Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...

Приятелки на синоптичката пресмятат подаръците й
Обновена: 15 дек 2017 12:25 | 15 дек 2017 11:00, Златко Желев
330
Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...
Кадър: Нова тв

Приятелки на синоптичката Деси Банова изчисляват, че откакто тя е в обятията на президента Росен Плевнелиев, подаръците и парите към нея не секват.

За петте месеца, откакто са заедно, влюбеният до уши Плевнелиев е профукал около 300 000 лева от богатството си по русата фурия.

Сред ярките доказателства за любовта му към блондинката е поръчаният автомобил "Тесла", който струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от САЩ.

Още по темата

"Той реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международен форум в Ню Орлиънс и я взе със себе си. Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата "Тесла" ще пристигне в средата на януари", издават "приятелките" и пред "Уикенд".

Луксозният е-мобил не е единственият дар, който Плевнелиев прави на Банова.

"Деси никога не е била толкова обгрижвана, макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на германска банка, с която тя може да пазарува на воля", впечатлени са дружките й.

По време на задокеанското им пътешествие, президентът я изненадал и с друг подарък – последен модел iPhone X. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на Банова – Йоана.

Малката също получавала ежедневни подаръци, последният от които е ховърборд. Освен това Плевнелиев поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина.

Откако са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега стягат куфарите за ваканция в Шанхай.

Най-честата дестинация на влюбените обаче е Гърция. Откакто са заедно са посетили южната ни съседка поне 4 пъти, като най-често отсядат в имението на президента на Халкидики, което според брокери на недвижими имоти струва над 2 млн. лева.

Освен с милиони в банковите си сметки, президентът Плевнелиев има и доста имоти, описани в данъчните му декларациии – жилище в "Резиденшъл парк", в полите на Витоша, за 916 500 лв., къща в село Баня, която е оценена на 350 000 лв., както и морската му вила в Черноморец  за 254 000 лева.

Какво част от тези имоти и пари ще останат за Росен Плевнелиев, все още не е ясно, тъй като процедурата му по развода с Юлияна е в ход. Чака се решението на Темида.


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Симона Загорова представи новата си песен „Baby, Please“
Симона Загорова представи новата си песен „Baby, Please“

Симона Загорова представи новата си песен „Baby, Please“

Участвайте в кулинарния ни конкурс
Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"

Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"