Цвети Янева с цел: Ударно сваля килограми, следва сцената

Певицата качила 25 килограма през бременността си
19 дек 2017 16:00,
14
Цвети Янева с цел: Ударно сваля килограми, следва сцената
Снимка: Личен архив

Цветелина Янева изчезна от светското пространство, спря с участията и сценичните си изяви преди повече от година заради раждането на своето дете. Певицата избра списание Love style, за да се появи за първи път след дългото мълчание в ексклузивна коледна фотосесия.

"Не си взех почивка само заради бременността. Последната ми изява беше на концерта на „Планета” през миналия ноември, а участията ги спрях пет месеца преди това. През това време имаше моменти, в които ми липсваше сцената, аз живея с музиката, но сега вече всичко е наред!", проговаря Цвети пред списанието. 

Певицата разкри, че качила 25 килограма по време на бременноста си.

"И това стана не от хранене, а защото лежах. Вече свалих повече от 15 килограма и ми остават десетина. Сега често правя кардио – пътека, колело или кростренажори. Искам да смъкна и останалите десет, преди да започна да тренирам във фитнеса с уреди. В момента не консумирам почти никакви въглехидрати и сладко. Карам основно на протеини и зеленчуци", казва още изпълнителката.

Тя ще се завърне на сцената на 22 февруари на концерта на радио "Веселина", който ще бъде в зала "Арена Армеец". Планира да пусне първия си клип след раждането в края на януари. За моменти не мисли за участия.

"Мои фенове чакат с нетърпение завръщането ми, но аз не бързам. А и съм отговорна какво ще направя с кариерата си. Не искам да пускам компромисни песни само и само да съм в ефира. През май имам първия си професионален юбилей – правя десет години на сцена, и с продуцентите ми от "Пайнер" планираме нещо, което засега ще запазя в тайна”, разкрива Цвети.

Тя обаче не допуска вариант да се откаже напълно от музиката заради семейството.

"Все едно да се откажа от себе си. Няма как да стане това. Не бих била щастлива, ако я няма музиката", категорична е певицата.

За нея предстоящата Коледа наистина ще е вълшебна, а изминаващата 2017-а година е най-щастливата досега заради раждането на сина й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След Доган и Местан,мъжа на тази е най-мразения в България.
11
2
 
8
 
! Отговори
Mimi преди 6 години
Ne se pritesnqvai bulka, vzemi tiq dvata stola i Sqdam do nas :)
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Делян му е второ дете.
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Метресата на Шиши решила да напомни за себе си. Айде няма нужда. Кой го интересуват тия глупости? Само като види човек тоя , с който тя си ляга и всичките локуми увисват във въздуха. Веднага може да разбереш що за човек е тая кифла
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая трябва да е много зле за да си ляга с Пеевски. Да им имам и връзката, как на всички мероприятия все сама ходи, един път не е придружена от мъжа си.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЯвно нещо Го Страхува, затова не казва Кой е...
6
2
 
21
 
! Отговори
Meца Янева преди 6 години
Ама каква кариера, цецке,ти два тона верни не хващаш, твоето са музикални разкази. Това, че родителите ти са от някакъв оркестър не те прави певица. Това,че мъжа ти ти купува последна мода парцалки отново няма да те превърне в певица. За кг, не се мъчи, никога не си била слаба,та сега ли?
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е Цветелина Янева?
4
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветелина Янева не е гнуслива,ама изобщо.
3
1
 
38
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
Леле, Шиши баща ли е станал?
2
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Кой е бащата на бебето? страх ли ви е да кажете? Срам ли го е ? сбъркана работа - Човек като има дете му се иска да се израдва пред целия свят .
1
1
 
77
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Няма страшно, докато стигнеш мъжа си имаш още много по 25 да качиш... Все пак всички го знаем КОЙ е той...