Кавалерът Джино – любима звезда... Шоубизнесът ни скърца!

Най-добре с книжка под мишка – и към Щатите
Обновена: 12 дек 2017 12:52 | 12 дек 2017 12:45, Александър Попов
119

Джино обикаляше клубовете, след като спечели VIP Brother. За радост на танцьорките. Снимка: Булфото

Участниците в предавания като Big Brother често ни се представят като най-големите звезди, най-търсените, най-обичаните, най-сексапилните и всичко, което се сетите с "най". Нямам идея дали си спомняте, но ВИП №1 стана Тото от СкандаУ. Любимата звезда сред най-търсените стана Джино. Всички знаем, че нито единия е ВИП, нито другия е любим. Но пък ни ги налагаха като такива.

Съжалявам, ама няма как Джино Бианкалана вече за втори път да печели шоуто. Ще си кажеш, че наистина е толкова популярен. Неговият избор е обиден за българския шоубизнес. Със същия успех №1 можеше да бъде всяка плеймейтка и също щеше да е толкова обидно.

Още по темата

Един месец гледахме това момче, което незнайно защо си е пришил фамилията на бившата си жена. Или много я обича, или му се струва някак артистично. Той продължи линията преди две години, когато сценарият бе друг и ни бе наложен като кавалер.

Същият този кавалер нарече бившата си жена огризка. Същият този кавалер изтипоса бившето си гадже - фолкпевицата Джена, как я обарва на някаква яхта (вижте в галерията). И то в момент, когато Джена вече планираше живота си с новия си мъж Наско Канара. Обясняваше как си пазел годежния пръстен, който дал на Джена, защото тя искала да си направи обеци. Кавалерско отвсякъде. И кавалерски си бил взел "Мерцедес"-а, който дал на Джена. Всъщност това е приом на силоваците, към които явно иска да се причисли и Джино.

Когато спечели VIP Brother Джино захаросано ни обясняваше как не искал да бъде звезда и отлетя за Щатите. Но две години по-късно отново се появи в национален ефир. Кавалерски ни излъга. Иска му се да е звезда.

И дойде новото му участие, в което му бяха заложили клопки. Дали е мошеник, дали е завлякъл някого в Чикаго - най-вероятно това ще си остане някаква мистерия, или пък ще си чисти името в съда, както се зарече. Дали думите на бившата му съпруга Дейна преди година са истина - също няма особено значение. Все пак да ги припомним, защото тя ги отрече официално в национален ефир:

"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена. Той така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", заяви тогава Дейна.

Сега твърди, че не му дължи нищо. Те си знаят и за публиката това едва ли е интересно. Освен може би на Динко, друга голяма звезда... Да ни пази Господ от такива звездолети.

Но най-жалкото е, че за голяма звезда ни се представя човек, който не е прочел една книга. Общата култура на Джино е по-бедна и от тази на плеймейтките. Дори той се похвали, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Всеки има право да си харесва живота, но пък и ние имаме право да не харесваме ограничени хора. Любимата ни звезда не знае с кои страни граничи България. Ще кажете, че и в Щатите е така, а все пак Джино е някакъв големец в Чикаго, където простите българи му дишат прахта.

Джино не знае кога е избухнало Априлското въстание, но може би ще кажете, че това се е случило преди повече от век. Джино не знае кой е настоящият български президент, но пък уцели първия американски.

Дали не е по-добре да си бие камшика към Чикаго, да му дишат прахта местните и да освободи място за друга родна звезда? Пък в самолета може и да зачете първите страници на някоя книга, желаещи да му подарят има достатъчно.

Завършваме с един епизод пак преди повече от година. Тогава Бианкалана се обиди на подмятания, че колите му са на газ и метан. Така де, това са горива за бедняци, къде го слагате и Джино там.

Джино, може колите ти да са на бензин, но имиджът ти тук е на метан. Ама метан менте, от който кариерата ти на известен с известността си със сигурност ще пърпори...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
41
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
За Биг Брадър, за Джино не ми се коментира. Но че Ники Кънчев се присъедини трайно към Слави в опростачването на българите, в това съм абсолютно убеден. Нормалния отговор е "Това е бизнес" Е, аз не съм нормален
25
8
 
2
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
Mi sexy mu e bila djena i si ia snima po guzut. Kvo tolkova do iahtichka liatoto super. Nema da snima portret na maistora liatoto... Guzovete sa po zabavni
24
1
 
38
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
С феномени като Фънки и Коцето, Шоубизнесът ни не само ще заскърца, а и чак ще заскрибуца, а като добавим тук и екземплари като Луна и Захажаева и плеймейтки като Гонзовица преименувала се впоследствие на Гущеровица, то картинката на родния Шоубизнес ще заискри и засвети, като вулкана Везувий над древния Помпей ... Ооо Богове възпейте тез прославени герои наред с Илиадата и Одисеята на Омир .... !!!
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Медия ежедневно заливаше читателите си с това предаване. Читателите не веднъж изразяваха мнение че тези "звезди" не стават. Накрая журналист от тази медия открива топлата вода и казва - "финалиста не става". А добър ден, Сашко!
22
2
 
5
 
! Отговори
работник преди 6 години
Ей така преди години, за едно коледно парти, шефа на нашата фирма ни беше поканил такива танцьорки да ни танцуват "на коленце". Може и същите да са, от хиджаба не мога да ги разпозная.
21
3
 
27
 
! Отговори
m, преди 6 години
защо се чудите, най напред даваха наградата два пъти поред на някакъв пияница от Приморско защото единия път повръщал а втория чукал жена си в ефир, после този Тото никой не го знае че съществува освен майка му , а сега на *** за втори път- явно имат уговорка с Брадъра да си поделят парите. А Кънчев много изпадна когато водеше Стани богат хората научаваха интересни неща и се образоваха а сега *** истории
20
7
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Ако Гошо Тошев (Джино),не бяха го...кооптирали за победител в реалитито на НОВА,ставаше...напечено.Можеше да се стигне до нота от страна на Хамерика и дипломатическа или брутална война.Все пак е хамерикански гражданин,а не е Динко от Горно Нанадолнище.Да се има още и в предвид,че Боко не е Ким Чен Ун и ние не сме Северна Корея,за да не ни...пука и да се репчим на Тръмп.Така че...победата на Гошо-Джино е стратегически обусловена и е съгласувана с...кабинета.
19
2
 
35
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Тази тъпотия чак сега ли свърши... Нали няма да има повече?
18
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върхът на падението...в каквито и думи да ни го обличат Ники Кънчев и Нова ТВ.
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :):):)и така да го напишеш, едва ли са те разбрали. Тук всички си мислят, че ай сиктир е гледай си работата, ама не е това. :) Хубаво е човек да поназнайва езици. Даже Динко ме изненада, че го вади полиглот.
16
3
 
31
 
! Отговори
ха ха ха преди 6 години
Какви са тези проскубани наркомани, прочели ли са една книга в живота си?
15
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, на снимката е чисто турско *** с две *** около него...Интересно защо му се дава трибуна...такива би трябвало да бъдат захванати от СЕМ и за разврат и жаргони-вън от държавата без право на завръщане. Българино събуди се тези носят нарко-културата в България.....
14
2
 
7
 
! Отговори
:):):) преди 6 години
ДО: Симо от Корница"Абе ананамжи" хаххахахаахразмя ме, така се прави... ананън амджъ, така се пише по правилно!
13
2
 
18
 
! Отговори
Симо от Корница преди 6 години
До Анонимен ,,Днеса, интересна работа сте обаче. Цял сезон се скъсвате да вдигате рейтинга на предаването със статии проследяващи събитията и скандалите, а накрая се оплаквате от предаването."Абе ананамжи, те продуцентите си плащат на всички да им разливат медиалната ппомия, за опрастаченият от чалга и демокрация, и бате Винету народ... ПЛАЩА се за това!!!
12
3
 
39
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
В много хубава линия вървим напоследък. Тото стана победителНякакъв кроко-баба яга стана Мис БългарияА сега някакъв ром стана най-търсена звезда.Стигнахме дъното и копаем ще надолу.
11
1
 
39
 
! Отговори
Жоре ЗвездЪта преди 6 години
Заради тия "любими звезди" дето ги дават по няколко месеца по Нова, започнах да гледам турския сериал по БТВ....не е кой знае какво, даже и за името не съм сигурен, но поне не гледам некви измислени каруцари, дървари и набедени вип-чета които незнайно какво са постигнали в живота. Иначе Анимал Планет и Хистори са също добра алтернатива
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина най-добре да си ходи човекът в САЩ, за негово добро е. На нас тук, разбира се, ни е все тая коя е поредната набедена "звезда".
9
1
 
30
 
! Отговори
ОТВРЪТЕН преди 6 години
ВЕЧЕ НЕ ВЛИЗАМ В БИБЛИОТЕКА И КНИЖАРНИЦА ,ЗАЩОТО ГЛЕДАМ ДЕНОНОЩНО ТОВА ИЗВЪНЗЕМНО ЩОУ ,В КОЕТО УЧАСТВАТ САМО НОБЕЛОВИ ЛАУРЕАТИ !!
8
2
 
21
 
! Отговори
минко преди 6 години
Тоя ,,баровец,,Джино, не е напускал България от предното шоу. Проскубан ***,ето това е той. То не обиколи всичките простотии по нова тв от предния биг,вип ли, където беше.
7
3
 
24
 
! Отговори
Джино ауто лукс преди 6 години
-Джино, в предишния Братър, казвахте, че продавате луксозни автомобили в Америка.-Да, така е!-Може ли да ни кажете има ли поне един автомобил, продаден от вас и на кое известно лице?-Разбира се че има един автомобил, а за лицето сами ще се досетите, колко важно е...-Целите сме в слух.-Нали знаете мишока от Стюърд Литъл-е на него съм продал количка...-Благодарим Ви.Това за нас е достатъчно-морни успехи, по-малко аварий и поредно участие в Брата!