Дефекти ли? Звездите, които защитиха телата си

Вижте известните личноти, защитили бодипозитивизма
9 дек 2017 23:00, Петя Славова
3
Дефекти ли? Звездите, които защитиха телата си
Източник: Instagram

Тази година звездите показаха, че греят не заради телата си, а заради същността си. Мнозина знаменитости решиха да се откажат от идеята да имат перфектните форми и да отдадат почит на бодипозитивизма. Ето и кои бяха сред най-големите му защитници.

Криси Тейгън

Тя се гордее с тялото си. Има традиция – всяка година да показва на последователите си в социалните мрежи своите стрии. През 2017 г. Криси ги сравни с водно течение.

Лейди Гага

Певицата отмъсти на хейтърите като излезе за Супербоул. Тя като цяло не смята, че е длъжна да отговаря на критиците, които не харесват визията ѝ. Все пак Лейди Гага публикува снимка в Instagram от участието си, като написа под нея, че обича своето тяло и че то е всичко, което желае.

Деми Ловато

Деми Ловато също не остана длъжна на онези, които вярват в перфектните форми. Звездата се похвали, че между бедрата си няма пролука. Тя сподели в социалните мрежи, че е щастлива. "Нямам място между бедрата, но все още съм красива", написа тя под фотоса.

Кои са другите звезди, които защитиха телата си, заедно с техни снимки, вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да намалят яденето
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разгледах снимките. Не видях нищо трагично или особено. Не виждам проблем, че Богдана Карадочева не е била слаба, нито че Маргарита Хранова е малко закръглена. Куп джаз певици не са с фигура на пубертет.Неприемливо е да ги правят на циркаджии, но страната им е като циркова арена.
1
3
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Интелектуален колос търси лопата за копаене на дъно. За контакти - тук.