Секс сагата не секва! Марио Тестино аут от "Вог"

Колегата му Брус Уебър също е обвинен от модели
16 яну 2018 12:20,
15
Секс сагата не секва! Марио Тестино аут от "Вог"
Снимка: Rеuters

Явно холивудската секс сага тепърва ще се разраства. Поредните забъркани са двама от най-известните фотографи в света – Марио Тестино и Брус Уебър, които отправяли сексуални намеци към модели.

В резултат светското списание "Вог", начело с Анна Уинтър, преустанови сътрудничеството си с тях.

Обвинението към Марио Тестино, който е личен фотограф на британското кралско семейство, е отправено от 15 мъже. Те твърдят, че е търсел интимност с тях и ги е опипвал по време на фотосесии. Негов асистент свидетелства, че младите момчета са били много смутени, но не знаели как да реагират.

Секс сагата не секва! Марио Тестино аут от "Вог"
Брус Уебър Снимка: Rеuters

Пред "Ню Йорк таймс" други 13 модели и сътрудници разказват, че Брус Уебър също е опипвал фотомоделите. Адвокатите и на двамата отхвърлят обвиненията.

Самите фотографи също отричат, а Анна Уинтър заявява, че вярва в разкаянието и прошката, но вярва в Condé Nast, зад която стои и затова прекратява сътрудничеството си с Тестино и Уебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Мъже се оплакват от мъже?Накъде отива света?
6
0
 
5
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ХАХАХА....САГАТА РАЗБРАХ КЪДЕ Е ...А СЕКСА
5
4
 
35
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Това е някаква американска лудост която заразява целия свят.
4
23
 
10
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
отговорът в россия беше красноречив - изсмяха се на оплакванията. но това е напълно нормално за диви народи, както в азия, така и в източна европа. да не забравяме все пак, че бизнесът с *** по тези територии никога не е спирал, пък какво остава някоя мома да се оплаче.
3
1
 
51
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Сещам се за един виц по въпроса:Фотографа канеше млади момичета в ателието с обещание за ceкс, а после подло само ги снимаше :)
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куртизанките на запад помислиха, че могат да изкарат много лесни пари от кого ли не.Абе това що не стане в Русия, как ще се напълни Сибир, леле майко.
1
3
 
36
 
! Отговори
Дедо мъди преди 6 години
Нормално е фотографите да ги оправят на ред жадните за слава и пари ...а и няма как да стане хубава снимка ако модела не флиртува с фотографа!