Кои звезди се промениха до неузнаваемост през 2017-а?

Нови прически, нови фигури... впечатлявощо, нали?
13 дек 2017 22:19, Александър Попов
1
Кои звезди се промениха до неузнаваемост през 2017-а?
Източник: Splash

През изтичащата година ставаме свидетели на ярки звездни трансформации. Знаменитостите не само експериментираха с нови прически и нюанси в косите, но и направиха много по-сериозни промени в името на заснемане в нови филми. Други пък се бориха с килограмите, къде успешно, къде – не, пише Elle.

Кои са звездите, които ни впечатлиха в тази насока през 2017 г.?

НОВА ПРИЧЕСКА

Селена Гомес

Селена Гомес е една от най-коментираните личности през тази година и не излиза от жълтите хроники. Селена изненада феновете с неочакваната си раздяла с рапъра The Weeknd и триумфалното ѝ завръщане в постелята на Джъстин Бийбър. Тези промени в личния ѝ живот се отразиха и на имиджа ѝ. От заклета брюнетка певицата изведнъж се превърна в платинена блондинка. Явно трябват трансформации на всички фронтове.

Кара Делевин

В продължение на много години визитката на Кара Делевин бяха удебелените вежди, съчетани с естествена руса коса, която се спускаше на раменете ѝ. През 2017 г. обаче дойде ред на експериментите. На Met Gala, актрисата демонстрира своята нова прическа – ултракъсо подстригана коса в сребрист цвят. След няколко месеца пък вече цветът на косата бе кафяв, а косъмът с няколко сантиметра отгоре.

Кои други се промениха до неузнаваемост четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И Лютви Местан - от дърт педяраст стана още по- дърт педяраст!