Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...

Приятелки на синоптичката пресмятат подаръците й
Обновена: 15 дек 2017 12:25 | 15 дек 2017 11:00, Златко Желев
330
Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...
Кадър: Нова тв

Приятелки на синоптичката Деси Банова изчисляват, че откакто тя е в обятията на президента Росен Плевнелиев, подаръците и парите към нея не секват.

За петте месеца, откакто са заедно, влюбеният до уши Плевнелиев е профукал около 300 000 лева от богатството си по русата фурия.

Сред ярките доказателства за любовта му към блондинката е поръчаният автомобил "Тесла", който струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от САЩ.

Още по темата

"Той реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международен форум в Ню Орлиънс и я взе със себе си. Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата "Тесла" ще пристигне в средата на януари", издават "приятелките" и пред "Уикенд".

Луксозният е-мобил не е единственият дар, който Плевнелиев прави на Банова.

"Деси никога не е била толкова обгрижвана, макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на германска банка, с която тя може да пазарува на воля", впечатлени са дружките й.

По време на задокеанското им пътешествие, президентът я изненадал и с друг подарък – последен модел iPhone X. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на Банова – Йоана.

Малката също получавала ежедневни подаръци, последният от които е ховърборд. Освен това Плевнелиев поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина.

Откако са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега стягат куфарите за ваканция в Шанхай.

Най-честата дестинация на влюбените обаче е Гърция. Откакто са заедно са посетили южната ни съседка поне 4 пъти, като най-често отсядат в имението на президента на Халкидики, което според брокери на недвижими имоти струва над 2 млн. лева.

Освен с милиони в банковите си сметки, президентът Плевнелиев има и доста имоти, описани в данъчните му декларациии – жилище в "Резиденшъл парк", в полите на Витоша, за 916 500 лв., къща в село Баня, която е оценена на 350 000 лв., както и морската му вила в Черноморец  за 254 000 лева.

Какво част от тези имоти и пари ще останат за Росен Плевнелиев, все още не е ясно, тъй като процедурата му по развода с Юлияна е в ход. Чака се решението на Темида.


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Астроманикюр за всяка зодия
Астроманикюр за всяка зодия

Астроманикюр за всяка зодия

6 избора, които ни правят по-щастливи
6 избора, които ни правят по-щастливи

6 избора, които ни правят по-щастливи