Вдовицата на Глен Фрей съди болница заради смъртта му

Китаристът бил подложен на страдания, според иска на Сидни
17 яну 2018 10:35,
3
Вдовицата на Глен Фрей съди болница заради смъртта му
Снимка: Rеuters

Сидни Фрей обвинява медицинското заведение "Маунт Синай" в Манхатън и неговия лекар, гастроентеролога Стив Ицковиц, за това, че не са осигурили подобаващото лечение на Глен Фрей, който бил приет с язвен колит. Ицковиц е бил лекуващият лекар на Фрей от 19 октомври до месец ноември 2015 година.

Според иска заради недоглеждане китаристът е бил подложен в болницата на физически и морални страдания. Вдовицата на американския китарист и основател на групата "Ийгълс" е подала иска в съда на щата Ню Йорк срещу здравното заведение, в която съпругът й се е лекувал малко преди кончината си, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Да припомним, че известният музикант Глен Фрей почина на 18 януари 2016 г. на 67-годишна възраст вследствие на усложнения, свързани с язвения му колит, пневмонията и ревматоидния артрит, от които е страдал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои хора си мислят, че са абонирани за вичността и докторите са магьосници.ама и човек като остарява - хем оглупява, хем се овълчва и почва да се чуди от къде да изкара някоя и друга пара.
1
4
 
10
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Да предяви претенциите си пред архиепископ Хаджаг Барсамян, архиерей на източната епархия в САЩ на Арменска Апостолическа Църква.