Хамелеонът Бела Хадид – красива, но студена!

Манекенката, която много рядко се усмихва
17 дек 2017 11:27, Александър Попов
11
Хамелеонът Бела Хадид – красива, но студена!
Снимка: Instagram

Бела Хадид вече е част от супермоделите на световния подиум, дефилира и на последния спектакъл на Victoria's Secret в Шанхай. В началото на своята кариера тя бе просто сестрата на Джиджи Хадид, но ето, че нейната звезда грее със собствена светлина. Не по-малко бляскава от тази на Джиджи.

Бела Хадид вече има зад гърба си корици на всички престижни модни списания. През 2014 година подписва с IMG Models, а още септември същата година е дебютът й на New York Fashion Week. След което снима за есенно-зимната колекция на Balmain.

Работила е за марки като Tom Ford, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott и Marc Jacobs. През декември 2015-та Бела прави своя дебют и за рекламната кампания на Chanel.

Все пак не всичко в нейния живот е като в приказките. Преди три години тя има сблъсък с властите - арестувана е за шофиране в нетрезво състояние и получава 6 месеца пробация. Книжката й е отнета за 1 година, а колата й е спряна от движение.

Манекенката е известна и с това, че рядко се усмихва. И даже търпеше критики, че е студена.

"Хората смятат, че съм студена. Казват ми, че са очаквали да бъда много по-различна, защото не се усмихвам, но остават изненадани", казва още Хадид. И допълва, че обича да общува с хора и да създава нови запознанства.

Вие пък можете да я оцените в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Баба преди 6 години
По убава сьм!Питай дядаси,обичам суван лук и сланина,ама сьм гореща и не се смея чинето да не пани
5
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 6 години
Хамелеонът Бела Хадид е "красива" благодарение на пластичната хирургия,и пак поради нея не се усмивка за да не скъса някой шев, че трябва пак да я прекрояват.
4
0
 
6
 
! Отговори
Ми... преди 6 години
Ми, честно, не ме кефи. Нито пък сестра й. Въпрос на вкус.
3
4
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе не съм фен на ***, ама тая си е баш красавица и половина. Няма какво да се лъжем сега.
2
2
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 2 и 3 от 1Не говоря за отбранителна реакция това че не се усмихва жената, а затова, че тя когато не се усмихва външно, но в същото време вътрешно- влудява МЪЖА! Това е един вид тарикатлък от интелигентни жени!А има самсуняци/***/ от жените, където то постоянно си седи намръщено не заради друго, а защото се е родило да е тъпo същество. Не бъркайте двете крайности в жените.
1
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-пленителното в една жена е да не се усмихва , и да бъде привидно студена!Факт!