Мис България: Сигурна съм, че ми предстоят страхотни неща!

Наталия Гуркова, Ирина Папазова, фреш блондинките Цвети и Елена пред Dnes.bg
30 дек 2017 15:15,
52
Мис България: Сигурна съм, че ми предстоят страхотни неща!
Снимка: Личен архив

Последните дни от 2017 година всеки прави равносметка на живота си - какво е постигнал и какво не е, чертае планове за идващата 2018-та.

Най-красивата "Мис България" Наталия Гуркова и най-коментираната - Тамара Георгиева, водещите Цвети и Елена на "Шоуто на блондинките" по Radio Fresh, собственичката на модна агенция "Интерсаунд" Ирина Папазова споделиха пред Dnes.bg празничните си емоции, амбиции и мечти.

Тамара Георгиева: Сигурна съм, че ми предстоят страхотни неща!

"Мис България 2017" безспорно е сред най-обсъжданите българи. Коментарите за нея тръгнаха още в нощта на конкурса, когато тя беше обявена за №1. Няма да припомняме случилото се, а оставяме Тамара Георгиева сама да се върне назад, както и да погледне напред - в бъдещето.

"Най-силно желаех здраве за мен и моите близки, успехи в личен и професионален план и една наистина запомняща се със страхотни емоции 2017 година. А относно избора ми за "Мис България", ще призная, че няма как да очаквам короната да бъде лека. Това е едно предизвикателство, което живота ми поднася, един урок, от който много ще науча... Новата година ще посрещна в компанията на едни от най-близките ми приятели, а при такива обстоятелства мястото не е от особено значение. Сигурна съм, че ми предстоят страхотни неща! Много хора се свързват с мен относно каузи, имат нужда от помощ, а аз с радост ще помогна на всеки един човек и организация, и с каквото мога, защото зная колко е важно в труден момент да има кой да ти подаде ръка. В крайна сметка какво по-хубаво от това да видиш искрената усмивка и искра в очите на някого, и да знаеш, че си внесъл поне малко радост в нечий живот!"

Наталия Гуркова: Живея в мир и любов

Наталия Гуркова, която беше коронясана за "Мис България'98", отново се върна към света на модата у нас, след като десетина години живя със семейството си в ЮАР, където съпругът й Джордже Михалевич има бизнес. През този период тя стана майка на две деца - момиче и момче. Ето какво каза миската:

"Разбира се, че се сбъднаха пожеланията ми за отиващата си година. Живи и здрави сме всички! Пътуваме, живеем в мир и любов. Какво повече може да се иска? Децата растат - ходят на училище и детска градина, радват ни. С мъжа ми сме заедно вече 14 години, което е дълъг път заедно. Кариерата вече не ми е приоритет, на преден план са децата, което е нормално, защото - всичко с времето си. Сега работя по един проект, който се надявам да се увенчае с успех и скоро да мога да ви го споделя. Но мечтите винаги са големи и в момента на тяхната реализация, вече имам нови. И така цял живот. При мен желанието за развитие и амбиция никога не стихва... А Нова година по традиция празнувам със семейството и в чужбина - някъде на топло."

Ирина Папазова: Децата са най-ценни за мен

Собственичката на модна агенция "Интерсаунд" Ирина Папазова от години си пожелава всички да са живи и здрави и най-вече децата й.

"Те са най-ценни за мен и слава Богу всичко беше наред тази година, която иначе ще запомня с много събития - и лични, и професионални. Безспорно най-вълнуващото за мен беше, че малкият ми син стана първи клас. В професионален план имах доста пътувания по света на международни конкурси, които печелехме наред. Пет международни титли взехме при децата - Биляна Лазарова, Даниел Георгиев, Марина Георгиева и др. Престижното второ място на Miss Planet 2017 беше спечелено от Габриела Кирова, която е "Мис България 2016". "Най-добър модел на Европа" стана Георги Вълков - "Менхънт България 2017". Изреждам всички тези титли и хора, които ги взеха, защото наистина са важни за мен. Не можете да си представите каква е емоцията, когато
съобщят, че победител е българин - настръхваш и си горд, че ти си човека, който го е избрал, довел, подготвил. Просто получаваш едно световно признание... Имам една голяма мечта, за която се боря вече три години, доста е странна за повечето хора около мен, но засега ще я запазя в тайна от суеверие. Дано да стане през 2018-та!

Блондинките Цвети и Елена: Нова годино, много моля, без изненади!

Мис България: Сигурна съм, че ми предстоят страхотни неща!
Снимка: Личен архив

Въпросите към Цвети и Елена са повечко не само защото са две накуп, но и защото са много бъбриви. Водещите на "Шоуто на блондинките" по Radio Fresh сякаш се допълват, говорейки за времето около Коледа и Нова година.

Блондинки в студ и сняг - как е зимното настроение, има ли гафове - разкажете нещо забавно?

Елена: Аз обожавам снега. Карам сноуорд и нямам търпение всичко да стане бяло и пухкаво. Жалко, че не мога да го правя в градски условия, макар че като се замисля от бул. "Черни връх" би станала чудесна ски писта. Жалко, че офисът ни не е там, иначе това щеше да е перфектният начин да се придвижвам през студените месеци. Ако все пак видите човек на сноуборд, теглен от трамвай, оглеждайте се за руси веещи се коси под каската – това може да е дело само на блондинка.

Цвети: Само да добавя, че Елена има екип на звездички и като падне по пистите е една голяма падаща звезда? По принцип знам, че хората се смеят, когато някой друг падне. Е, аз падам редовно. Вървя, блея си и се строполявам по улиците дори, когато няма сняг. Просто краката ми се оплитат и политам. А когато стане и снежно, положението става неудържимо. Но най-стряскащото е, че вкъщи вече не ме питат как съм, ударила ли съм се, а "колко хора те видяха?"...

Какво ви връщат слушателите в замяна на общуването ви с тях - освен положителни неща, може да включите и някой друг забавен хейтър?

Елена: Най-важното за мен е, че ни чуват! В целия този медиен шум, успяват да се настроят на нашата честота и да влезнат в тона ни. Да споделят истории, понякога дори прекалено лични, за да накарат някой друг да се усмихне. Е, понякога се случва да ни се скарат, ако сме пропуснали хороскопа или само някоя конкретна зодия от него, но то си е за скандал – как да премине деня ти, ако две блондинки не са ти го предсказали? Ако трябва да съм сериозна, вярвам, че получаваш това, което даваш – в нашия случай силна доза добро настроение за събуждане и една чаена лъжичка ирония за разкош.

Цвети: Нашите слушатели са мъдреци. Дай им тема, свързана с любов или отношения мъже-жени и те са способни да напишат подробно ръководство за експлоатация. Например от слушател научих следната проверена мъдрост: Ако обичаш някого, преследвай го! Той ни я сподели от личен опит и призна, че е преследвал жена си около година и накрая, с чисто нахалство, я е спечелил.

Замисляте ли да изненадате феновете с нещо ново за Новата година? А себе си?

Елена: Не спираме да мислим за нови проекти, а през 2018 година се надяваме да успеем да ги материализираме. Не че сме суеверни, но нека първо се случат, а след това обещаваме първо на вас да разкажем за тях. Иначе, себе си изненадвам най-вече с времето, за което успявам да се приготвя за работа... ранното ставане никак не ми понася и затова се старая да си спечеля всяка минута сън. Изненадващо е колко изобретателна може да бъде една блондинка в такива моменти.

Цвети: Както Елена загатна, за Новата година си подаряваме нов проект. Все още искаме да запазим малка тайна около него, за да е истинска изненада за феновете. Само ще подскажа, че в новото ни начинание ще може освен да ни слушате и да ни гледате.  Що се отнася до личните изненади- предпочитам да ги няма. Напоследък живея толкова интензивно, че вече си мечтая за скучен живот, в селска къща... Така че, Нова годино, много моля, без изненади!

Разкажете за най-щастливата си Коледа?

Цвети: Обожавам празниците и живея за поводите, в които се получава или подарява подарък. За мен всяка Коледа е щастлива и признавам, че не я свързвам толкова с религиозните традиции, колкото с възможността да се съберем с цялото семейство, да си говорим около масата, да ни е топличко и уютно. Но ако трябва да избера една вечер, това е първата Коледа, която празнувахме със сина ми. След неговата поява в живота ни, празникът придоби истинския светъл смисъл.

Елена: Много обичам коледната еуфория – украсата, коледните песни, аромати, подаръците, светлините. Щастлива Коледа за мен е тази, в която всички близки са около мен и във въздуха витае спокойствие. Последните години около Коледа ми е голям маратон – пътуваме при моето семейство, при неговото, напред - назад. Тази година сменихме тактиката – останахме у дома с голямата ни елха и много вкусотии!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите нямаме Мис България 2017г.Тамара Буратинова е миска само на фирмата на Ирина Папазова и само нея представлява а не цяла България, защото българите не сме я избирали.
34
1
 
2
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ооооо ама естествено, че и предстоят "страхотни" неща като това да я пълнят всеки ден като пуйка. Няма да има ненатъпкано място. Ще я затапят и от трите места.
33
0
 
5
 
! Отговори
probi преди 6 години
Зная, че има лице с името Тамара Георгиева.НО:1. Вече се каза, че това не е истинската Мис България , а тази на частната фирма на Ирина Папазова.2. Стига вече сте я натрапвали!3. Беше редно да върне короната, когато по-голямата част от българите НЕ са съгласни с избора й.4. Да си пожелаем здраве, щастие, просперитет, по-малко и по-качествени конкурси, но с наистина красиви и стойностни млади дами!5. НЕ на връзките в пробутването на НЕнужното и НЕправилното: където и да е.
32
0
 
9
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Сигурна е, че й предстоят страхотни неща:да й се скъси носа!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мис България ли, мистър Нос ли.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двете кукумявки от снимките горе, са блондинките от радио фреш
29
3
 
33
 
! Отговори
Penefski преди 6 години
Тамара ти си прекрасна, интелигентна, умна, добра, и този черен чувал на главата ти скрива цялото лице и глава, много ти отива никога не ги сваляй, за да не плашеш хората!
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виктор Калев е страхотен в червено.
27
1
 
21
 
! Отговори
Говедар преди 6 години
Ако тази беше овца щеше да умре от глад,нямаше да може да пасе трева.
26
0
 
2
 
! Отговори
KOKO преди 6 години
До ОсманлиятаДОБРЕ ,ЧЕ ПОНЕ ПИШЕШ НА БГ
25
0
 
12
 
! Отговори
Доктор Ох сърби преди 6 години
Ужас.
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тия на снимката птицечовки не са ли ти достатъчни, та искаш да видиш и тазгодишната? жалям ти акъло..
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно е как може да има такива кухи *** като блондинките от фреш.
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На глупав човек винаги му предстоят "страхотни неща".
21
3
 
15
 
! Отговори
Османлията преди 6 години
Бедна ти е фантазийката какви "страхотни" неща ще ти се случват! :-))
20
0
 
23
 
! Отговори
До ivan преди 6 години
*** пък тя има голям нос, и усеща гадната миризма още преди богатото и гадже да е пръднало даже.
19
4
 
2
 
! Отговори
ivan преди 6 години
pishete za neq ama tq siimabogat muj i ne i pukapavie se 4udete kak da si platite smetskite i jivurkate v paneli na kredit
18
1
 
19
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До Селянин без ФейсбукНе са й сложили снимка да не се плашим.
17
1
 
22
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Чула на миската трябва да е по-голям за да й скрива муцуната.
16
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мравояд с огромно самочувствие.