Вал Килмър още бори рака, но вече не страда за Оскар

Страшната диагноза променила мисленето за живота на "светеца"
21 дек 2017 16:00,
7
Вал Килмър още бори рака, но вече не страда за Оскар
Снимка: Reuters

Когато се разшумя, че Вал Килмър е диагностициран с рак, той отрече неприятната новина. Информацията за болестта на актьора дойде от неговия колега и приятел Майкъл Дъглас, който победи същата диагноза - тумор на гърлото.

Две години по-късно 53-годишният Килмър призна, че е болен и продължава да се лекува. Сега, в интервю за "Холивуд рипортър", актьорът, познат с ролите си в продукции като "Топ Гън", "Уилоу", "Доорс", "Тумбстоун", "Батман завинаги", "Светецът", споделя как болестта е променила възгледите му за живота, съобщава БТА.

Той разкрива, че преди заболяването е гледал на всичко, което се случва в Холивуд твърде сериозно. Вече не е така - осъзнал е, че няма нищо по-важно от здравето.

"Преди приемах нещата твърде сериозно. Бях разстроен, че големите награди, като Оскар, ме подминават - признава той в интервюто, което се води в присъствието на двете му деца - 26-годишната Мерседес и 22-годишния Джак. - Желаех да имам повече Оскар-и от всеки друг! Вижте, например Мерил Стрийп сигурно се чувства много добре, знаейки, че всички я обичат. Наградите в крайна сметка са признание за обич".

В същото интервю се включва и дъщерята на Килмър, която разкрива нова драма, която разтърсва фамилията по същото време, когато баща й разбира, че е болен от рак. Автомобил удря Мерседес.

"Бяхме по едно и също време в една и съща болница. За мен беше съкрушително да виждам и двамата на легло" - казва синът на актьора - Джак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неграмотно редактиран материал.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър актьор е!иначе за рак билката Котешка стъпка на мен ми сви туморно образувание !!НО ПРИ РАКА ЗАВИСИ КАКЪВ Е АКО Е ЩОТО АКО Е УПУСНАТО ПОЛОЖЕНИЕТО МАЙ И С БИЛКИ НЯМА ДА СЕ СПАСИ РАБОТАТА :)
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"осъзнал е, че няма нищо по-важно от здраветo"Малко хора го осъзнават преди да стане късно. През по-голямата част от живота дават време и здраве за пари и да преследват така наречения успех. А като човек умре нямат значение нито парите, известността, къщите, колите или другите материални придобивки. За съжаление хората се усещат като позастареят и се разболеят. А тогава никакви пари не могат да ти върнат нито здравето нито младостта.
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятен актьор! Бог да го поживи и да даде възможност да изиграе много нови образи. Наистина ярък и безкрайно талантлив, човечен и скромен. Бог здраве да му дава!
2
11
 
0
 
! Отговори
Вал преди 6 години
Аз съм по известен и от папата обаче малко съм по настинал
1
5
 
6
 
! Отговори
Ирония преди 6 години
"Автомобил удря Мерседес." - Е това се казва животът да си прави бъзици с теб.