Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...

Приятелки на синоптичката пресмятат подаръците й
Обновена: 15 дек 2017 12:25 | 15 дек 2017 11:00,
330
Плевнелиев пръска, Банова получава: Тесла, iPhone, ваканции...
Кадър: Нова тв

Приятелки на синоптичката Деси Банова изчисляват, че откакто тя е в обятията на президента Росен Плевнелиев, подаръците и парите към нея не секват.

За петте месеца, откакто са заедно, влюбеният до уши Плевнелиев е профукал около 300 000 лева от богатството си по русата фурия.

Сред ярките доказателства за любовта му към блондинката е поръчаният автомобил "Тесла", който струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от САЩ.

Още по темата

"Той реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международен форум в Ню Орлиънс и я взе със себе си. Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата "Тесла" ще пристигне в средата на януари", издават "приятелките" и пред "Уикенд".

Луксозният е-мобил не е единственият дар, който Плевнелиев прави на Банова.

"Деси никога не е била толкова обгрижвана, макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на германска банка, с която тя може да пазарува на воля", впечатлени са дружките й.

По време на задокеанското им пътешествие, президентът я изненадал и с друг подарък – последен модел iPhone X. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на Банова – Йоана.

Малката също получавала ежедневни подаръци, последният от които е ховърборд. Освен това Плевнелиев поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина.

Откако са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега стягат куфарите за ваканция в Шанхай.

Най-честата дестинация на влюбените обаче е Гърция. Откакто са заедно са посетили южната ни съседка поне 4 пъти, като най-често отсядат в имението на президента на Халкидики, което според брокери на недвижими имоти струва над 2 млн. лева.

Освен с милиони в банковите си сметки, президентът Плевнелиев има и доста имоти, описани в данъчните му декларациии – жилище в "Резиденшъл парк", в полите на Витоша, за 916 500 лв., къща в село Баня, която е оценена на 350 000 лв., както и морската му вила в Черноморец  за 254 000 лева.

Какво част от тези имоти и пари ще останат за Росен Плевнелиев, все още не е ясно, тъй като процедурата му по развода с Юлияна е в ход. Чака се решението на Темида.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
1
 
! Отговори
Ex. преди 6 години
Rocenroll
252
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите на човека са си от редовен бизнес, да си ги харчи със здраве. А завистниците и злобарите цъкайте отстрани. Хубавото е че вече има много млади и образовани хора които си изкарват парите с бизнес, и не обръщат внимание на нещастните хейтъри, които като нищо не могат да правят това им остава, да злобеят и плюят по всички и всички.
251
4
 
3
 
! Отговори
ШматкофонХамбурски преди 6 години
Ама това е много скандално да го хвалят как обгрижва някъква застаряваща синоптичка с леко поведение ( парясница) с пари изкарани от съмнителен бизнес и работата му кто чужд агент за влияние на поста президент ! Случаят Плевналиев трябва да бъде първостепенна задача на новият главен прокурор не на сегашният *** заемащ тази длъжност .
250
2
 
6
 
! Отговори
Noooooll преди 6 години
Добре че е българския народ да си пълнят банковите сметки и след това да си живуркат.. Затова е народа в България, да работи и плаща само данъци.
249
0
 
4
 
! Отговори
Партиен член. преди 6 години
Абе що ни занимавате с тия?
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОНПИ ,грешка в набирането
247
4
 
10
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Айде Плевнелиев да върне Крим от велика Русия на неофашистите в Киев - десен сектор - убийците на руски деца и жени.Забраниха и БГ-език в Украйна, не само руския език.Р.П. - най-слабият и най-проваленият президент на България, една карикатура.
246
8
 
6
 
! Отговори
Кристо Явашев преди 6 години
Време е да запознаем резиденцията на прецедента на Халкидики с бензина и кибрита. Нов проект и пърформънс -Да руф, да руф, да руф ис он файър!
245
0
 
23
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
Този е по оборотен и от Джино Бианкалана да влиза в следващия сезон на Биг Брадър ша пускам СМС-и за него!
244
1
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Много е загорял експеримента. Стоя на сухо докато му свърши мандата, за да не го коментират. Сега наваксва. Пръска и...
243
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РашкоХАХААХХАХ ето ти истината. Той обедини нацията да го мрази постоянно. Това подобие не е президент като 5 години мълча и вече е недействащ "президент" не може да му затвориш устата. Ало промитите и препрограмирани президент се казва само на действащия този безгръбначен ЕФЕНДИ с господари от другата страна на планетата няма право да пишете президент.Отворете си очите по-бързо, защото статуята която "боготворите" на трите маймуни ще заличи нацията!Истината е казана.
242
1
 
8
 
! Отговори
Ййй преди 6 години
Тоя има физономия приличаща на ***.
241
0
 
22
 
! Отговори
Зии преди 6 години
И защо не ги дари тези пари на детска кардиологична клиника, ще са по-полезни.Деси Банова нали прокламира скромен и пестелив начин на живот, свързан с климатичните промени, какви са тези изхвърляния? Как да й повярваме?
240
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе как пък един данъчен не се захвана да провери, ей така, от любопитство...отде милионерите имат милиони? Ами от нас, откъде да са. Те не се крадат взаимно, крадат от обикновените хора, от плебеите... от нас... пот здравето, от пенсиите, от децата ни и неродените внуци дори (с тея заеми дето ще се плащат сигурно 50 години напред)....НО и ние сме си виновни де...
239
13
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
От коментарите виждам, че много хора се интересуват от президента, от който изобщо не се интересуват!Жaлки сте.
238
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер са.Кадърен е човекът.Ще и купува каквото си иска.Негови са си парите.
237
0
 
17
 
! Отговори
Nouu преди 6 години
До АнонименАко си млад мултимилионер няма никаква, ама никаква нужда да правиш такива покупки за която и да е жена :)
236
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 242 Тази Тесла има еднаква дължина с Новото Ауди А8, а е даже по-широка от него с 10 санта. Та какво искаше да ми кажеш, че трябва да съм крeтен, ако съм й купел не Тесла за 140 бона, а Ауди за 180 бона, ако съм един млад мулти милионер?
235
0
 
20
 
! Отговори
:) преди 6 години
Тази мома много рустикално излъчване има. Но поне си е продала стоката добре. Да са живи и здрави, че след това не ги чака рая.
234
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако, жена ми беше като космически кораб никаква А8-ца нямаше да и купя! :)))