Николета готова да роди второ дете, този път на Ники М.

Плеймейтката усещала, че времето наближава
16 яну 2018 10:00, Александър Попов
33
Николета готова да роди второ дете, този път на Ники М.
Снимка: Facebook

Николета Лозанова и нейният любовник Николай Михайлов явно ще сменят памперси тази година, пише Tialoto.bg. Двамата изкараха заедно последните дни в Кипър, след като синът на шефа на БФС подписа договор с местен клуб.

В края на миналата година вратарят на националния отбор по футбол си пожела през 2018 година здраве и бебе. Той отдавна намеква, че е готов за баща, неизвестното в неговото уравнение бе коя ще бъде майката.

Е, през миналата година той затвърди наново връзката си с плеймейтката Николета Лозанова, с която бяха гаджета и в зората на нейната известност.

Самата тя също потвърждава, че е готова да роди на Николай.

"Готова съм за второ дете и искам да се случи скоро. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче. Усещам, че моментът наближава!", разкри Лозанова в интервю за сп. Grazia.

Според светски наблюдатели Николета дори вече е забременяла, но двойката се въздържа до момента да коментира новината, която е само в сферата на клюките.

Николета има дъщеря от друг футболист - Валери Божинов.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Николета Лозанова и нейният любовник Николай Михайлов явно ще сменят памперси ..."Днес-а дмирации най-после и вие да кажете нещо вярно..DDDКрайно време е да ги сменят, че много мирише около такива като тях.
1
1
 
60
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Има ли футболист в България, който не е отбелязал поне веднъж в Николетчето :)Пак ни натрапвате *** като модели за подражание...