Актрисата Лора Дърн заби младок – баскетболист

38-годишният Барън Дейвис е новата изгора на 50-годишната дама
28 дек 2017 21:00,
6
Актрисата Лора Дърн заби младок – баскетболист
Снимка: Rеuters

50-годишната актриса Лора Дърн е заловена да целува 38-годишния баскетболист Барън Дейвис. Двамата били на романтичен обяд в Бевърли Хилс, съобщава БТА. "Те си приказваха, смееха се и си прекарваха страхотно.

Макар и Лора да се стараеше да остане инкогнито, те се целуваха и непрекъснато се докосваха" - разказва пред "Ю Ес уикли" човек, разпознал звездите в заведението. И актрисата, и стортистът изглеждали много увлечени - "като хора, влюбили се скоро", допълва източникът.

Актрисата Лора Дърн заби младок – баскетболист
Снимка: Reuters

Лора Дърн се раздели със съпруга си Бен Харпър през 2013 г. след 8-годишен брак. Те имат съвместно попечителство върху двете си деца, които са вече тийнейджъри.

Холивудската звезда е имала интимни връзки с Никълъс Кейдж, Кайл Маклоклан, Джеф Голдблум. Живяла е с Били Боб Торнтън, който е напуснал, за да се ожени за Анджелина Джоли през 2000 г., докато Лора Дърн била на снимки. За брака на Торнтът и Джоли научила от вестниците.

Барън Дейвис също има две деца от брака си с Изабела Брустър, която е сестра на актрисата с бразилски и американски корени Джордана. Баскетболистът и Изабела са в развод от юни 2017 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари