Синът на Ламбо – прокурорски зет, но в САЩ

Владимир се ожени в деня, в който баща му чества 75 г.
21 дек 2017 13:45,
60
Синът на Ламбо – прокурорски зет, но в САЩ
Снимка: Love style

Владимир Данаилов и приятелката му Виктория станаха семейство на 9 декември и предоставиха снимки от своята сватба на списание Love style.

Венчавката беше в гръцка църква според православните канони в американския град Сарасота във Флорида, където младото семейство живее от години.

Бащата на младоженеца - Стефан Данаилов не успя да отиде на сватбата на единствения си наследник, защото в същия ден отбеляза своята 75-годишнина в София.

За сметка на това прати писмо на Влади, както и подаръци за булката и нейните родители.

Бащата на Виктория е главен прокурор на щата Джорджия, майка й също е юрист. По време на церемонията бяха спазени всички американски ритуали и Ирен Кривошиева заведе сина до олтара. Тя подари на младото семейство покривка за легло, ръчно плетена на една кука, както и изрисувана от нея икона на Исус Христос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Бай Спас преди 6 години
До Анонимен Московския государствен са завършили повечето седесари, а гербаджиите пък нищо не са завършили, хо хо хо.
53
0
 
2
 
! Отговори
Hm преди 6 години
Чета коментарите и имам чувството, че един и същи човек през няколко коментара ни залива с едно и също - как на *** децата им са все в Щатите, моля да престане да спами или поне да смени стила, че да не очебийно. Аз тук смятах, че за сватбата ще чета....
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Victoria Barnette се казва момичето. Видях им gift registry-то в Bed, Bath & Beyond.
51
1
 
15
 
! Отговори
Така се изнася богат преди 6 години
Така се изнася богатството на България: Мамалев - децата в САЩ, Нинова - също, Цачева пак там, Ламбо и той. Как се поддържат тези хора там? С нашите пари, които родителите им полици успешно крадат от нас.
50
2
 
1
 
! Отговори
та значи преди 6 години
какво работи баща ти? бил лош въпросИ кааде са се срещнале
49
7
 
36
 
! Отговори
и той ли преди 6 години
Ето и този син, замина за САЩ страната на злото, а не за любимата на Ламбо - СССР или Русия. Защо така , бе джанъм? Нали тези империалисти са гадове, нали са врагове на световния комунизъм? Защо си там .....лицемери комунисти--дори и Боко Тиквата не може да Ви достигне.
48
0
 
9
 
! Отговори
Афуз Али преди 6 години
Чак сега си обясних защо наш Герчо с тамбурата не може в България да продаде ,,Евангелието на Ваясил Левски,,макар че цялата сума е предназначена за решаване на проблем свързан с Левски и Ботев,та да покажем на света ,,какви е деца раждала българска майка юнашка,, .... но днеска вече не ражда!.
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МинчоМинчо ти американец си виждал само на картинка.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е няма да е в Русия я.
45
0
 
17
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Главен прокурор на щат от САЩ е съвсем малко по-малко от министър-председател на европейска държава. С тая разлика, че щатския прокурор, особено в южните щати, е и потомствен американски аристократ. Така че...едва ли...
44
8
 
25
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Стефан Данаилов не успя да отиде на сватбата на единствения си наследник, защото в същия ден отбеляза своята 75-годишнина в София.------Глупави оправдания!Просто не е бил поканен и присъствието му на сватбата не е било желано от синът му и бившата му.
43
9
 
22
 
! Отговори
Мачу пикчу преди 6 години
До БерлинБойко е комунист а щерка и внук-в сащНинова-сеидесарка,а син в сащ.Какво по-хубаво от това-парите от тук се изнасят в братските сащ.Нищо,че не ни пускат там и сме на първо място по отхвърлени молби за визи.
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Moqta sapruga raboti kam FBI i edin den shte opandizi dashterqta na Vinetu
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената изглежда съвсем нормална. Нямам представа какво е правил Владимир в Биг Брадър, защото въобще не гледам зверилници, но като чета за проявите му, оставам с впечатление, че се е лигавил нарочно, както правят, между другото и в настоящия сайт. И майка му, и баща му са артисти, защо да няма талант да се превъплъщава. Баща му също добре играе простовати типове.В Б-я все ще го съпровождат одумки, тъй че човекът просто иска да си живее собствения живот, а не да го свързват с "производителите" му
40
14
 
6
 
! Отговори
до тестовик преди 6 години
Да ама той и външно не прилича на Данаилов, това го набива майка му.
39
16
 
5
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
А на Филип Димитров сина в Москва?!?А, не... грешка. Тоя нали е приверженик на "европейските ценности", по тази методика син няма как да завъди.Такива сте всичките СДС-ари - това и "родихте" за България, защото споделяте едни ценности, които и в анадола са си ценности, ама резултата е съвсем друг.
38
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Ламбо има вид на нормален човек, синът му е ***.Защо ни занимавате с ***?
37
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роклята втора ръка,а букетчето струва два долара,за каква прокурорска дъщеря говорите,вижте ги де
36
9
 
57
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Ламбо е комунист, а синът му - в САЩ.На Нинова синът - в САЩ.На всичките другарки и другари синовете - в САЩ.
35
16
 
10
 
! Отговори
аноним преди 6 години
До АнонименДо 30Абе тъпчо, бащата на булката е *** адвокат в Джорджия, пък тя е осиновена и сега чака майор Диянов да я храни и нея, бе. Че синчето прави масажи на хишки за 20 долара.