След три брака, дрога... Джейн Фонда щастлива и на 80

Кинозвездата не смятала, че ще доживее 30 години
28 дек 2017 22:44, Петя Славова
18
След три брака, дрога... Джейн Фонда щастлива и на 80
Снимка: Facebook

Актрисата Джейн Фонда, която отпразнува 80-годишнината си миналата седмица, каза, че не е очаквала да доживее дори до 30-годишна възраст, предаде Ройтерс.

"Предполагах, че няма да живея дълго и ще умра самотна и пристрастена към нещо. Не мислех, че ако наистина живея толкова дълго, ще бъда енергична и здрава, и ще работя все още. Благодарна съм", каза тя в интервю за сп. "People".

Майката на актрисата се е самоубила, когато тя била едва 12-годишна, а бащата, актьорът Хенри Фонда, се оженил повторно същата година. Джейн Фонда е споделяла, че е страдала от булимия, взимала е халюциногенни наркотици и е била насилвана като дете, пише БТА.

Актрисата спечелва първата си награда "Оскар" през 1972 г. на 35 години за филма "Клут" и получава втори през 1978 г. за ролята си в драмата "Завръщане у дома". Тя става активистка в антивоенното движение и защитата на правата на жените. Постига огромен успех с видеокасетите си с тренировки през 80-те години на XX век, омъжва се три пъти.

Джейн Фонда е номинирана за най-добра актриса в комедиен сериал за участието си в "Грейс и Франки" от американската Гилдия на филмовите актьори, която ще раздаде наградите си през януари.
Звездата навърши 80 години на 21-и декември.

"Благодарна съм, че станах по-добра за тези 80 години. По-малко съдя хората. Прощавам. Постарах се доста да стана по-добър човек", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Когато баща ти е толкова велик , а ти все пак си Джейн за поколенията---можеш да си щастлива и на 90 и на ... !!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
Във филма"Клут"си партнираше с Доналд Съдърлънд.Играеше роля на ***.Справяше се добре.
13
0
 
20
 
! Отговори
ретро преди 6 години
Всички известни актриси навремето , бяха шеметни с естествената си красота. Визията им беше плод на голям труд , а не на липосукция и ботокс.Останаха прелестни и в старостта си. У нас Невена Коканова е аналог на чуждите звезди.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако снимката е скорошна че аз на нея и 50 не бих и дал
11
14
 
4
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Джейн Фонда - предател на родината си, изменник на народа си презирана от него! Прототип на марксистко-левичарски деструктивен ***.
10
5
 
21
 
! Отговори
спомени преди 6 години
Всички актриси, които споменавате, но да не забравяме и митичната атмосфера на нещо "неуловимо" във филмите с Невена Коканова( Тютюн- по време на снимките около1960г...), след това "Крадецът на праскови'( никои не са достигнали онова, което извираше от очите на Невена и Радо.. с думи не може..)... "Осъдени души" - с унгарката в ролята на Фани Хорн и поляка( забравих имената им..) в ролята на отец Ередиа.Незабравими... Няма "тела, секс"... има атмосфера, играят "душата" си...
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хенри Фонда от Имало едно време на запад(1968).
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЧибоОдри Хепбърн преди всички
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си я в "Кет Балу"(1965) с великия Лий Марвин. Филмът беше голям хит в България онези години.. Тогава тя бе на 28 и много красива.
6
21
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
По американските крайпътни химически тоалетни има лепенки с надпис: "Това е Джейн Фонда - употребете я добре. От ветераните във Виетнам." Някои навярно знаят защо я "обичат" ветераните. За такива като нея, някога Ленин е казвал "полезни ***".
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща и е истинският актьор !
4
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казва Димитър Ковачев - Фънки - смърди на бабичка, та не се трае.
3
1
 
54
 
! Отговори
Чибо преди 6 години
До АнонименДжина Лолобриджида, Одри Хепбърн, Клаудия Кардинале и секс символът на ХХ век Ракел Уелч - тогава ни една с ботокс, силикон и противни зад*ници, пробутвани за еталон! Качество, естествена красота и талант - а не като сега някви тинтири минтири инстаграмки.
2
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това кой го твърди, пиарина ли!?
1
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на 80 още хваща окото. Но пък си я спомням като млада направо цепеше мрака. Джейн Фонда София Лорен Бриджит Бардо имаше и още някои но немога да си спомня бият по красота всички които сега се имат за красавици.