Кои знаменитости станаха родители през 2017? ( I част)

За някои от тях бе за първи път. Вижте кои са!
26 дек 2017 19:50, Петя Славова
5
Кои знаменитости станаха родители през 2017? ( I част)
Източник: Reuters

Годината се оказа доста щедра към звездите, като мнозина се сдобиха с наследници през 2017 г. Ето кои от знаменитостите станаха родители.

Джордж Клуни и Амал Клуни

Сред едни от най-следените двойки бе Джордж и Амал Клуни, които се сдобиха с близнаци. През 2014 г. холивудската звезда надяна брачната халка, а на 6 юни 2017 г. той и Амал станаха родители на близнаците Ела и Александър.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Серина Уилямс не планира да продължи да се състезава през тази година. За бременността си тенис звездата узнала случайно. По план първо трябвало да има сватба и по-късно да се появят децата, но в нейния случай стана обратното. На 1 септември се роди дъщеря ѝ Олимпия, а в средата на ноември Серина и Алексис сключиха брак. Уилямс планира да се върне скоро отново на корта.

Натали Портман и Бенджамин Милпие

Натали Портман също стана майка. Нейната дъщеря бе кръстена Амалия и се роди на 22 февруари тази година. Звездната двойка има още едно дете – 6-годишен син Алеф. Портман много бързо се върна във форма и вече може да се похвали със стройна фигура.

Кои други знаменитости станаха родители, четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Гинка Иванова преди 6 години
Хайде, хайде , на 60 год. не му е края на живота. Чаплин е имал дете на 80 год. и никой не го упреква.
3
5
 
0
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
Джордж Клуни - голям актъор . Жал ми е за него - на близо 60 годишна възраст става баща .Няма лошо , но е грозно - нормалните хора правят деца от 18 до 30 годишна възраст . Всичко останало е мъка в края на живота на човек .
2
2
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Джордж и Амал КлОуни....абсолютни циркаджии.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повдига ми се от новини за Амал и Джордж Клуни. То не бяха новини за срещата им, за годежа им, за сватбата им, за бременността им, за раждането, за кърменето, за сменянето на памперси... Айде стига вече! Наамалихме се, наклунихме се и се наджорджихме.