Преди финала: Чеченката Марина се сбогува с "Фермата"

Вдовицата Виолета я отнесе в последния дуел в шоуто
11 дек 2017 12:15, Александър Попов
29
Преди финала: Чеченката Марина се сбогува с "Фермата"
Снимка: Фермата

Изненадващо за феновете на "Фермата", в последния дуел на Арената за този сезон младата вдовица Виолета успя да отстрани от шоуто безапелационно считаната за машина в битките Марина.

Двубоят на блондинките завърши 8 на 2 точки в полза на 28-годишната софиянка, която затвърди амбициите си да стане първата жена, спечелила формата.

Победата, която извоюва Виолета в неделя вечер, й осигури имунитет от извънредната елиминационна битка, която ще се разиграе тази вечер в шоуто, и я приближи още една крачка до наградата от 100 000 лева.

Изненадващо за всички 46-годишната чеченка Марина се оказа бавна и разсеяна в силовите игри, но по-подготвена на въпросите от Алманаха – единствената битка, която спечели.

"Чеченката победи българката по българска история и география", потресен коментира Станислав, който подкрепяше Марина заедно с Алек, докато в агитката на Виолета бяха най-добрата й приятелка Валерия, както и Елена, Калоян и Яни.

Решителната битка в дуела се оказа четвъртата, която Марина бе оценила с четири точки, защото смята себе си за изключително издръжлива. Това решение обаче й изигра лоша шега, след като не успя да издържи на лоста с тежести, който поддържаше 10 минути и 26 секунди. С 80 килограмово натоварване Виолета успя да издържи 30 секунди повече и разгроми опонентката си с резултат от 8 на 2.

След победата Виолета сподели, че се гордее със себе си и че е направила всичко заради децата си. Марина остана силно разочарована от представянето си, но въпреки това коментира, че не съжалява за нито една секунда в шоуто.

"Влязох си като умна кифла и излизам като умна кифла с пълнеж. Тук започнах наново, правих всичко, мога всичко вече и не ме е страх от нищо. Още с раждането на синовете ми аз съм се чувствала българка. Сега наистина съм българка", коментира чеченката.

Финалът на "Фермата" ще бъде излъчен на живо на 17 декември от 20:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
15
 
! Отговори
ма, преди 6 години
Изобщо не е изненадващо че отпадна петелът на фермата след само един дуел.Даже много се застоя.Дарина която според думите на Марина(тази жена за нищо не става) отпадна чак на третия дуел като преди това отвя две доста по-млади жени от нея.
4
10
 
14
 
! Отговори
бг преди 6 години
Чеченците са си българи ,но приели исляма ,както българите в т.н. Татарстан
3
7
 
7
 
! Отговори
Марина преди 6 години
"Влязох си като кифла и излизам като 46 кифла".
2
9
 
8
 
! Отговори
sakin преди 6 години
за какво и казвате чеченка? Тя си е рускиня. Няма нищо общо с гордите чеченци
1
2
 
9
 
! Отговори
бееее преди 6 години
Доспейският илитерат "потресен"....