Коледната картичка на Уилям и Кейт

От януари принцеса Шарлот тръгва по стъпките на Джордж
18 дек 2017 20:58,
2
Коледната картичка на Уилям и Кейт
Снимка:Twitter

Принц Уилям и съпругата му Катрин Мидълтън са избрали детската градина "Уилкокс", близо до дома им в Кенсингтън, в която ще ходи дъщеря им. Принцеса Шарлот ще тръгне от януари 2018 г. в образователното заведение, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Детската градина има отлична оценка от държавните инспектори, а на сайта си се представя като традиционна, стремяща се да поддържа "високи стандарти, отлични постижения и добри маниери". Таксата е 3050 британски лири (4072 щатски долара) на срок за сутрините и 1800 лири за следобедите.

Принцеса Шарлот ще навърши три години през май. Тя е четвърта по ред за наследяване на престола след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж. Таткото - Уилям също е ходил на детска градина, за разлика от други членове на кралското семейство. Синът му принц Джордж го последва и от септември вече е в подготвително училище.

Принц Уилям и Кейт, която е бременна с третото им дете, днес разпространиха коледна снимка на семейството си, на която са заедно с двете си деца Шарлот и Джордж. Снимката ще бъде използвана като тяхна коледна картичка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари