Радина Кърджилова плаши фенове със слаба фигура

Това ли e представата за здравословно, питат те
Обновена: 25 яну 2018 12:25 | 25 яну 2018 10:00, Александър Попов
63
Радина Кърджилова плаши фенове със слаба фигура
Кадър: moeto-zdrave.life

Изявяващата се като влогър актрисата Радина Кърджилова изглежда доста слаба, направо кожа и кости. От началото на годината жената на Деян Донков се изявява в нета и пуска видеа, в които споделя част от ежедневието си.

За проблеми с теглото при звездата се говори отдавна из арт средите, но с последните клипчета от поредицата "Денят на Радина" актрисата изплаши феновете си, пише "България днес", цитиран от Tialoto.bg.

"Някой да обърне внимание на Радина. Прилича на анорексичка. Това момиче не тежи повече от 40 кила. Тази мания на жените да са слаби почва да минава всякакви граници", коментира притеснена потребителка.

"Това ли ви е представата за здравословно? Момичето трябва да се лекува. Жените обикновено напълняват, като станат майки, а тя с двегодишно дете мяза на щека", негодува друга фенка на звездата.

Напук на мнението на феновете, рубриката на Кърджилова излиза в рубрика за здравословен начин на живот в moeto-zdrave.life.

Самата актриса обаче едва ли приема критиките и досега не се е оплакала или притеснила от външния си вид.

Още новнини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Радина Кърджилова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
22
 
! Отговори
Хисарския поп преди 6 години
Тя и преди беше отвратителна, сега хептен!
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекалено е слаба.
15
1
 
56
 
! Отговори
лана преди 6 години
Всички крайности са ненормални! Клише е, но е вярно!
14
0
 
15
 
! Отговори
неукия преди 6 години
До Анонимен - имам различни интереси и попитах за по- бързо, а дали съм неук няма значение за теб, по - важното е, че на някои им липсват първите 7 години и това касае всички около тях. И още нещо има една поговорка "По- добре не казвай нищо, отколкото да кажеш нищо". Хайде със здраве и хейтване към прогрес!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Благодаря :)
12
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕУКЯвно наистина си неук щом не можеш сам да провериш какво е.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НЕУКВлогър е видео блогър ;)
10
2
 
38
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Наркотиците не прощават на никой...
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До annybodyКакво да Ви кажа госпожо?Аз пък познавам хора, които също държат децата им да си хапват каквото им душа иска и в 7-ми клас са 95 кила.Е това нормално ли е?
8
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радина участваше в едно предаване и каза, че така се чувствала по-добре и предпочитала да е слаба, Деян такава я харесвал. Аз лично правя 1-2 пъти в годината т.н. лечебно гладуване за пречистване на организма - 7 дена само на плодове, вода, чай, мед. От личен опит казвам, че колкото по-малко ядеш, толкова по-малко ти се яде. Губиш апетит, мозъкът не получава храна и ставаш леко неадекватен, ако не спреш навреме. А пък ако продължиш с недохранването, започваш леко да полудяваш, но не разбираш.
7
10
 
20
 
! Отговори
НЕУК преди 6 години
а някой можел ли да ми каже какво е Влогър? аз за блогър съм чувал, но явно съм пропуснал някоя новост... или просто толкова си могат в сайта...
6
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дедо МатейкоТова че ти си падаш по жени тип Йети, не значи че всички мъже имат такъв, за мен меко казано странен вкус. За мен хубавата жена е поддържаната жена със стройна фигура и приятно излъчване. Да се боря със сто килограмов космат морж за мен е равносилно на хомосексуализъм.
5
2
 
41
 
! Отговори
мания е преди 6 години
А да видите певецът Дони как изглежда ... Откачиха хората ...
4
11
 
22
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Не е ли по-добре вместо върху личности от публичното пространство да се съсредоточим върху собствените си деца?Не е ли по-умно да им внушим, че са хубави такива, каквито са, и да си хапват когато и каквото им се иска, и излъчването и настроението им ще работят определено в тяхна полза?Не съм в позиция да раздавам акъл - самата аз съм 45 кила, затова пък готвя вкусно и държа детето ми да си хапва каквото иска. Оттам нататък - с Бога напред.
3
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина изглежда страшно.То не че и нашите телевизии не подкрепят култът към анорексията,като гледам какви артисти, водещи и други "лица без тела" им бива позволявано да участват в наши предавания и филми... Снощи мярнах едно,дето не си губя времето с него,някакво "София ден и нощ" и там имаше едно моме-наистина анорексично,на това отгоре бе облечено в черно клинче.По света в напредналите държави вече се вземат мерки в това отношение.Не може скелети да рекламират нещо или да участват във филми
2
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радина е готина. Предпочитам я такава, пред това да е разплута
1
3
 
64
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Нито знам коя е, нито ми пука!Половината ви новини са някакъв пълнеж за някакви персони, които се опитвате да ни наложите...