Звезда за Мери Джей Блайдж, бори се и за "Златен глобус"

Певицата грейва с 2626-ата звезда на Алеята на славата
5 яну 2018 15:06,
0
Звезда за Мери Джей Блайдж, бори се и за "Златен глобус"
Снимка: Архив

46-годишната Мери Джей Блайдж ще бъде почетена със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Церемонията по откриването на символа, посветен на една от най-успешните изпълнителки на ритъм енд блус, освен това актриса и продуцентка, ще бъде на 11 януари, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Звездата на Блайдж е 2626-ата, която ще изгрее на прочутата алея. Рапърът и продуцент Шон "Диди" Кумс Кумс, който е дългогодишен приятел на певицата и е продуцирал дебютния й албум What's the 411? (1992), се очаква да бъде на събитието.

Мери Джей Блайдж е носителка на девет награди "Грами". От албумите й са продадени над 500 милиона копия по света. Сред хитовете й са Family Affair, Be Without You, Real Love, Just Fine.

Миналата година певицата издаде 14-ия си студиен албум - Strength of a Woman, в който изпълнителката е включила и сътрудничества с Кание Уест и Миси Елиът. Блайдж ще се бори за две отличия на предстоящите награди "Златен глобус".

Певицата получи номинации за най-добра актриса в поддържаща роля за филма "Затънали в кал" ("Mudbound"), както и като съавтор на парчето "Mighty River", което ще се съревновава в категорията за оригинална песен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари