Невена разкрива детайли за буклето на Радева

Дизайнерката разказва за роклята на първата дама
10 яну 2018 18:29, Криси Табачка
24
Невена разкрива детайли за буклето на Радева
Снимка: Nevena

Десислава Радева, която се появи на прочутия Новогодишен концерт на Виенската филхармония, предизвика вълна от коментари.

Първата дама благодари публично на своята дизайнерка, Невена, която от своя страна издаде детайли около изработката на розовото букле.

Според Невена, да се създава тоалет на представител на България е кауза, а този за втория повод, е сериозно обмислен.

Причината за това, според дизайнерката е, че трябва да се комбинират много функции – културна, политическа, музикална и много емоционална.

„Започнах пробите тук, после ги продължих по Skype от Лондон. До последно се занимавах с мострата на декорацията“, коментира Невена пред БНТ.

Невена не пропусна да оцени и качествата на президентската двойка, като сподели, че всички трябва да се радваме и да се гордеем с тях.

„Смятам, че е важно всички да се чувстваме радостни, че имаме една хубаво изглеждаща двойка, която се държи адекватно и достойно.“, продължи Николова.

След официалното събитие, в медиите се разпространи информация, че роклята струва 5 хиляди лева, но Радева не я е плащала, тъй като е взета под наем, за да може Десислава Радева да блесне във Виена.

Вижте Десислава Радева в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Невена може и да е добър дизайнер, но творението за Радева си беше провал. Причините: 1.Място 2. Възраст и фигура 3.Цвят + камъчета+ блещулки - кич. Когато един дизайнер започне да се обяснява така е наясно, че е сбъркал. Радева е далеч от. моделите,които използва Невена и това си пролича. Самият факт,че президентшата до 60 г не е открила кое работи за нея и кое не е притеснителен,все пак не е на 20г, че да и се. прощава липсата на усет.
21
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 6 години
навремето имеше един виц,че човек го е страх да си отвори консервата с копърка да не го погледне от там Тодор Живков; че отвори ли телевизора, радиото, радиоточката-все Тодор Живков. Сега човек да го е страх да отвори новините, винаги присъствува " първата дама".
20
1
 
5
 
! Отговори
снежко преди 6 години
Не е от национално значение въпросът с буклетата, но когато сътворяваш дреха за представително лице, гледай да не го направиш карикатура. Твърдя, че стилът на творбите на Невена се разминава отвсякъде с г-жа Радева, за нея - никакви камъчета, рюшчета, къдрички, воланчета и др. такива кукленски неща, така характерни за роклите на Невена! Г-жа Радева заслужава тоалет, който да е напълно съобразен с нейната визия и характер - тя е сериозна дама и като съпруга на президента представлява България!
19
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ГостДо2,тя министър Захариева няма аналог-прилича на нещо средно между травестит и магаре(не казвам кон,защото той е благородно животно)
18
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До АнонименДо 5,тя нашата първа дама, втора копка обича да се показва не само със сандали,ами с тоалет без сутиен(визирам белия гащеризон облечен по случай рожденният ден на Симеон Сакскобурготски).И тогава беше една изсухлена,че и без сутиен.Ти да видиш...
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невена! Желая Ви само по жартиери...
16
7
 
6
 
! Отговори
Брънч преди 6 години
Да им ядете буклетата и на двете, както сте ги заяли. И основно жени са нападателки.Дебелички, старички и некрасивички.А-и с големи претенции. Та да завърша по темата-да ви е сладко!
15
1
 
6
 
! Отговори
Трандафор преди 6 години
Ама каке,много си е права госпожата, като пише, че роклята е грозна-ами такава е.пък ти даже и не разбираш какво е написала. какви културни потребности те тресат тебе? То е срамотно с такова халатче и до магазина да идеш.ама то си требе акъл че да разбереш-пък ти го нямаш. пък за руските говорителки си е истина....щото като кажеш Русия и всички си мислят че тя е по-маловажна от другите държави.че ти си била много неграмотна ***.
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително грозна рокля......първо като цвят, второ като изпълнение и трето като материя. С това не бих отишла и до супермаркета.Че и камъни Сваровски сложили! Абе момиче, що не се поучиш от модните тенденции, пък погледни говорителките по цивилизованите телевизии как са облечени. Та даже и по руската телевизия. Те струят от красота и изящество. Ти си направила един *** като обърнат чадър, с цвят на бабешки румби, че и буклян на всичкото отгоре. Да ти е кеф да го ползваш за миене на пода.
13
10
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Моля? Говорим за концерт - ако си се объркал със събитието наречено виенски бал - може, но в случая става въпрос за традиционен новогодишен концерт и ефирни и голи рокли няма. Жената и роклята си бяха много на място , а другият път , като ви поканят там, поогледайте се как са облечени дамите, през кривия макарон!
12
10
 
8
 
! Отговори
оффф преди 6 години
Тая набедената шивачка Невена, как пък веднйъж не си изми мазната косица, бе??? Отврат!
11
9
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 6 години
Точно така е,но обясни го на почти всички разбирачи,коментиращи тук,че е задължително да се спазва етикет и не е редно за това че на Деса и е харесала тази рокля,да се изтипоса с нея на такова място.Но видно е,че нейния стил на облекло е много далеч от подходящият за първа дама.
10
2
 
15
 
! Отговори
До Как Сийка преди 6 години
Браво Как Сийке.Правилно го каза! Мен ако не ме информират за президентшата ,цял ден не ми върви и ми е чоглаво!
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роклята е фубава, факт, но надали е подходяща за такова събитие. Дамите там са облечени със скъпи елегантни рокли, от най-скъпите и ефирни материи. Няма букле и никога не е имало. Да не откриваме топлата вода.
8
11
 
12
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Абе няма ли други дами в България,че ката ден ни занимавате с президентшата ?! И какво толкова,че цялата българска общественост да знае тези излагации?!Смешно и леконравно-ами пишете и то надълго и нашироко и за сандалите й,за чорапите й,за коланчетата й, за жартерите й,за бельото й,за бижутатай ,каква паста и какъв *** ползва и за всичко каквото научите - все ще е от полза за трудовий народ! Хората няма да могат да спят и да се трудят,ако не знаят пикантерии за ГОДПОЖАТА ! Да-дааа !
7
1
 
12
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Дрешката си е дрешка, но по важен е пълнежа. Особено от яката нагоре.
6
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой не обсъжда костюмчетата и сакенцата на соц-кифлите Л. Павлова, Ц. Цачева, М. Стоянова и т.н. ? Още повече, че там говорим за много повече държавни пари, похарчени за тоалети. Да не говорим за Павлова, чиито безвкусни ведомствени парцалки на всичкото отгоре изискват 3 пъти повече материал...
5
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой каза че това е модерно? Хайде вижте другите първи дами как са облечени на такива места пък тогава да говорим.Нашата Деси обича да ходи и със сандали,което е в абсолютен разрез с етикета.Много често се коментира начина и на обличане,явно има защо!
4
16
 
26
 
! Отговори
damata преди 6 години
Невена,роклята на г-жа Радева е супер !Пак ще се повторя ,ако и аз имам възможност и аз бих се облякла в Ваш тоалет!Бъдете жива и здрава и ви пожелавам нови идеи и прекрасни реализации през новата година!
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийте ставате смешни и жалки вече с това букле.