Васил Найденов: Не ми пускат песните или ги крадат! Обиден съм!

Младите го питали той ли пее "Честно казано" на Ъпсурт
Обновена: 24 дек 2017 11:27 | 24 дек 2017 11:27,
59

Една от легендите на българската сцена Васил Найденов обясни, че е подложен на цензура и затова не записва нови песни.

"Миналата година ми свалиха най-новата песен от ефир, без да ми обяснят защо. Обиден съм!", каза звездата пред Bulgaria ON AIR.

"Крадат ми песните и никой не ме пита за това! А те са писани за мен и няма песен, която да не съм променил и като аранжимент, и като думи. Дори някои припеви са ми изцяло авторски", разкри още изпълнителят и даде пример:

"Навремето Ъпсурт не ме попитаха за "Казано честно", чух я от радиото. Случвало ми се е млади да ме питат: Вие пеете песента на "Ъпсурт"!?!

Цялото интервю с Васил Найденов вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Васко поне си изпя - клоунът винаги е тъжен.Преди не знам дали песните на старата генерация могат да се нарекат хитове, вероятно в известен смисъл може, ама сега съвсем нищо не пишат младите групи. Етднотипни песнички до побъркване. някакви куклички се кълчат в подражание на някаква нова вълна и..... нищо.
49
3
 
1
 
! Отговори
лорд Ергени Минджев преди 6 години
Васе, хората на Запад сами си пишат песните, лирикса и ги пеят, затова са ТВОРЦИ, а вие тук сте само естрадни ИЗПЪЛНИТЕЛИ, защото можете само да ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПЕЕЙКИ това, което творците са ви написали. Лилата е на същото ниво като теб, ама иначе се имате за много големи
48
6
 
6
 
! Отговори
марко преди 6 години
Браво Васко с една ,, Телефонна любов " се пенсионира , голям си!!!!
47
0
 
5
 
! Отговори
той бе БГ М Джексън преди 6 години
всички които ни занимават тука със заТника на Найденов да одат да му лижат кафевия топъл сладолет.Васил Найденов в цяло тяло е един човек живял както живял, съден ли е не е ли- и той и тия дето съдят си знаят.ама шумигата за една толкоз малка част от тялото му- зъГът, показва че не халката му е важна а точно историята че са нарушени правата му като пизпълнител, автор и композитор.а това да е така деПерасите в муз бизнес са виновните
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-слушана песен "адаптация' въобще не е песен на васил найденов! нито музиката, нито текста, нито аранжимента. и аз пея песни на различни групи и певци, но това не прави песните мои.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
точно нула песни е написал васил найденов, също както цялото им поколение, лили иванови, йорданки христови и т.н. всъщност, изненадващо, само веско маринов има няколко свои песни. безспорно добри певци, но няма как да пробият никъде в чужбина просто защото не са създали НИЩО! затова и естрадата ни е смешна, крадена. сърди се на младите, че пеят неща, написани от съвсем други хора. много хитро :)
44
2
 
4
 
! Отговори
Е преди 6 години
Безпорно Васко е голям певец, хубав глас, талант.. (Един от най добрите в Бг.)Но все пак като всеки човек и той поостаря. Да не се сърди. Трябва да се дава път на младите. Лошото е че младите нещо никакви ги няма. Някак изплуват все некадърните а талантите потъвъват във забрава и пеят по клубовете. Къде са всичките победители от музикалните предавания всяка година? Повечето изчезват и забравяме за тях. Явно само чалгата пробива по тия ширини.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМИ ЪПСУРД ЗАЩО НЕ СИ НАПИШАТ ТЕХНИ ПЕСНИ АМИ КРАДАТ ЧУЖДИ ХИТОВЕ?ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИЦИ.
42
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Васко, голям пич си, изключително талантлив, да си жив и здрав!
41
3
 
15
 
! Отговори
1000 % преди 6 години
Никога не съм го харесвал,но евала че не тръгна по чалготеките.Не разбирам от музика много,но Кецът си е интелигент човек.Малко са такива като него,дори и не останаха.
40
16
 
9
 
! Отговори
васко педераса преди 6 години
изкараха си живота такива като Васко с пет песни....кой ще те краде бе некадърник?
39
0
 
8
 
! Отговори
Хехе преди 6 години
Тепърва ще се нанизвате! Нали направихте Профон и Мюзикаутор? Да цуцате от там. Че и такси да ви плащали дори бакшишите ако слушали радио в кола. Е, сериозните радия просто спряха да въртят българска музика. Колко си мислиш че живееш в спомените?! Сами си се нанизахте! Ама до дупка!
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По бг радио всеки ден ги въртят
37
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този се не напя и не напечели!Средната възраст на залимащата сени от ТВ и радио българска естрада е твърдо над 60! Лили, Богдана, Данче Христова, Хранова, Силвия Кацарова, В.Найденов, Мишо Белчев, Сигнал, Щурци, Ритон и така до края!Няма пробиване при тази мафия!
36
1
 
13
 
! Отговори
marcia1992 преди 6 години
До ГостГрафа е певец????????????
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карадът му песните щото са хубави а той не ги съди. А щом не ги съди с това ги поощрява още да крадът. Все повече млади хора ще му казват че той е откраднал песен от ЪПСУРД вместо обратното. Тези песни които той е създал и когато ги е пял тези от ъпсурд са били на баща си у скоростната кутия и са си играли със скоростният лост.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам защо се оплаква. Правил е песни, когато държавата е била монополист над музикалното разпространение. Спечелил е много пари. Отделно почти всяка година пее на площад Батенберг.
33
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-слушаната песен на Васил Н. е Адаптация с 1,3 милиона гледания и е качена преди 9 години. За да напарви хит трябва да смени стила или да направи дует с изпълнтел като Гери-Никол.Давам пример за Поу Макартни - той направи дуит с Риана.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Karadeneto na Pesni si e krajba , kakto krajba na gotovi Novin ot drugi saitovei kakto pravi samiq sait d*nes.bg
31
7
 
26
 
! Отговори
фен преди 6 години
Голям си ,Васко ! Другите са мишоци !