Венета се развеждала заради апартамент? Тя - лъжа!

Според слух разводът им щял да бъде фиктивен
11 яну 2018 22:40, Александър Попов
42
Венета се развеждала заради апартамент? Тя - лъжа!
Източник: Булфото

Само няколко дни след началото на новата година Венета Райкова обяви на всеослушание, че се развежда със съпруга си Тихомир след 13 години брак. Това тя направи със статус във Facebook, като допълни, че няма да говори по темата. Това е доста странно, тъй като тя охотно коментираше личния си живот през годините.

Няколко дни по-късно наля още масло в огъня като се зарече, че повече няма да помирисва мъж. И ще се занимава с отглеждането на сина си Патрик, ще си пише книгите и ще си прави интервютата.

Тръгна обаче слух, че развод ще има, но той щял да бъде фиктивен. Заради делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка. Райкова е осъдена на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването "Горещо". Тя осведомяваше публиката как върви делото и призна, че съдиите са присъдили 30 000 лева на Юксел.

В процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.

Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция. Смята се, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, пише "Ретро".

Самата Венета обаче категорично отрече слуховете.

"Приятели, днес сайтове ме обвиняват в "хитри схеми" - че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври!! изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага. И още нещо - не само, че не дължа пари по дела, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър" за участието си през 2014г, където според него съм го нарекла "ниска топка". Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещия ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила. Пак да го кажа ясно за медиите - истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете лъжи за мен, заради които ще се видим в съда!"

 Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
5
 
! Отговори
Пещерняко преди 6 години
Мале кво пиче е ше я скъсам .I.
24
2
 
3
 
! Отговори
Варадим преди 6 години
Венета само за кецане става.Последния път скъсах наморляка та й викам стана време да го вадим :D
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази снимка гледа като прекецало маче :) :) :)
22
7
 
10
 
! Отговори
Врекалецо преди 6 години
Ее моита се подлуди от тоя секс.Вени що се развеждаш обещах да ти купя апартаментче да може да се чифтосваме на спокойствие а ти 😂😂😂
21
9
 
7
 
! Отговори
Агнето преди 6 години
Горе главата Вени ще си купиме нов апартамент.Ти само сутерена и прашките смени ше купиме и една кутия наморляци да върви по гладко живота.
20
7
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
ако сред читателите има юристи и такива които са си патили, моля коментрират че ми е интересно...Тая руса булка, нещо я прецакаха май..Доколкото си спомням, бившата на Юксел каза че той е г.ей. Евгени Минчев твърди че са живели заедно. И Юксел ..осъди Венета? Що не осъди жена си /Бонка ли беше ква/? Не можах да разбера, какво се случи? Аз ли бъркам фактите ?
19
5
 
19
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Никой не я гледа тази баба.И никой не го интересува ни кво говори,ни защо.Предаването го самоубиха с такова бабе за водеща.Все едно да сложиш Марта Вачкова.Сега за рейтинг ще обиколи всички сайтове,медии,телевизии и предавания да обяснява как Не иска да говори.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и тая е чао-никойне я гледа, бтв трябва да го махнат вече това пошло предаване.
17
2
 
6
 
! Отговори
СТЪРШЕЛ преди 6 години
Защо точно сега ? Питам АЗ?
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
15
1
 
32
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
А нас какво ни интересува личния живот на В.Райкова? Това не е новина , а отвратителна клюка.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как си скапват живота, хората, за неща като апартаменти :(
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са от 80-те процента, а са с претенции за елит. Пу! Маскара.
12
1
 
31
 
! Отговори
Анна преди 6 години
Аз пък се чудех откъде си изкарват допълнителните доходи....па то к'во излиза?!....Тея бг "звезди* туй съда като за казино го имат бе!!!
11
1
 
15
 
! Отговори
кръц преди 6 години
Стара ладия все потъва, що ли. А горката ладия все на принц се надява да извози.
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венета е хубава става за секс .Обаче ако си пада по жени никой не може да е спре .Според мен тая се е побъркала с тоя Тишо щото е скучен и не му става .
9
3
 
39
 
! Отговори
Даа преди 6 години
Кухата лейка Венета, ще пише книги, та тя един пост във ФБ не може да напише като хората. Започва с приятели и завършва с които ще съди.
8
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венета си е хубавица и с интелект и не можах да разбера какво видя в тоя грозен плондер Тишо, че да се ожени за него. Това жените не можем ги разберем. Оня нито е богат, нито има визия, нито има интелект. Пълна нула.Венетооо..Венетооо..
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Юксел жена му беше го предала че е от трето там кво беше. Закакво съдят Венета? Нали жена му го предаде?
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30 000 не са проблем, все пак Венета не е с 500 лв. заплата и да върти такива схеми.