Кавалерът Джино – любима звезда... Шоубизнесът ни скърца!

Най-добре с книжка под мишка – и към Щатите
Обновена: 12 дек 2017 12:52 | 12 дек 2017 12:45, Александър Попов
119

Джино обикаляше клубовете, след като спечели VIP Brother. За радост на танцьорките. Снимка: Булфото

Участниците в предавания като Big Brother често ни се представят като най-големите звезди, най-търсените, най-обичаните, най-сексапилните и всичко, което се сетите с "най". Нямам идея дали си спомняте, но ВИП №1 стана Тото от СкандаУ. Любимата звезда сред най-търсените стана Джино. Всички знаем, че нито единия е ВИП, нито другия е любим. Но пък ни ги налагаха като такива.

Съжалявам, ама няма как Джино Бианкалана вече за втори път да печели шоуто. Ще си кажеш, че наистина е толкова популярен. Неговият избор е обиден за българския шоубизнес. Със същия успех №1 можеше да бъде всяка плеймейтка и също щеше да е толкова обидно.

Още по темата

Един месец гледахме това момче, което незнайно защо си е пришил фамилията на бившата си жена. Или много я обича, или му се струва някак артистично. Той продължи линията преди две години, когато сценарият бе друг и ни бе наложен като кавалер.

Същият този кавалер нарече бившата си жена огризка. Същият този кавалер изтипоса бившето си гадже - фолкпевицата Джена, как я обарва на някаква яхта (вижте в галерията). И то в момент, когато Джена вече планираше живота си с новия си мъж Наско Канара. Обясняваше как си пазел годежния пръстен, който дал на Джена, защото тя искала да си направи обеци. Кавалерско отвсякъде. И кавалерски си бил взел "Мерцедес"-а, който дал на Джена. Всъщност това е приом на силоваците, към които явно иска да се причисли и Джино.

Когато спечели VIP Brother Джино захаросано ни обясняваше как не искал да бъде звезда и отлетя за Щатите. Но две години по-късно отново се появи в национален ефир. Кавалерски ни излъга. Иска му се да е звезда.

И дойде новото му участие, в което му бяха заложили клопки. Дали е мошеник, дали е завлякъл някого в Чикаго - най-вероятно това ще си остане някаква мистерия, или пък ще си чисти името в съда, както се зарече. Дали думите на бившата му съпруга Дейна преди година са истина - също няма особено значение. Все пак да ги припомним, защото тя ги отрече официално в национален ефир:

"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена. Той така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", заяви тогава Дейна.

Сега твърди, че не му дължи нищо. Те си знаят и за публиката това едва ли е интересно. Освен може би на Динко, друга голяма звезда... Да ни пази Господ от такива звездолети.

Но най-жалкото е, че за голяма звезда ни се представя човек, който не е прочел една книга. Общата култура на Джино е по-бедна и от тази на плеймейтките. Дори той се похвали, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Всеки има право да си харесва живота, но пък и ние имаме право да не харесваме ограничени хора. Любимата ни звезда не знае с кои страни граничи България. Ще кажете, че и в Щатите е така, а все пак Джино е някакъв големец в Чикаго, където простите българи му дишат прахта.

Джино не знае кога е избухнало Априлското въстание, но може би ще кажете, че това се е случило преди повече от век. Джино не знае кой е настоящият български президент, но пък уцели първия американски.

Дали не е по-добре да си бие камшика към Чикаго, да му дишат прахта местните и да освободи място за друга родна звезда? Пък в самолета може и да зачете първите страници на някоя книга, желаещи да му подарят има достатъчно.

Завършваме с един епизод пак преди повече от година. Тогава Бианкалана се обиди на подмятания, че колите му са на газ и метан. Така де, това са горива за бедняци, къде го слагате и Джино там.

Джино, може колите ти да са на бензин, но имиджът ти тук е на метан. Ама метан менте, от който кариерата ти на известен с известността си със сигурност ще пърпори...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някой сега ще кажат, че това е манипулиран вот. А не, бе... :) Смех!
5
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички е ясно, че му е обещана победата на този, иначе нямаше да се навие да влезе. Не мисля, че нормален човек би гласувал за него ...
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не,че я харесвах онази Дебора!Но направо му разби чувствата на префиненото брадърче,като му тегли една майна...И ги показа,що за стока са всъщност!
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днеса, интересна работа сте обаче. Цял сезон се скъсвате да вдигате рейтинга на предаването със статии проследяващи събитията и скандалите, а накрая се оплаквате от предаването.
2
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази боза спрях да я гледам от както продуцентите започнаха да се гаврят с хората.
1
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новата удари ново дъно...Евала!:-)