Звезди на крачка от брака

Известните, които удариха джакпота в любовта
30 дек 2017 15:47, Екип на Tialoto.bg
0
Звезди на крачка от брака
Снимка: Instagram

За доста знаменитости 2017 г. беше напрегната както в работен, така и в личен план. В шоубизнеса разделите и събиранията са нещо обичайно и все пак вдъхновяващо е как звездите не спират да вярват в брака и любовта и да копнеят да създадат семейство.

На прага на 2018-а медиите вече гадаят кои ще са следващите законни семейства, дали заявка за любовта си с думи и жестове. Ето и прогнозата на enews.com.

Бен и Лиз

Бен Афлек и Линдзи Шукъс изглеждат все по-сериозни. След като актьорът и бившата му Дженифър Гарнър преживяха напрежението покрай развода и раздялата, той много смело афишира връзката си с тв продуцентката.

И все пак сватбеният звън изглежда не е толкова близо за тях. Наскоро Бен трябваше да придружи Линдзи на сватбата на сестра ѝ, но в последния момент бил отбой. Проблеми в рая?

Джей Ло и Алекс Родригес

Тези двамата определено може да застанат пред олтара отново. Звездите сякаш живеят в балон, изпълнен с любов, и все по-често събират децата си заедно, сякаш карайки ги да свикнат с идеята за едно семейство. Близки до Лопес твърдят, че никога не са я виждали толкова щастлива, а източник разкри пред медията, че Родригес планира да ѝ предложи брак съвсем скоро.

Вижте кои още звезди са много влюбени в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари