20 г. пред картата: Президентшата спира с прогнозите

Моделката Нора Шопова замества Деси Банова
Обновена: 15 яну 2018 10:00 | 15 яну 2018 09:50, Александър Попов
66
20 г. пред картата: Президентшата спира с прогнозите
Снимка: Facebook

След близо 20 години като момиче на времето Деси Банова вече няма да съобщава прогнозата за времето.

Блондинката се залюби през миналата година с президента Росен Плевнелиев и явно ще търси по-сериозен статус в телевизионните среди.

Още по темата

Нейните странични дейности извън съобщаването на градусите и атмосферното налягане включваха участия на световни форуми по темата за климатичните промени. Именно на подобно събитие тя за първи път се среща с Плевнелиев и го интервюира в качеството му на действащ президент на страната.

Няколко години по-късно и двамата се разделиха с половинките си, за да сложат началото на романс, който бе обсъждан широко през последните месеци.

И Деси, и Росен твърдят, че са открили дълго търсената половинка, като Банова го придружи и в ложите на Българската Коледа. Те посрещнаха заедно новата година в Банско, като Банова се похвали, че е получила безценни усроци по ски от своя любим.

В Нова тв вече са намерили заместничка на блондинката и това е моделът на "Ивет фешън" Нора Шопова. Тя е снимала за редица известни списания, включително и турския Vogue. Тя няма опит в телевизия, но от няколко месеца насам си търси работа като говорителка на времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
Василева преди 6 години
Към 52 коментар с коментатор - Историк. Умишлено ли не отбелязвате Зорка Първанова, или с нещо ви дразни нейното име. Тя е достойна жена. Няма недодяланото държание на Мария Желева, шапките на Антонина и тъй не се разбра дали финилизира разводът си с Петър Стоянов.
54
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква президенша е тя?Роската Плевнелиев е най-проваления президент на България, освен това е бита карта, господин Никой!!!
53
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква президентша си ти бе? За сега си любовница на един изпълняващ длъжността бивш президент ***.лапай му.......паричките и си трай и не се показвайте пред хората,че вече дразните.
52
4
 
13
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Каква бляскава кариера - от синоптичка в ТВ , направо п.ч к а на Плевнелиев!Браво!
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
49 - бивши президенти няма, бивши президентши - има. Всъщност тази дума е измислената, казвата се "съпругата на президента", като се има предвид действият президент или "първата дама".Юлиана Плевневлиева е първа дама на България за 2012-2017, а Деси Банове е любовницата на президента Плевневевлиев (2012-2017) . Има разлика.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и Зорка първанова....
49
1
 
8
 
! Отговори
историк преди 6 години
някои хора не знаят елементарен етикет.за да е президентша трябва мъжът и да е бил действащ президент, докато тя е била омъжена за него. Президентши бяах мара желева, Антонина Стоянова, Юлиана Плевневиева, и сега - съпругата на Радев.
48
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентша може да наричате Юлияна Плевнелиева, която докато мъжът и беше президент, беше негова законна съпруга. Към настоящия момент той вече не е президент и новоизлюпената му любовница не е дори негова законна съпруга, а е една жалка златотърсачка - рушителка на семейства. Да се гаврите с Президентшата Радева, само защото има същото малко име като любовницата на Плевнелиев, не ви прави чест. На хората им писна от тази превзета, аморална двойка, която няма свян пред паметта на починалия син
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статусът на "президентшата" от снимката ме навежда на мисли.Плевела, ако тръгне по магистралата, към незаконната си вила на морето и обърне внимание на няколко "жрици" до Варна, всичките ли ще станат "президентши"?Друг въпрос е, че тоя не става за такава работа, но ако беше годен, след известнно време половин България ще се напълни с "президентши"...
46
2
 
1
 
! Отговори
ДО 48 преди 6 години
До АнонименРазбира се, че не е.Но и да се обърнеш директно с "президент" към някой бивш, не е грешка.
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да се употреби думата "експрезидент" след като е свършил мандатът на президента! Президент не е пожизнено звание!
44
3
 
7
 
! Отговори
До 43 преди 6 години
До АнонименЧЕти малко преди да избълваш скрап в коментарите си.Веднъж, когато някой е бил президен, той остава с титлата "Президент", дори и мандата да му е изтекъл.Така е прието по света.Сигурно се мислиш за невероятен, как само ти си забелязал този пропуск в обръщението към Президентите- бивши или не.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати ,,президентшата! ,, С един ,,ЗиЛ,,кълМа.дури зад гърба й .
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На "президента" Плевнелиев му слагайте скобите, а "президентшата" я пропускайте. Макар че както и да ги натрапвате, полза няма нито за тях, нито за медията! По-скоро обратното!
41
0
 
6
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Уцели джакпота най накрая!
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Действащ президент ,бивш президент...Който работи президент и седи в президенството е такъв ,а който неработи вече като такъв е бивш. Останалото е лигавене в *** стил . Още малко и ще го обяват за наследствена титла. Нещо като-,, Негово Превъзходителство ,,Лиляна Павлова... ???
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех тия синоптички,задоволяват се само с мъже от милионер нагоре.По-ниско не падат.Ама и милионерите едни комплексари.Не търсят банкерки или икономистки,а такива дето ги дават по телевизора.И това ако не е избиване на комплекси,здраве му кажи.
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И Деси и Росен твърдят,че са открили дълго търсената половинка".Ние си мислехме,че имаме президент,а той през това време дълго е търсил половинката си.Добре,че не се яви за 2-ри мандат,че сигурно още щеше да я търси.
37
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя доката заемаше длъжността не беше Прездент, а Посмешище, та сега ли ще е призидент, когато най-после си имаме истински Президент - достоен и честен мъж.
36
3
 
11
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Къде това бе, умнико?!?Такава традиция в България няма!Тодор Живков какъв ще го наречете по твоя напън за въвеждане на нови правила?Не ни натрапвай американски глупости тука наш ***, защото има поговорка - видяла жабата, че коват коня, вдигнала и тя крак за подкова.