Актриса обвини: Стивън Сегал ме насилва в София

Рейчъл Грант била подложена на сексуален тормоз у нас
Обновена: 16 яну 2018 19:56 | 16 яну 2018 19:53, Александър Попов
133
Актриса обвини: Стивън Сегал ме насилва в София
Снимка: Reuters

България също стана част от вихрещите се обвинения за сексуален тормоз срещу холивудски звезди и продуценти. Поредното обвинение е отправено към актьора и продуцент Стивън Сегал от Рейчъл Грант. Според нея тормозът станал по време на филмови репетиции в София през 2002 г. за филма "Излязъл да убива", съобщава Би Би Си, цитиран от "Труд".

Грант била на 26 години тогава и пристигнала у нас, за да репетира реплики за филма.

Тя твърди, че докато били в стая и репетирали Сегал насилствено свалил блузата й и я блъснал на леглото, започвайки да се съблича.
 
"Блъсна ме на леглото и каза: Предполагам, че искаш да видиш интимните ми части", разказва Грант.

Сегал пък започнал да разкопчава ципа си, тя избухнала в сълзи и екшън звездата се извинил. Обяснението на Сегал било, че обичал да завързва връзки с колежките си, за да "подобри химията на екрана".
 
Впоследствие Грант загубила ролята.

"Когато ти се случи, си засрамен, унизен, не искаш никой друг да знае. Надяваш се прахта да го покрие", казва актрисата. "Искам хората да знаят, че е съвсем естествено жертвите на сексуален тормоз да говорят след по-дълго време - след като са имали време да го преодолеят и вече е възможно", споделя още тя.

"Клиентът ни категорично отрича да е имал подобен контакт с г-ца Грант, твърдо отрича всякакво предполагаемо посегателство, както и конкретно посегателство, случило се в София", заявяват пък адвокатите на Стивън Сегал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като те позабравят и хоп-"спомен за посегателство"...! Таз мома, що не се оплака тогава ,ами чак сега взе ,че стопли?!В този бизнес се пробива само, като предложиш нещичко по цялата "схема" и това е общоизвестен факт! Аман от застаряващи моралистки и нереализирани "бъдещи звезди".....
8
1
 
22
 
! Отговори
То6 преди 6 години
ЗА ТОВА В ПОСЛЕДНИТЕ РЕКЛАМИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЖЕНИ ПРОДАВАТ МЪЖЕТЕ СИ ЗА 1 ЛЕВ. БОЛНИ ЖЕНИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СТОПЛЕНИ ОТ МЪЖЕТЕ СИ, ЗАЩОТО "ЗАЩОТО НЯМА ТАКИВА МЪЖЕ" И Т. Н. ЖАЛКО, НАСТАВА ГОЛЯМ СМЯХ. ТЪЖНО. НА ЧОВЕК НЕ ВЕЧЕ НЕМУ СЕ ЖИВЕЕ ..... МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕМ С ТЕЗИ НОВИНИ.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1А ти, предполагам си световноизвестен Казанова...Или греша?
6
17
 
5
 
! Отговори
Мурзилофил. преди 6 години
Сега муpзилaжа ще скокна в защита на супергероя.
5
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето защо Сегал поиска да емигрира в рассия. Там насилието и малтретирането на жени е декриминализирано и се поощрява от държавата.
4
6
 
11
 
! Отговори
Брад Пит преди 6 години
Почнаха кирливите ризи на Холивуд да излизат на яве !
3
5
 
18
 
! Отговори
Делянчо Добрев преди 6 години
Ето този стои начело на тайната операция на чуждестранните служби, дето искат да ми очернят името.
2
19
 
11
 
! Отговори
Елена Йончева преди 6 години
Тоз хамерикански агент ме надуши ,че съм руска по рно актриса и ми рипна хайза му мръсен.
1
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стивън Сегал е едно комплексирано типче който има нереализирани фантазии (основ иска да е бандит ама са му малки топките).Противняк!Нищо чудно да е поизнасилил някоя и друга кандидат-актриса.Истинска актриса не би му се вързала на тоя смотльо.