Светлана Василева: Размисъл за ценностите в шоубизнеса

В родния шоубизнес най-важното е да не те считат за беден
21 яну 2018 13:30, Александър Попов
32
Светлана Василева: Размисъл за ценностите в шоубизнеса
Източник: facebook

Не ви ли писна да гледате плеймейтки пред джипове с панделки? Тази седмица и Светлана Василева позира пред мощно черно возило, подарък от гаджето й Християн Гущеров. 

В родния шоубизнес най-важното е да не те считат за беден. Трябва да се поддържа имиджа, че за златотърсачките не е проблем една ваканцийка на Малдивите, Карибите или в Дубай. То Дубай дори се превърна в столица на плеймейтките и по правило пускат снимки, на които никога не става ясно кой е фотографът. Или банкоматът - както ви харесва.

Само допреди месец в Big Brother се наслушахме каква неземна красавица е, в мисиите го играеше принцеса, а продуцентите й сваляха звезди, та чак неудобно да му стане на зрителя. 

Но плеймейтката си остава такава и след фалшивия телевизионен образ. И цъфна с джипчето във Facebook. И едно сълзливо обяснение в любов, сякаш иска да ни убеди, че е така. 

"През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора - всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!".

Нека обясненията да си останат в тяхната спалня. Защото тия обяснения минават в графа фалшиви, когато бизнесменът си прибере джипа. Няколко плеймейтки и певици вече са проплаквали на тази тема, докато не им осигурят новия джип. И последват същите обяснения в любов.

Защо тези жени просто не си живеят скъпия живот, с подобни постове България остана без селско стопанство и всяка втора тийнейджърка идва "в Софията", за да стане част от шоубизнеса. Ама този силиконения. И си мисли, че джиповете с панделки се срещат на всяка пряка... 

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
Старлет преди 6 години
Смислено описано и добре написано. Благодаря на автора.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите мерцедеси винаги са с 3 ключа. Единият сега е при нея, но след годинка-две ще се окаже изгубен и деактивиран дистанционно. Както колата е нейна, така няма да може да я отключи.
24
1
 
23
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Не съм стъпвал в чалготека,ако има критичен брой хора като мен няма да има среда за развитие на подобни екземпляри.
23
1
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Мноооо е яка!!!!... за колата говоря
22
1
 
19
 
! Отговори
До Моз преди 6 години
Има си поговорка наша- "Търкулило се гърнето па си намерило похлупака". Кухата лейка си намира ***.
21
1
 
36
 
! Отговори
Моз преди 6 години
До коментар 22Господине, Жена съм и се отвръщавам от подобен тип кухи, силиконови, елементарни, първични, неграмотни, чалгаджийски, безмозъчни твари, като това на снимката. Но...вие мъжете, осъзнавате ли, че подобен тип "смукала", са продукт, който е предназначен за вас? Продукт, който съществува, защото има търсене! Нека не даваме оценка на всички жени в България, тъй като виждам, че познавате само един тип от тях, а именно, тези, които коментирате. Може би такива привличате!
20
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
б.лгаристанските жени масово са жалко подобие на човек
19
1
 
21
 
! Отговори
А? преди 6 години
Светлана Василева: Размисъл за ценностите в шоубизнеса Ама тя може ли да мисли? После ще говорим за размисъл.
18
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какъв шоубизнес,то нащо най много да бъде джумбуш сейир
17
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Попов,напълно съм съгласен с всяка една дума в статията.Но както и по-долу някой написа,ако вие журналистите не им обръщате внимание на тъпите снимки и постове в соц.мрежи ние няма да ги знаем даже.А ние не искаме да ги знаем.
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А снощи любимият тлъстичък портфейл(младия Гущеров) на тази платмасова лейка е бил арестуван в чалготека "Домби" заради сбиване със себеподобни чалгаропитеци и на блъскане на джип Мерцедес, управляван от 29 годишен мъж в полицейски автомобил.
15
2
 
18
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Ако не друго, Гущеров поне на жена случи! Да живеят мистър и мисис Гущеров! Вече го виждам - г-жа Светлана Гущеров! Хахаха!
14
2
 
60
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Как пък един богаташ, направил парите си сам и с акъл не си взе такъв тип жена ?? Аз повечето интелигентни и богати хора, които познавам са с много естествени и симпатични жени, непознато никому. А за Гущеров, ако съдим по жените му..... ако съдим по външния му вид.....
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гущеров сигурно си е помислил, че жена си е намерил.
12
2
 
30
 
! Отговори
божинката преди 6 години
Като гледам снимката много добре размишлява!
11
1
 
22
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Сашко ти ни ги навираш бе !
10
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук не става въпрос за любов. Никой на никой не казва че го/я обича. Той и дава джип, а тя благодари. Какво толкова?!
9
2
 
52
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Тя може да се снима пред джипа и да го кара ама важното е на кого на името е купен. Нали се сещате, че в момента в който се разделят тая кифла се качва пак на трамваите.
8
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надуй джуките,сложи силикон на бюста,бръкни с два пръста в устата,за да повръщаш и да отговаряш на кантара от 52 кг,а че си без мозък и си готова да се продадеш на едно богато прасе с крадени милиони от баща си какво значение има,важно е да си кифла и да си в предаването на Гала и Софиянска-Божкова!
7
4
 
25
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Аз съм на мнение че богатите хора трябва да си харчат парите.Колкото повече харчат,толкова по добре за средната класа.Парите се въртят.