10 дни Деян Донков живял с грешна диагноза... рак!

Актьорът иска да осъди лекаря, който му я поставил
4 яну 2018 07:40,
24
10 дни Деян Донков живял с грешна диагноза... рак!
Снимка: Архив

Изминалата година донесе неприятни емоции и стрес за Деян Донков, който получи грешна диагноза - рак. Актьорът живял с този ужас няколко дни, преди да научи истината.

"Д-р Петров, патолог от "Света Анна", можете да го цитирате, защото трябва да се радва, че още не съм го убил от бой, ми постави диагноза рак след изследване за лимфом. На масата му имаше кюфтета и почна да ми разказва вулгарни клюки за Коста Цонев" - описва абсурдната ситуация артистът от Народния театър, който 10 дни по-късно, след повторни изследвания, научил, че е здрав.

"Всичко се оказа ок, почувствах се като прероден - признава Донков, който обмисля вариант да осъди д-р Петров, за да няма и други пострадали пациенти от нехайството му, пише "България днес".

"Този човек не бива да практикува", настоява актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aми хайде тогава да осъдим и половината Урология на ВМА-София!
14
3
 
4
 
! Отговори
Mitko-UK преди 6 години
Неприятно е да ти сложат грешна диагноза,но само,който не работи, не греши. Предполагам всички вие,които се изказвате тук, сте безгрешни и перфектни във всичко?
13
3
 
11
 
! Отговори
рака преди 6 години
Тва пиянде-бияч, да вземе да се скрие че като актьор може и да е нещо ама като човек е пълно ... Не бяха един или два случайте да налита на бой на Радина или на колегите си... ся лекар щял да бие - кой знае колко пиян на кирка е бил пак и нещо е недоразбрал!
12
0
 
7
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
До лекар 7 Че какво ми е на правописа бе ,г-н Граматик? На всякъде по форумите коментираш правописа на хората , а не това което е написано.Да не страдаш от някаква мания , а лекарю?
11
0
 
15
 
! Отговори
Стан преди 6 години
В Лаборатории Лина в Бургас, 3 пъти за 2 дни ме изкараха Хив позитивен миналата година по празниците, скъсиха ми живота и дори не ми се обадиха да се извинят. Съсипаха ми здравето за 2 дни и отидох до София да правя изследвания и всичко си беше перфектно.Така ,че знам как се е чувствал нашия човек.
10
0
 
17
 
! Отговори
некадърниците вън преди 6 години
аман от тези ***, наричащи се лекари! Дано някой успее да осъди поне един от тях. Това ще е безпрецедента случка в нашия живот от 30 години насам поне! Що народ затриха некадърните медици-малко им е да ги осъдят.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този актьор сега ли разбра, че лекарите са взети от месарски магазини касапи и ни водят парче месо да снасяме пари на ***, които не знаят и клетвата!Тази наивност на хората където живеят с мисълта за "демокрация" е забравете. Хора, които живеят в техния свят на приказки различен от реалния също да го забравят. Хора, които живеят в миналото преди 89-та също забравете. Реалния Ви свят е унищожен!Това е истината.
8
7
 
15
 
! Отговори
G преди 6 години
Заплаха за убийство!!!Прокоратурата къде е????Аааа промоция на понички, разбрах.
7
5
 
4
 
! Отговори
лекар преди 6 години
До Да добавя,върни се малко правописа да научиш,че...
6
9
 
9
 
! Отговори
лекар преди 6 години
Кат сте толкоз добри,безгрешни,да бейти станали лекари.Даже доктори е още по- добре, лекар # доктор
5
0
 
37
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
Изпитал съм същото. Стреса е ужасен.Преди 15 г. некадърна докторка от белодробната болница във Враци ми постави диагноза карцином на белия дроб. Десет дни бях на онзи свят.дори си втълпих че дишам трудно.Опитах се да и обесня че това петно го имам от дете, но тя настоя да вляза в болница.Ходих в София за второ мнение.Там казаха че на 95% ми няма нищо.Да , ама останаха 5 % съмнение.Отидох при друга възрастна лекарка бог да я прости от същата врачанска болница.Указа се фиброзна безобидна тъкан.
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Донков няма кво толко да го коментирам, ама такива лекарчета специалистчета с лопата да ги ринеш. Читавите избягаха кой как може, а тука останаха бездарници.
3
1
 
43
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Не се умира от рак, умира се от стрес - цитат от британския психолог Ханс Айзенк - един от лидерите на биологичното направление в психологията. Така че, г-н Донков, заведете дело заради стреса, който Ви е бил причинен.А за себе си, знаете, че няма случайни неща - сега сякаш сте рестартирали живота си в духовен план, което е всяко зло за добро :)Успешна година!
2
14
 
15
 
! Отговори
лекар преди 6 години
До Анонимен : ........... Като всички останали професии.Ти какво работиш ... "Нека безгрешният пръв хвърли камък"...И на мен са кзвали ,че може да имам рак ,но не съм се панирал.
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста е неприятно чувството и стреса след такава "диагноза".От друга гледна точка е много по-добре от обратната такава "здрав си,нищо ти няма",а всъщност да не е така и да закъснееш фатално с лечението.Да не говорим колко грешки стават в лабораториите...човек вече трябва да ходи поне в 3 за една проста ПКК...Нашите доктори нищо не разбират от психология...дирекно ще те пратят да си купиш местенце в Орландовци без да им мигне окото.