Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone

Нелина е сигнализирала в полицията, но ефект засега няма
Обновена: 15 дек 2017 13:31 | 15 дек 2017 13:00, Александър Попов
72
Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone
Снимка: Facebook

Вокалистката на популярната родна група Deep Zone - Нелина, е била жертва на тормоз в продължение на 4 години в социалните мрежи. От психопат, който има семейство, пише Tialoto.bg. Мъжът сменя различни профили, но е известен на полицията. Ефектът обаче не е голям, а тормозът продължава. Самата Нелина разкри за тормоза във Facebook, който започнал още, когато била на 16 години.

"Всичко започна преди 4 години! През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, с псевдоним в социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ, започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с "любовни обяснения" (припомням бях на 16 г., а той е бил на 43 г.), а след това започна и непрестанната агресия към мен! Как сънувал надгробната ми плоча с 3-те ми имена и това, че съм починала на 19 години!

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!

Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО! Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен!

Освен името "Емил Марков", той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! И не на последно място, думите му към мен са: Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията! След което той беше призован да се яви в София на разпит. Няколко часа по-късно той се е разписал как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели! Единственото, което исках и искам от него е да ме остави на мира ЗАВИНАГИ!

За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора, същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши (и продължава), че:
- не ме чака нищо добро!
- ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!
- че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви! Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5-годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!! Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!".

Снощи певицата гостува и в "Господари на ефира", където направи още разкрития за съобщенията, които е получавала.

"Аз и на майка ти го писах на лс, но и тука ще го напиша. Твърде си тъпа за да знаеш, че за обществото си злокачествен тумор. Левкемия на два крака. Такова коварно курвенско зло не трябва да го има".

Други от съобщенията са толкова нецензурни, че няма как да бъдат публикувани. Мъжът се заканил и си прави собствена реклама, след като минал през полицията. Пред униформените той си признал за профилите и съобщенията, но тормозът продължил.

"Друг път не ритай срещу човек, който е работил журналист и чийто баща близо 30 години е бил офицер в МВР".

Самата Нелина се страхува от този човек, който в съобщенията й написал до последна подробност адреса, дори какъв цвят е вратата на апартамента й.

Майката на Нелина също не била подмината от психопата и също получава съобщенията му: "Дъщеря ви е някакъв хибрид между малко дете и голяма кучка. Второто мога да го докажа, защото всичките ни разговори са заснети и съхранени, където трябва".

"Искам този тормоз да спре и да живея нормален живот", завършва Нелина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: НелинатормозDeep Zone
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм съм била жертва на подобен тормоз от подобен откачалник.Единствения начин да се справите с подобен тип агресори е да ги ИГНОРИРАТЕ, без значение колко ви е страх и колко ви е трудно.Те се хранят с вниманието и отчаянието ви, не им ги давайте.
41
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 38Абе от една страна е така, НО такива психари не знаеш кога ще откачат и какво ще им скимне. Тъй че да си затваряш очите не е решение.
40
4
 
14
 
! Отговори
Лили преди 6 години
Има функция блокаж във фейсбук, има смяна на тел. номер, на адрес и т.н. - ако нищо не помогне - масов бой и тва е!!!
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"но е известен на полицията"АХАХАХАХАХАХХА!!!!!!
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За психаря ясно - такива винаги има за жалост.По-лошото е зависимостта на младежите от интернет. Като е толкова наранен животът й на тази девойка, защо не спре да влиза в социалните мрежи, като първа стъпка? Ако държи да е знаменитост като кариера, тогава да свиква с всякакви ***. Само немота да приема че поддръжката она онлайн имидж е условие за "да живея нормален живот"
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Палим се защото почти всеки е имал досег с психопати(различно в каква степен) и знае, че ако му се случи такова нещо няма закон, който да те защити. Дано момичето да намери кой да и помогне. Даже и такъв психар с 2 отрязани ръце нищо лошо не може да стори на никой.
36
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарно - не ползвай социални мрежи. Там всеки втори/а е като този. *** и маниаците висят по цял ден във ФБ, без работа.
35
4
 
18
 
! Отговори
Фффф преди 6 години
Амиии момиче събери малко пари плати на едни хора и те ще се погрижат той да пие от сламка до края на живота си....щом няма държава....
34
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се "палите"?Такава новина може и да е истина, може да е PR, може да е "фейк"?В днес можеш да доказваш, но не можеш да показваш! Цензура!!!
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, вие си правите майтап, ама понякога такива истории завършват зле. И не, не е важно дали и колко е известна жертвата. Всеки от нас може да стане жертва на преследване от страна на побъркан. И аз имах подобен случай (за мой късмет не толкова драстичен), но да ви кажа страшничко си е да не смееш да излезеш от вкъщи защото не знаеш тоя психо, който виси пред вас по цял ден какви са му намеренията. Е, в моя случай се оказа страхливец и стигаше да се разкрещя за да се разкара, ама... не се знае.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче както и всички граждани плащат издръжка на едни паразитни институции наречени полиция,съд,прокуратура.Какво направиха те за да защитят Нелина?Да е само този случай-с мед да го намажеш.Лошото е че подобни случаи вече стават прекалено много.И много от тях завършват зле за жертвите.Общото винаги е едно-безброй жалби в полицията и никакви мерки от тяхна страна.За невзимане на мерки от страна на институциите трябва да има уволнени,осъдени и вкарани в затвора!Тогава чак нещо ще се промени.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то във ФБ, да не кажа всички, ама поне 90 % имат по 2-3 профила. Този разбира се е шампион, а и явно доста психясал.
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли мъже/жени здравеняци в живота на това момиче? Да счупят празната(а явно и болна) кратуна на този ***? Има такива луди за съжаление, живеят сред нас, нищо законово не може да им се направи, най-много човек да ги блъсне с кола. Поне за такова убийство в България не се лежи. А най-често тормозената страна накрая бива убита и всчики започваме отново с какво можело, ама на...
29
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме кефите с *** си коментари от типа "Тая пък коя е?"! Ако някой тормози вас, трябва ли да сте известни за да ви се обърне внимание?! И ако това се случи тогава идва въпроса - вие пък кои сте за да търсите помощ?!?! Зли хора!
28
18
 
9
 
! Отговори
PR преди 6 години
Малко Пи Ар и от нашето селооооо. Драйфа ми се от вазе
27
21
 
11
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
С такива 16 годишни още много психопат ще се нарои.
26
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да му натроши пръстите с чук, да го видим как ще пише съобщения
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ответната версия КОГА
24
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама на снимките и в нета не изглежда на 16. Каквото повикало такова се обадило
23
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти пък?Нямаш ли 500лв ***?