Жените на принцовете: Кейт Мидълтън vs. Меган Маркъл

Не са аристократки, но за Уилям и Хари те са богини
23 дек 2017 12:11, Екип на Tialoto.bg
20
Жените на принцовете: Кейт Мидълтън vs. Меган Маркъл
Снимка: Reuters

За няколко години Кейт Мидълтън се превърна в перфектната жена, която намери одобрение от кралица Елизабет и консервативното британско общество. Тя успешно премина изпита за спазване на най-трудните консервативни британски традиции, пише сп. Elle. И няма да бъде пресилено ако кажем, че след лейди Ди британците не са обичали така безкористно някого в кралския двор.

Следващата година по нейните стъпки ще трябва да тръгне и американската актриса Меган Маркъл, която ще се венчае за по-малкия брат на Уилям – Хари.

Произход

Въпреки че живеем в епоха на либерални ценности и демокрация, монархията е монархия – тук първо се гледа произходът. Нито Кейт, нито Меган са аристократи, но липсата на благороден произход не влияе върху избора на Уилям и Хари. Кейт идва от семейство от средната класа – майка ѝ е стюардеса, а баща ѝ е администратор на въздушното движение. Семейството обаче осигури на Кейт блестящо образование.

Що се отнася до Меган Маркъл, тя е родена в САЩ. Баща ѝ е осветител, а майка ѝ учител по йога. Любимият факт на всички биографи на Маркъл е, че майка ѝ е афроамериканка. Освен това Меган има зад гърба си един брак, което засили слуховете, че кралица Елизабет няма да присъства на церемонията догодина. Нейният възлюбен внук Хари обаче намери начин да я убеди да промени решението си.

Държание

И двете момичета са свикнали всяко тяхно движение да бъде следено от медиите. На Кейт това ѝ отне години, докато Меган отдавна работи пред камерите. Мидълтън е каноничният модел на правилния етикет. Да, на няколко пъти елегантно го нарушава с появата си на демонстрации, но това само добавя точки към имиджа ѝ. Нейната искрена и лъчезарна усмивка, чувство за пропорция и елегантност накараха хората да се влюбят в нея.

Маркъл е общителна, без комплекси, но това засега не ѝ носи дивиденти. Експертите по етикет критикуват маниерното ѝ жестикулиране, мимиките на лицето ѝ, както и навика ѝ постоянно да бъде в контакт с Хари. В този смисъл Кейт е много по-сдържана.

Външност

Кейт изглежда като типична англичанка – светла кожа, леки лунички. Тя е висока, със сини очи, с гъста коса. Дукесата е пример за естествена красота, макар че според таблоидите на Острова и тя е оформяла скулите си.

Меган е нейната противоположност – смугла, с черни очи. Тя, подобно на всички американски звезди, се грижи за себе си много внимателно и прибягва до всякакви манипулации с външния си вид. Според експерти се подлага на процедури и е коригирала пропорциите на лицето. Избелването на зъбите и удължаването на миглите също са видими.

Дрехи

Шапки, ръкавици, поли със средна дължина и класически рокли – всичко това го има в гардероба на Кейт. Почти е невъзможно да я видим в панталон. Освен това, в разбирането си за красота Мидълтън има две железни правила – без авангардни и прекалено секси тоалети.

Меган Маркъл е различна, но със сигурност и тя ще промени дрескода си. Засега обаче може да я видим с пайети, с голямо деколте, на високи токчета и миниполи. Всичко, от което ще трябва да се откаже.

В допълнение, на Меган вече ѝ забраниха използването на червени и тъмни лакове за нокти. Ще трябва да вземе пример от Кейт, която винаги се появява с маникюр в неутрални и спокойни цветове. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво сравнение става въпрос - очевидно е , Меган е треторазрядна актриса - без излъчване , първична и изключително антипатична чернокожа , а Кейт е изискана , стилна и класна дама.
11
2
 
38
 
! Отговори
ромски хералдик преди 6 години
До Анонимен 10Те и наште роми от Факултето са братчеди с принца, ако се разтърсим достатъчно нацад във времето. Каква кралска кръв в това африканско ***?
10
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
M.M. ИМА кралско потекло също. 16 или 18 та братовчедка на принца е. Иначе нямаше да я допуснат до кралските палати, т.е. имане. Е.. им работа, разровете се. Има много информация.
9
6
 
56
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мегън не е просто смугла! Мегън е кафяв *** - татуиран, разхлопан и пропаднал ***, който пуши трева и който нито има място в Бъкингам, нито някога ще бъде приет там! Освен, че отврати Америка с думите й, че Доналд Тръмп не е добре дошъл на сватбата й, с тях тя и доказа какъв жалък и послушен отпaдък е. Щом се отнася до Кейт Мидълтън - това е една истинска Лейди с перфектна външност, поведение и излъчване на кралица! Да ги сравняваме е все едно до кофа лaй*а да турим кофа мед.
8
3
 
47
 
! Отговори
мив преди 6 години
Едната е от Англия, другата е от джунглата.
7
8
 
36
 
! Отговори
Меган преди 6 години
Меган все още не е ясно каква е, но Кейт Мидълтън определено е снобка и е ужасно погрозняла напоследък... Ще има момиче явно :)
6
14
 
36
 
! Отговори
Субективен преди 6 години
Субективно Меган ми е по-секси, а Хари е по-добрият принц (като държание е като майка си Даяна!). За бъдещия крал и Камилата по-добре нищо. Уилям - голяма неизвестна, а Кейт - застаряваща кобила за разплод! Меган!
5
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете не са Грейс Кели. Дълеч по красиви мацки можеха да си вземат.
4
16
 
40
 
! Отговори
а преди 6 години
За мен Меган е най-красивата и леко екзотична мацка, навъртяла се в кралското семейство. На тях реално им трябват здрави жени, които да раждат здрави деца. Ако може и грозния кралски ген малко да се размие, би било прекрасно. Давай Меган, щом го жекаеш, с теб сме :-)
3
6
 
64
 
! Отговори
Mi6 преди 6 години
Кейт винаги е била естествена и без много грим .А тая Меган слага толкова много грим ,че ще е трудно да познаеш без грим !Тази ще му разкаже играта .Личи че мутрата и че е златотърсачка и ще ги направи за смях всъщност вече ги направи като облече рокля за 56 000 и то без бельо на официалните снимки.Ако до преди това кралското семейство поддържа се някакъв имидж то след тая дърта разведена американка те вече са някакво евтино реалити предаване с главна роля Меган маркъл
2
8
 
47
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Горките женици.Само съжаление за тях. Набутали са се в ада.За тях няма живот.
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е малко като Меси вс Роналдо.