано сега научи и не се излага повече...Животът е непрестанно училище, за тези които желаят да го разберат... за тези които не желаят-жалко , защото дори и да не желаят да се научат, животът-ще ги научи рано или късно.
173
0
 
10
 
! Отговори
qwer преди 6 години
Естествено, че сега в САЩ е след обяд, кажи го на коментар 170, че той явно не знае, че Слънцето залязва на Запад в България, а САЩ също е на Запад от България.....преди да коментира да беше разгледал някоя карта в нета, ама явно и той като м..... Джино нито чете нито иска да се образова....
172
2
 
6
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Ако Луна дори се опитваше да играе номерата които успява да продава на Биг Брадър в България, тук в който и да е щат в САЩ, нямаше да отнеме и седмица, докато Властите принудително я отстранят от Формата със сериозни обвинения в тенденциозно нарушаване на добре оповестените предварително правила на играта, тенденциозно нарушаване на правилата с цел психологически тормоз за останалите участници във формата, неспособност за трезво, обосновано и прецизно вземане на решения от елементарно естество,
171
1
 
7
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Хей, За тези които се чудят 7 часа преди или 7 чада след Българско време/...Тук сега в Нашвил Тенеси е 3:51 следобед...Зная че в България е късно вечерта...
170
1
 
11
 
! Отговори
Криси преди 6 години
А за това странно същество наречено Луна... естествено и лесно съобразимо- No Comment!!! Това е най-ненормалният , психологически патологичен пример за абсолютно нестабилна , емоционално разрушена, ненормална и застаряваща жена , която няма елементарни принципи за морал, домашно възпитание , концепция за човешко отношение в най-базисно и примитивно отношение!!! Абсолютно ненормална Кукувица с главно К. Само искам да дам елементарен пример - ако този индивид беше тук в САЩ, и си позволяваше
169
0
 
3
 
! Отговори
до 170 преди 6 години
Пи'ч, САЩ са 7-8 часа по това време назад от Б-я, така, че не показвай и ти акъл колкото на Златките или македонските тризначки ! Оставям те да сметнеш сега там спят ли или пият уиски !
168
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Брадърите защо не ги пуснат на детектор на лъжата?
167
1
 
4
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Последният коментар има смисъл и аз съм съгласна - 80%, защото изреждам няколко причини , които не са всичко- разбира се.1- фактът че Джино призна в ефир че не само не обича да чете книги, но не смята че има смисъл да го прави защото не може да бъде гаранция за знания и интелект, е само по себе си нереално, грешно и не не нещо което дори и да мислиш, не би трябвало да оповестяваш публично!2- знаейки че Джино не е чел много книги , не го обосновава като *** и ***. Не ми стига място
166
6
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
В Чикаго банките дават пари според името бизнес проектите не са важни!
165
1
 
13
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
За пръв път виждам ром да се прекръсти на джин и да вземе италянска фамилия за пред банките!
164
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Kristinaинтелегентен?Джино? Нечетящият интелигентен Джино?:)
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам за държавата ни