Без обработка: Секссимволът Ким Кардашиян

Риалити звездата се поразходи полугола на плажа
25 яну 2018 22:19, Петя Славова
50
Без обработка: Секссимволът Ким Кардашиян

Папарашки снимки на Ким Кардашян от Малибу потресоха феновете, които си задават въпроса "Това ли е прословутият секссимвол?".

Риалити звездата се разходи по плажната ивица, облечена, или по-скоро съблечена, в тоалет, разкриващ пищният бюст и задните части. Но визията няма нищо общо с натруфените и обработени кадри на фотосесиите ѝ, както и в социалните мрежи.

Изключително дръзката ѝ визия не оставя много на въображението и разкрива Ким както майка я е родила. А гледката определено не е секси.

Междувременно тръгнаха слухове, че Ким Кардашян и Кание Уест са се обърнали отново към сурогатна майка, за да се сдобият с четвърто дете.

Ким не чака дълго и написа на страницата си в Twitter – „Фалшива новина“, с което стана ясно, че подобно желание двамата засега не изпитват.

На 15 януари 2018 г. Ким и Кание приветстваха на бял свят своето трето дете, което бе износено от сурогатна майка. Ким неведнъж е казвала, че това не е било лесно за нея.

Тя искала през цялото време да е с нея, за да следи как се развива нейното бебе. По медицински причини Ким не го износи.

Засега двамата родители не бързат да показват малкото, чието име е Чикаго Уест. Говори се, че риалити звездата ще иска баснословна сума за снимка на новородената си дъщеря.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за американците става там масово са такива бичмета.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIraeАма ти откъде знаеш, че Свинетка има целулит, бе?Я си признай пред форумния колектив тук, какви си ги вършил! Ние обещаваме да не разнасяме клюката. :))
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DiesIrae"Д/*** като детско барабанче" е едно от главните изисквания на ромовете, когато става въпрос за женска хубост. Те използват точно този израз, но имат предвид д/пето хем да е обемисто, хем да е много стегнато.
39
1
 
2
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До всички на които им харесва този тлъстун - защо още не сте се нахвърлили върху Искра Фидосова, Свинетка Прасева или майката на Герб ( Цецко Цацата)? Защо тези тлустуни още гледат с жаден поглед и се молят някой като вас да ги обработи?Смилете се малко над тях и ги оправете и тях пък си мислете за този Тлъстак.Когато има публикация за тая или други подобни и значи някъде по светът става нещо което не трябва да видите или е важно, но е по добре да не го знаете.ПП:тая явно е веган като кравите
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Мъжо, дай да си сложа силикон, че да ми пораснат ци-ците.-Търкай ги с тоалетна хартия.-Ще помогне ли?-За гъ-за ти помогна.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооооооо котююююююююю!!!!
36
0
 
7
 
! Отговори
oт CиднeйAв$тpaлия преди 6 години
вместо тоалетна хартия ползва руло тапети
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е хубава. Не заради тялото, а защото няма нищо в главата. Това я прави изключително грозна, така е с всяка жена.
34
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 38Тия дето обичат такива жени, не са българи. МИ чисти м*****и.
33
4
 
8
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До 38 Точно пък всеки българин не иска кашалот или свинята майка, има други етноси които си падат по дебелани! Българина иска стегнато девойче с дупе като детско барабанче и гърди като дини, с тъничко кръстче (а не да ти е по лесно да я прескочиш от колкото да я заобиколиш). Да жената трябва да има месце, но не и да е едно туловище (като малка планета привлечена от земната гравитация) и да се чудиш кога ще е достатъчно гладна за да излапа теб и децата ти.
32
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки българин иска жена като Ким.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен си ми харесва, има си от всичко. Но една идея повече и няма да е толкова добре. И може би там е границата? Но иначе и много кльошщаво не е хубаво, въпреки, че се опитват да ни го наложат, като стандарт. А бе красотата и сексапилът са субективно нещо.
30
0
 
16
 
! Отговори
Джо преди 6 години
Предимно месо! А между ушите - нищо!
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно тази никога не ми е била дори симпатична. Много е прехвалена , а сега е и разпусната , но самочувствието е на макс. Това си е проблем (психологически).Разходете се малко по улците, спрете да гледате порно по 11ч. на ден и ще видите, че има много красиви жени по нашите ширини. :)
28
13
 
4
 
! Отговори
мераклия преди 6 години
машала на тая булка
27
0
 
19
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
истинската цена има извивки, а не да е като увита от анаконди. То на тая извивките не се виждат, има само един скелет върху който е нахвърляна 2 тона сланина и накрая привързан като тия старите колбаси с върви за да не се разхвърчи или пръсне като презряла диня. Тая е секси точно колкото Опра, (някъде между 0 и - безкрайност) е да има и луди дето каквото им каже голямата говореща кутия го приемат за истина и тръгват да се радват като *** на балон. Я се огледайте какви красиви момичета има!
26
1
 
19
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
Първо тая като се върти в леглото докато спи може спокойно да те премаже.Второ - ще хърка като разгонен ***, ще се чудиш глиган ли има под леглото докато не се усетиш, че звуците идват от нея.Трето - ще чакаш на опашка за *** (ако не го издъни преди теб)Четвърто - на тая *** е нацепен от целулит като на Свинетка, като сте такива майстори защо не отидете да уважите Искра Фидосова или Цецка Цачева? Я слезте на земята! Да една цена не трябва да е тапициран скелет,но и нетрябва да е слон
25
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Маймунката си облизала дупето..и казала:" - е те тва е вкус!"Таа в Турция ще е номер 1!На вулгарните красавици:-)
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каба гьотте!Гюлле,гюлле!Ашкоолсун!