Гери-Никол съблече всичко на Сейшелите

Певицата се похвали с горещи кадри от ваната
17 яну 2018 23:00, Александър Попов
53
Гери-Никол съблече всичко на Сейшелите
Източник: Instagram

Младата певица Гери-Никол не пропуска възможност да отправи поредната провокация в социалните мрежи. След новогодишните партита у нас тя акостира на Сейшелите и документира всяко свое излизане на плажа.

Естествено, тя заложи и на доза еротика като остана топлес, но все пак прикриваща с ръка гърдите си. Поредната порция снимки пък бяха от банята на хотела, като остава загадка кой държи фотоапарата. Все пак не бива да пропуснем, че от ваната се разкрива приказна гледка.

Тя си е пуснала и видео в Instagram, в което прави „дзън-дзън“ с две чаши (вижте го по-долу), което още повече навява на мисълта, че не е сама на тази почивка.

Така или иначе Гери държи да запознае феновете си в каква форма е без дрехи, което сред една част от тях предизвиква възторг, а други го смятат за бедствие...

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Гери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
61
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимките са качвани от спонсора , за да видят приятелите му с какво комерсиално парче е на Сейшелите, а на Гери-то и не и дават да разгласява с кого си заработва почивката, така не й пада цената като на евтина ковръ.
2
63
 
23
 
! Отговори
Не допил!!!! преди 6 години
Колко трябва да си беден, за да се продаваш за пари???
1
14
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немисля че би се съблякла напълно но и тази снимка е възбуждаща.