Най-сетне! Мини Маус също със звезда в Холивуд

Половинката на Мики чака 90 г. за Алеята на славата
23 яну 2018 13:40,
4
Най-сетне! Мини Маус също със звезда в Холивуд
Снимка: Rеuters

Екранната половинка на Мики Маус и любимка на поколения деца - Мини получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

В церемонията участваха генералният директор на "Дисни" Робърт Айгър и популярната певица Кейти Пери.

Това ще бъде 2627-ата звезда, изобразена на знаменития холивудски булевард. Интересното в случая е, че екранният партньор на Мини, мишокът Мики Маус, се сдоби със своя звезда на Алеята на славата още през 1978 година. Той беше първият персонаж от анимационен филм, удостоен с подобна чест.

Мултипликаторът Уолт Дисни /1901-1966/ създаде мишката с човешки черти Мини Маус през 1928 година. За пръв път тя се появи като приятелка на Мики в късометражния анимационен филм "Steamboat Willie" от 1928 година.

По време на тържествената церемония Робърт Айгър заяви: "След цели 90 години, крайно време беше и Мини да получи своята звезда!"

Той припомни, че половинката на Мики е била герой в повече от 70 анимационни филма и е модна икона, феномен на поп културата и герой, създал и създаващ много радост за децата. Певицата Кейти Пери, облечена с тоалет, подобен на този на Мини Маус, заяви, че тя й е била фен още от най-ранна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито, Мини! Винаги съм те харесвала, нищо че отдавна не съм на 10. Класиката си остава класика!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си каже и тя, как преди 32 години са и пуснали ръка, докато се е пекла пияна по монокини на някое частно парти. После да въздъхне и да каже как всички мъже са праеста.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно Мини Маус е най-целомъдрената там.
1
2
 
3
 
! Отговори
Америка АУТ преди 6 години
По голяма глупост от Холивуд дали има някъде другаде по света .Те там нямат никва ценостна система освен парите .Деми Мур ги минава по улици наред там всички мъже .А и всичките са женят и развеждат всеки петък .Не мога да разбера Тръмп как още не е пуснал командоси в Холивуд да минират къщите им .Това са самозабравили се артисти и певци без скруполи ,дрогирани и разгонени .