Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone

Нелина е сигнализирала в полицията, но ефект засега няма
Обновена: 15 дек 2017 13:31 | 15 дек 2017 13:00, Александър Попов
72
Вече 4 г.: Психопат тормози с гнусотии вокалистката на Deep Zone
Снимка: Facebook

Вокалистката на популярната родна група Deep Zone - Нелина, е била жертва на тормоз в продължение на 4 години в социалните мрежи. От психопат, който има семейство, пише Tialoto.bg. Мъжът сменя различни профили, но е известен на полицията. Ефектът обаче не е голям, а тормозът продължава. Самата Нелина разкри за тормоза във Facebook, който започнал още, когато била на 16 години.

"Всичко започна преди 4 години! През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, с псевдоним в социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ, започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с "любовни обяснения" (припомням бях на 16 г., а той е бил на 43 г.), а след това започна и непрестанната агресия към мен! Как сънувал надгробната ми плоча с 3-те ми имена и това, че съм починала на 19 години!

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!

Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО! Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен!

Освен името "Емил Марков", той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! И не на последно място, думите му към мен са: Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията! След което той беше призован да се яви в София на разпит. Няколко часа по-късно той се е разписал как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели! Единственото, което исках и искам от него е да ме остави на мира ЗАВИНАГИ!

За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора, същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши (и продължава), че:
- не ме чака нищо добро!
- ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!
- че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви! Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5-годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!! Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!".

Снощи певицата гостува и в "Господари на ефира", където направи още разкрития за съобщенията, които е получавала.

"Аз и на майка ти го писах на лс, но и тука ще го напиша. Твърде си тъпа за да знаеш, че за обществото си злокачествен тумор. Левкемия на два крака. Такова коварно курвенско зло не трябва да го има".

Други от съобщенията са толкова нецензурни, че няма как да бъдат публикувани. Мъжът се заканил и си прави собствена реклама, след като минал през полицията. Пред униформените той си признал за профилите и съобщенията, но тормозът продължил.

"Друг път не ритай срещу човек, който е работил журналист и чийто баща близо 30 години е бил офицер в МВР".

Самата Нелина се страхува от този човек, който в съобщенията й написал до последна подробност адреса, дори какъв цвят е вратата на апартамента й.

Майката на Нелина също не била подмината от психопата и също получава съобщенията му: "Дъщеря ви е някакъв хибрид между малко дете и голяма кучка. Второто мога да го докажа, защото всичките ни разговори са заснети и съхранени, където трябва".

"Искам този тормоз да спре и да живея нормален живот", завършва Нелина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: НелинатормозDeep Zone
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Добре" че беше психопата да я чуеме коя е тая .
21
6
 
8
 
! Отговори
Васко преди 6 години
А дали е така кооооой да ти каже!?И как е всъщност.
20
21
 
24
 
! Отговори
Ко? Не! преди 6 години
"популярната родна група Deep Zone" ?! Ама вие сериозно ли?
19
5
 
45
 
! Отговори
шуре преди 6 години
споделете му фейса да го видим,среща в тъното с двама други психопати ще го откаже оот мераците и от сънищата
18
26
 
5
 
! Отговори
Уестийн преди 6 години
все пак не е изнасилена като пеленаче
17
2
 
35
 
! Отговори
123 преди 6 години
Че има *** има, ама какви са тези, мъже до нея, че тоя още диша. Света ъвсем се е и.з.***и.л.
16
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава "новина" обикновенно отива в "жълтата хроника"!Не я знам "ДЪЛБОКАТА ЗОНА" и въобще не ме интересува!!!А "гнусотиите" да си ги пишат, както на сайта им е удобно!
15
19
 
15
 
! Отговори
скрита реклама преди 6 години
сега чувам за групата
14
7
 
29
 
! Отговори
ме преди 6 години
Да бе вярно, как няма един да му строши краката на този?
13
27
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Човека сигурно не ти мисли злото, малко му лопа дъската. Сега да го опндизваме ли за няколко съобщения? Ако те спипа някъде и направи нещо тогава може- 72 часа поне ще го задържим.
12
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и защо му е да й дава телефонът си? тук нещо се спестява
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България имало и психопати.Интересно как пък няма закон в България да наказва психично болни хора?Защото мен пък ме тормози денонощно роднина (жена, а аз съм мъж) с която живея под един покрив.То не е е отваряне на прозорци и викове,то не е цирк, то не е мазане на мазила, които миришат лошо навсякъде.То не беше нафталин нахвърлян навсякъде.Сещате, че се заключвам в стаята си винаги и храната ми и всичко е в моята стая.На балкона си готвя.Няма начин просто.Тези хора в България са недосегаеми
10
6
 
8
 
! Отговори
Грую преди 6 години
ами Ганчу е,нормално за бълхаропитек.
9
10
 
4
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До Анонимен 4Ами явно се информирате за популярността от съмнителни платени сайтове дето превъзнасят разни фолк кралици, поп-икони, Мара, Сузанита и т.н. *ейки
8
6
 
39
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
100 лв, 2 чупени капачки и всичко ще приключи.
7
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно е трудно да си изтрие профила, защото е свързан със служебните й ангажименти - концерти и тем подобни. Хората от шоубизнеса ги използват за повече неща от обикновена гаргара с приятели.
6
6
 
39
 
! Отговори
Друг психопат преди 6 години
дайте ми адреса му аз ще го оправя ;) :)
5
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не искаш да те тормози си изтрий профилите в социалните мрежи.
4
32
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех, че Deep Zone е популярна. Сега покрай психопата научавам
3
2
 
43
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
В Б-я няма закони. Ограничителна заповед нарушава я, заплах и и т.н. Цар Киро 4 години в панделката,а тоз подписка. ТОва не е държава това е Цкваковщина.