Още 3 проговориха: Дъстин Хофман ни насилваше!

Общо 6 станаха сексуално тормозените от актьора жени
15 дек 2017 11:07,
32
Още 3 проговориха: Дъстин Хофман ни насилваше!
Снимка: Архив

Още три жени обвиниха актьора Дъстин Хофман в сексуални посегателства, с което проговорилите негови жертви станаха шест, съобщиха световните информационни агенции, позовавайки се на сп. "Варайъти".

Инцидентите са станали през 80-те години на миналия век. Две от жените разказаха, че холивудската звезда им е посегнал през 1987 г., а третата - че той се е разголил пред нея и е поискал да му масажира стъпалата, когато е била на 16 години.

Адвокатът на 80-годишния Дъстин Хофман заяви, че обвиненията са "клеветнически лъжи". Едната от жените е сценаристката Кори Томас, която е била съученичка на дъщерята на актьора. Тя разказа, че той се разголил пред нея в хотелска стая, когато е била на 16 години. Спасило я телефонно позвъняване от майка й.

Другата жена - Мелиса Кестър разказа, че актьорът е бръкнал в гащичките й, докато са били в звукозаписно студио за филма "Ищар", скрити зад партитура. Той направил същото и с актриса по време на снимките на същия филм, съобщава БТА.

През последните два месеца други три жени обвиниха Дъстин Хофман в сексуален тормоз или нападение. Актрисата Катрин Росетър и писателката Ана Греъм Хънтър заявиха, че той ги е опипвал многократно, докато са работили по пиесата и филма "Смъртта на търговския пътник" от 1983 г. до 1985 г. Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също каза, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Дъстин Хофман през 1991 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То си е тормозЗапочвал ги и не ги довършвалГ.ади.ната
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масаж на стъпалата си е тормоз, ако не си ги е измилКой знае как миришел
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е..е..е.. тия бабички се изкараха големи секс-бомби . Всичките са изнасилвани преди 20-30 години и то само от милионери. Там има и бедни артисти , те на са ли насилници или нямат пари за изнудване .
27
2
 
9
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Дъстин Хофман е толкова велик актьор, че ония лелки трябва да си закачат дантеленото бельо в рамка и да обясняват на внуците с умиление :"В тези гащички веднъж бръкна великия..."
26
0
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Да здравствует ЦК на ГЕРБ !
25
0
 
4
 
! Отговори
Сорос преди 6 години
Моя работа ли ?
24
0
 
2
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
До ШопоШорошоидна работа ли ?
23
1
 
18
 
! Отговори
Бай Шиле преди 6 години
При нас има един лаф-Лани са турци минали,сега си капите трасаа.Та и тук така,защо сега са се сетили?Едно време Дъстин като ги е опъвал,им е било добре,ама сега требва да се изкарат малко кинти,за мен това си е класическо изнудване!
22
3
 
19
 
! Отговори
Не означава не преди 6 години
Жената търси най-вече изгодата. Тя не търси любов и отношение. Май е така, няма какво жените да се сърдят. Класиката е 20-25 годишно момиче с 40 + годишен чичак, дебеличък и мазен. И после той се отнася зле към мен. Луда работа. И преди 25-30 години са станали тези неща, защо тогава не са се оплакали, защото са имали изгода. Давал им е пари, водил ги е на почивки, помагал им е в кариерите и им е било добре. Сега вече изведнъж дай да вземем малко дивиденти "сексуален тормоз". Бляк.
21
2
 
11
 
! Отговори
Зиг преди 6 години
До РуменЕ що жените бе, пич? При Кевин Спейси не бяха ли мъже тези, дето с умиление се сетиха след години на кого са д*хали?
20
0
 
5
 
! Отговори
До Лудница преди 6 години
Зависи дали искаш да я съдиш за сексуален тормоз!
19
1
 
14
 
! Отговори
Лудница преди 6 години
Сега и аз се сетих за една история:Преди 20 години колежката на съседното бюро ми бръкна в гащите и започна да ми шепти мръсни думички в ушенцето! После се съукуплихме няколко пъти на работното място!Това брои ли се за сексуален тормоз?
18
8
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
НИЩО ОБЩО С НПО, МНОГО ВАЖНО, ЧЕ МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ, ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!
17
2
 
16
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Оставам с впечатлението,че на жените им е много приятно да си спомнят как някой им бръкнал в гащичките преди 30 години...Отдали са се на сладки спомени,пък и покрай егото и малко да се чуе за тях,някой долар да падне...Как преди 30 години не са се оплаквали,ами са се възползвали всякак ?И ,нормално мислещ човек как си представя такова дело ..доказателства?Всичко е шум по медиите и реклама.
16
0
 
17
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Сега е модерна да се изкара някой долар по дело за сексуален тормоз. Четете и вие, български ***!
15
1
 
11
 
! Отговори
До АНОНИМНА преди 6 години
НПО тpoловете си мълчете! Никой не взема на сериозно евтината ви пропаганда!
14
8
 
4
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 6 години
до 14 - ако са техните дъщери или сестри, съвсем други ще ги плещят........
13
15
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
То и друго не съм очаквала от балканските простаци, само 10 коментар е горе долу свестен - много добре знаете, че има всякакви и от мъжете, и от жените, и да плюете само жените, просто отврат!
12
1
 
18
 
! Отговори
ББ преди 6 години
Може да му хванат 80 годишния и да го развеят бабичките нагли през 80-те години не могъл да им избяга а сега го обвиняват
11
2
 
28
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи то стана модно това да обвиняваш в секс тормоз! Добре де ама народа е казъл сетила се мара задните си асти да побара! Епа тез "каки" преди 10-15 г. ко имаха в устата ;) та не го казаха това! А чак сега! Ама си мисля, че тогава бая повече са искали да имат това онова от анатомията на Дъстин Хофман в устата и като не им се е получило тогава и сега като стана модно ривът ли ривът! Ай да ви се и невидяло и на ***! Га ядохте кифтетата ни върахте га свършиха ...!!!!