Звездният ни рожденик: Тейлър Суифт на 28

Ето какво трябва да знаем за популярната певица
13 дек 2017 07:10, Красимир Ангелов
13

Снимка: Reuters

На 13 декември рожден ден празнува популярната американска певица и актриса Тейлър Суифт. Родена през 1989 година в Рединг, Пенсилвания, тя започва своята кариера още през 2004 година.

Тейлър Суифт е носителка на над 225 награди, сред които 10 награди Грами и 16 американски музикални награди. Днес тя е една от най-продаваните изпълнителки в съвременната музика.

Ето най-важното за американската музикална звезда:

Има по-малък брат на име Остин.

Бъдещата звезда започва кариерата си още като тийнейджърка. На 10-годишна възраст Тейлър започва да участва на музикални изяви като караоке конкурси и фестивали.

В тези години Тейлър често пътува до Ню Йорк за музикални уроци, които помагат за развитието на таланта й.

Дебютният й сингъл Tim McGraw излиза през лятото на 2006 г., а първият й албум, носещ нейното име, излиза на 24 октомври 2006 г. От него са продадени повече от 61 000 копия само през първата седмица.

Музикалната звезда има проведени 4 турнета.

Подкрепя демократите в своята страна по време на последните президентски избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Не, просто слушам друга музика. - Сага, Канзас, Флойд, Мерилиън, Хийп, Ейша, Тото, Цепелин, Пърпъл, Рамщайн, Металика, Найтуиш и така нататък....На Азис нямам партитури.
9
1
 
4
 
! Отговори
един друг преди 6 години
Шокъре, шокъреее, точно от такива като теб в работата се налата да оставам след работно време за да им разчиствам и решавам проблемите. Точно тези, които са "чели Макбет" и какви ли не други тъпизми и само се перчат с дипломите си не могат нищо да свършат. Не може през цялата човешка истария общата култура да се мери с това дали си чел "Макбет". Нещата се променят...
8
5
 
6
 
! Отговори
Шокър преди 6 години
... а вероятно и никаква друга творба, не е проблем, за "общата ти култура", защото това понятие клони към идиотизъм. В гимназиалните ми дни, бях обект на подигравки, защото не знаех кой е DJ Давид Гета и още 20 други, започващи с DJ, които 6-7 години по-късно са напълно забравени.И какво стана ? Същите общокултурници, които ме съдиха, сега са едни от най-хубавите хора, с които съм имал нещастието да бъда в една стая. Защото това не е култура, това е отрова.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честит рожден ден.
6
4
 
10
 
! Отговори
Шокър преди 6 години
4 Съжалявам, но ... Обща култура ? Изкривеното разбиране за обща култура на 21 век ме отвращава. Не знаеш какво е тоитар или както му викат децата - голям проблем. Не знаеш, името на поредния поп певец, защото не слушаш активно такава музика и ти е все тая - О не, шок и ужас ! Общата ти култура е ниска ! То си от неандерталците, защото не се купчината генерични музиканти и неразличими те им песни. Но това, че не знаеш кой е Макбет и не си чел една българска книга, извън листа по литература ...
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще я уважа със звездно лъскане на сабята. Кърти мадамата.
4
10
 
6
 
! Отговори
№ 3-МАЛЪК ЛИ СИ? преди 6 години
Ти сигурно си в трети клас.Да си жив и здрав и ти,докато порастнеш много неща ще научиш.За сега слушай Азис и Преслава,но знай че освен чалгата има и други песни и певци.Има и групи.Позаинтересувай се.Не е задължително човек да слуша и обича всичко но от обща култура би трябвало поне да е чувал за певици като Шерил Кроу,и Т.Суифт.
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път я чувам и виждам, но да е жива и здрава каката. Готина е.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ?
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубав човек!