Кавалерът Джино – любима звезда... Шоубизнесът ни скърца!

Най-добре с книжка под мишка – и към Щатите
Обновена: 12 дек 2017 12:52 | 12 дек 2017 12:45, Александър Попов
119

Джино обикаляше клубовете, след като спечели VIP Brother. За радост на танцьорките. Снимка: Булфото

Участниците в предавания като Big Brother често ни се представят като най-големите звезди, най-търсените, най-обичаните, най-сексапилните и всичко, което се сетите с "най". Нямам идея дали си спомняте, но ВИП №1 стана Тото от СкандаУ. Любимата звезда сред най-търсените стана Джино. Всички знаем, че нито единия е ВИП, нито другия е любим. Но пък ни ги налагаха като такива.

Съжалявам, ама няма как Джино Бианкалана вече за втори път да печели шоуто. Ще си кажеш, че наистина е толкова популярен. Неговият избор е обиден за българския шоубизнес. Със същия успех №1 можеше да бъде всяка плеймейтка и също щеше да е толкова обидно.

Още по темата

Един месец гледахме това момче, което незнайно защо си е пришил фамилията на бившата си жена. Или много я обича, или му се струва някак артистично. Той продължи линията преди две години, когато сценарият бе друг и ни бе наложен като кавалер.

Същият този кавалер нарече бившата си жена огризка. Същият този кавалер изтипоса бившето си гадже - фолкпевицата Джена, как я обарва на някаква яхта (вижте в галерията). И то в момент, когато Джена вече планираше живота си с новия си мъж Наско Канара. Обясняваше как си пазел годежния пръстен, който дал на Джена, защото тя искала да си направи обеци. Кавалерско отвсякъде. И кавалерски си бил взел "Мерцедес"-а, който дал на Джена. Всъщност това е приом на силоваците, към които явно иска да се причисли и Джино.

Когато спечели VIP Brother Джино захаросано ни обясняваше как не искал да бъде звезда и отлетя за Щатите. Но две години по-късно отново се появи в национален ефир. Кавалерски ни излъга. Иска му се да е звезда.

И дойде новото му участие, в което му бяха заложили клопки. Дали е мошеник, дали е завлякъл някого в Чикаго - най-вероятно това ще си остане някаква мистерия, или пък ще си чисти името в съда, както се зарече. Дали думите на бившата му съпруга Дейна преди година са истина - също няма особено значение. Все пак да ги припомним, защото тя ги отрече официално в национален ефир:

"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена. Той така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", заяви тогава Дейна.

Сега твърди, че не му дължи нищо. Те си знаят и за публиката това едва ли е интересно. Освен може би на Динко, друга голяма звезда... Да ни пази Господ от такива звездолети.

Но най-жалкото е, че за голяма звезда ни се представя човек, който не е прочел една книга. Общата култура на Джино е по-бедна и от тази на плеймейтките. Дори той се похвали, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Всеки има право да си харесва живота, но пък и ние имаме право да не харесваме ограничени хора. Любимата ни звезда не знае с кои страни граничи България. Ще кажете, че и в Щатите е така, а все пак Джино е някакъв големец в Чикаго, където простите българи му дишат прахта.

Джино не знае кога е избухнало Априлското въстание, но може би ще кажете, че това се е случило преди повече от век. Джино не знае кой е настоящият български президент, но пък уцели първия американски.

Дали не е по-добре да си бие камшика към Чикаго, да му дишат прахта местните и да освободи място за друга родна звезда? Пък в самолета може и да зачете първите страници на някоя книга, желаещи да му подарят има достатъчно.

Завършваме с един епизод пак преди повече от година. Тогава Бианкалана се обиди на подмятания, че колите му са на газ и метан. Така де, това са горива за бедняци, къде го слагате и Джино там.

Джино, може колите ти да са на бензин, но имиджът ти тук е на метан. Ама метан менте, от който кариерата ти на известен с известността си със сигурност ще пърпори...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимките не е Джена! Журналистчето, писало статията, да се информира малко повече следващия път!
85
17
 
13
 
! Отговори
елена преди 6 години
Честито, Джино! Едно нечетящо, недипломирано момче със смешна прическа, се оказа по-човечно, по-възпитано и по-интелигентно от т.нар. местни випове. Джино спечели заради внимателното си отношение към жените, заради въздържаността си и заради СМЕЛОСТТА да не бъде част от тълпата! Да е жив и здрав! До Анонимен
84
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей овце от породата "българска тъпоглава",знаете ли защо държавата ни тъне в мизерия?Ще ви кажа:-защото примерът ви за подражание и за уважение е най-обикновен неграмотен "американски" ***,сменил Бг-името си за да не се излага,че е родом от България с итало-американско някакво си,вие се раждате с наведени глави и с разтворени задни б'узи,вие сте носители само на толерастия и мазохизъм,неспособни сте да защитите собствените си обикновенни нужди за нормален живот,бок'луци сте,България няма нужд
83
1
 
9
 
! Отговори
Дрън преди 6 години
Като чета коментарите , се втрещявам . Вместо да се осъзнае каква грандиозна помия и простотия е това предаване , те ми се хвърлят в дебати : кой е по-по най. Тотално малоумие !
82
6
 
13
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Само не можах да разбера как успяха да погодят тоя номер на Динко. Било е голяма организация, подготвяна отдавна и то с участието на бившата на Гино.
81
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, че е шоу. Забавно е да гледаш как "сигурните" в победата Фънки, Константин, рускинята и Господин се държаха като акрани и на края си тръгнаха като по..рани. И все пак не всичко е загубено. Има известна надежда. Зрителят не може да бъде заблуден от т.н. защитници. Интелигентни били, забавни с чувство за хумор били. Като, че ли не им гледахме 1 м. простотиите. Много помогна за успеха на Джино и блестящата пледоария на Екимова. Професионалист. Нищо общо с онези "защитници" от кол и въже.
80
16
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Tyk nqkoi pita6e koi bil Jino i za kakvo se boril.Na tebe li trqbva da ti se dade ot4et ili na advokatati.Bori se za kakvoto si iska ti li 6te go sudi6. A 6to se otnasq do avtora na tazi ne6tastna statiika da vzeme i da si q ... nqkade kadeto 6te my e po priqtno.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНемският доктор...преди години имах сериозен здравословен проблем ...трябваше да се направят едни кръвни изследвания...беше частно частен прием ,тъй като имах и друго съпътсващо заболяване за,който лекарат не знаеше ...ме уверяваше през цялото време ,че ми няма нищо и ,че кръвните ми изследвания са като на комсонавт!!!
78
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям хейт в статията! Авторът е от групата на интелигентните Фънки и Коце, май. Или от същата кръвна група като Динко.
77
7
 
28
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
По думите на това ромче те успяли за няма и година!Просто зад тези роми стоят некви мръсни кинти и те си налеят мамят а вие будалите им вярвайте
76
5
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Това е бъдещето!*** и необразовани жагали измамници ще стават VIP персони! А най *** е че народа *** и вярва.Добре де ясно не можете да смятате ама вземете един калкулатор или смятайте с телефона заллатата на шофиьор на камьон е не повече от 5000 един камьон струва над 600000
75
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре е вече да махнете статиите за този Гино,бързо да забравим тази пошлост,а Джинката да си заминава за щатите да си кара камиона и ние да си отдъхнем.
74
9
 
4
 
! Отговори
evavlad преди 6 години
До АнонименКаква завист е да си ***!!!
73
41
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучетата лаят, но тигърът си е тигър.Срещу Джино да бягате, пак не можете да го стигнете.В бг завистта и безпричинната омраза са на много високо ниво.
72
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да натрапвате тези жалки и излишни твари от психодиспансера на Тупарев и онази долна клоака наречена "нова"тв.
71
9
 
33
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Всичко, написано в статията е факт, подкрепен със снимки. Не ви ли допаднаха снимките? Разбрахме!!! Джинко е природно ЕнтилигентИн. Нямя нужда от книги той. Това е модерното, наред с гланца и гела, заедно с виновния поглед, очи, забити в земята иии мълчание,само диваните сменяше.Това е новата мода - млади хора, без яснота какво работят, дали работят, важното е да има шалчета LV, часовници, парфюми, вместо душ и да звучи джина. Аааааа и червен Мерцедес
70
25
 
18
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Нали зрителите определиха кой да спечели, не разбирам защо лаете. Изглежда човека наистина е успял от повечето от вас в живота и хейтърството по негов адрес е разбираемо.... Май само той не е говорил зад гърба на останалите, определено си личи, че е заровил на дълбоко българския манталитет, за което го поздравявам. Силно се надявам да заведе дело, но във федерален съд за клевета и да осъди всички замесени в това, което му спретнаха.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпи доктори моля ви седнете и изгледайте сериала немският Лекар в планинатаИ станете истински добри доктори Сериала е супер и е много разумен много ще научите от този прекрасен сериалА Доктор Мартин Грубер е вьрхьт вие като него трябва да бъдете
68
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията е ужасна! Прочетох само първите и последните абзаци, просто не ми се чете помия. ББ е игра и е редно да съдим за участниците според излъчените кадри по тв. Смятам, че на журналистите работата Ви е да представяте обективно събитията, а не да натрапвате собственото си мнение или поне този новинарски сайт не е подходящ за подобно изложение. На жълто издание повече би подхождала статията.
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекар в планината има 10 сезона Немският сериал Лекар в планинатаИ повтарят сезон 5 всяка вечер от 19 до 19 55 без сьботите и неделите С повторение всяка сутрин от 8 45 до 9 45 без сьботите и неделите по бТВ лейдиЗа страхотният доктор Мартин Грубер и за другите герой от сериалаДа гледат нашите доктори този сериал и да станат истински добри доктори