Динко не може да преживее Джино, вотът в Big Brother – фалшив!

Бианкалана щял да става водещ на риалити, твърди Вълев
14 дек 2017 16:52, Александър Попов
66
Динко не може да преживее Джино, вотът в Big Brother – фалшив!
Динко смята, че вотът е бил фалшив. Снимка: Нова

Динко Вълев видимо не може да преглътне, че Джино излезе победител в Big Brother.

"За мен финалът е нагласен! Не може Джино да има повече гласове от Константин, който за мен е победителят. Аз дойдох отникъде и станах трети, но пак не мога да повярвам, че Джино е събрал повече гласове от мен!", заяви разочарованият левент от Ямбол.

Още по темата

Джино и Динко влязоха в остър спор, който се заканиха да решат в съда. Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино е завлякъл бившата си Дейна Бианкалана с хиляди долари и дори й посягал, когато били заедно. Наложи се да се пусне видеовръзка с американката от италиански произход, която защити бившия си съпруг Джино и скочи на Вълев, наричайки го животно.

"Дейна си извъртя гъза. Но аз стоя зад всяка моя дума и казвам истината. Иначе това, което разбрах, е, че Дейна се отрече от думите си за Джино, за да не пострада семейството й", разкри още Динко след престоя си в къщата, цитиран от "България днес".

Той се запознал с Дейна миналата година, когато му била за кратко на гости. По това време тя сама се оплакала от поведението на бившия си мъж, но след това се отрече от думите си в ефира.

Динко заяви, че не се притеснява от намеренията на Джино да го съди за клевета, и заяви, че чака да го види, за да го повярва. Той още веднъж потвърди, че може да докаже думите си.

"Не се чувствам прецакан, камо ли от Джино, защото вотът за мен е манипулиран. И това се дължи на факта, че Джино ще става водещ на някакъв нов риалити формат от типа "Милионер търси съпруга". Затова и продуцентите може би искат да му направят реклама", заяви още Динко без притеснения.

Динко останал разочарован от продуцентите и сценаристите на шоуто, които според него се опитали да го злепоставят, изкарвайки го, че е простак и неграмотен.

"К'вото било - било. Сега имам много работа. Чакам си подаръка за празниците - поръчах си нов танк от Русия, защото искам и мога", разкри за вълненията си Вълев.

"Усетих подкрепата на хората. Трето място за мен си е успех. Навсякъде ме дърпат и ми викат, че е трябвало да спечеля аз. Така че не съжалявам за нищо, което съм казал и направил", обобщи Динко и допълни, че от всички съквартиранти най-много му допаднал Фънки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
19
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Следващият премиер. Доколкото чета е готов и има всички необходими качества. Ще е достоен замесник на Винету и даже по зъл сатрап.
30
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е Динко и кой е Джино и какво е това БИГ БРАДЪР.Да не е нещо Поредната Халтура на НОВА ТВ.Те и Новините им станаха Прогнозата на Времето.
29
3
 
8
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
....леле...Ти си динко..100 процента...::)).. продължавай..
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 30 И аз се учудвам какво майка си правиш тук да четеш мнения на форумци, като има тооолкова много по-приятни възможности за забава тази вечер?! И аз ти се чудя, сестро!
27
9
 
22
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Явно някои хора не са чували за литературен български език и затова туй-онуй ,таквоз-онаквоз и тем подобни са в обръщение,а и затова Джинковци ще печелят,защото 80-те % ги избират,ако ме разбираш.
26
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерал Румен Радев на бензиностанция в София се засича с Динко това лято: Как сте, Динко?Щом президента ви заговаря...
25
4
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
...учудвам се,че се забавляваш тук....Има толкова смислени места и начини човек да се забавлява...въпрос на възможности вси пак...
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В този сезон всички бяха от *** надолу.Това беше срам за Нова тв.,а спечелилия шоуто потвърди тази констатация.В праймтайма на телевизията ни поднесоха едно пошло предаване,което са гледали и деца и да не се учудваме утре,когато тези деца ще подражават на динковци,джинковци и т.н.А СЕМ спи ли,СЕМ не види ли?
23
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е че Динко направи шоуто, а тоя с бастуна прибра славата. Всъщност Динко е победителят- взе 400 бона хонорар от Тупарев, Константин 150 бона...другите са до 100 бона.
22
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 23 Джино се озъбил на Динко и Динко кво станало? Клекнал? Муахахахахахаа..на ква трева си брат?
21
9
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Ти от кое забутано село си,дето няма училище дори или са ти писали тройките по милост Какви са тези изрази "тоз",туй"?Казва се този и това.Такива като тебе са гласували за Джино-Гино-Георги или какъвто е там.
20
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 Мхм, значи според теб мангaлът притежаваше тактичност, като обиди на няколко пъти Динко, Константин и Фънки? Ще ме разплачеш от смях.
19
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- якото от Брадъра:Кирил към Динко: Внимавай, че може и да не можеш да се прибереш у вас!И Динко се хвана за главата. Ако беше някъде на улицата това *** Кирил щеше да е мъртъв.
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно *** прецака всички,като си беше осигурило предварително подкрепата.Може да е ***,но явно добре са го подучили,щом успя да се наложи,без никакви усилия и изява в къщата.
17
4
 
18
 
! Отговори
12 до 13 преди 6 години
...какъв професор,какво лицемерие. ...нормалните хора притежават такт и съобразителност...И не споделят всички мисли на глас минали им през главата..Особено ,когато умишлено искаш да засегнеш някой се прави остроумно..Иначе. ...си динко
16
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом тоя .......спечели , то няма за к'во да говорим..Няма такъв идиоттски народ! Заслужавате си съдбата!
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 Какъв виц, бе ***? Те са били даже гаджета с Ямболията. Даже Джино го потвърждава.
14
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много смрадливи лъжи от този Динко. Тази жена, американка с добро финансово положение, била на гости на Динко хахаха, егати вица
13
24
 
10
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Динко ПРЕМИЕР!
12
7
 
39
 
! Отговори
Митко преди 6 години
Господинчо марш на село....*** т..ъп