Кои знаменитости станаха родители през 2017-а? ( II част)

Родителството се случва за първи път на някои от тях
27 дек 2017 20:07, Петя Славова
2
Кои знаменитости станаха родители през 2017-а? ( II част)
Източник: Getty Images

Част от звездите тази година загърбиха професионалните си ангажименти и се отдадоха на родителство. Ето още кои знаменитости слагаха памперси през годината.

Аманда Сейфрид и Томас Садоски

Актрисата Аманда Сейфрид стана майка през март. Актьорите не скрили факта за бъдещото дете, но така пазят живота си в тайна, че дори не е ясно името на малкото.

Сиара и Ръсел Уилсън

Сиара и спортистът Ръсел Уилсън се ожениха на 6 юли 2016 г. Тяхната връзка е започнала 13 месеца по-рано. След сватбата двамата обявиха новината за бременността на певицата. Детето им Сиена Принсес Уилсън се появи на 28 април 2017 г. Певицата има още един син от първия си брак – 2-годишния Фюч.

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър се сдобиха с втори син на 3 март, който кръстиха Хал. Първото им дете е Кристофър и се появи през 2015 г.

Джанет Джексън и Уисам ал Мана

Джанет Джексън стана за първи път майка. Тя роди на 3 януари сина си Ейса ал Мана от третия си съпруг Уисам ал Мана, с когото се раздели малко по-късно. След раздялата певицата се залови и с професионални ангажименти и успя да влезе във форма като свали над 20 кг с тежки тренировки и строга диета.

Кои други знаменитости станаха родители, четете на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТи за нея не се тревожи. И без това не ги гледа тя, а сигурно куп детегледачки. А и това да не ти е редови българин, който я доживее до 70, я не.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джанет Джексън се сетила на 51 да прави деца... И кога ще ги гледа?