Радина Кърджилова плаши фенове със слаба фигура

Това ли e представата за здравословно, питат те
Обновена: 25 яну 2018 12:25 | 25 яну 2018 10:00, Александър Попов
63
Радина Кърджилова плаши фенове със слаба фигура
Кадър: moeto-zdrave.life

Изявяващата се като влогър актрисата Радина Кърджилова изглежда доста слаба, направо кожа и кости. От началото на годината жената на Деян Донков се изявява в нета и пуска видеа, в които споделя част от ежедневието си.

За проблеми с теглото при звездата се говори отдавна из арт средите, но с последните клипчета от поредицата "Денят на Радина" актрисата изплаши феновете си, пише "България днес", цитиран от Tialoto.bg.

"Някой да обърне внимание на Радина. Прилича на анорексичка. Това момиче не тежи повече от 40 кила. Тази мания на жените да са слаби почва да минава всякакви граници", коментира притеснена потребителка.

"Това ли ви е представата за здравословно? Момичето трябва да се лекува. Жените обикновено напълняват, като станат майки, а тя с двегодишно дете мяза на щека", негодува друга фенка на звездата.

Напук на мнението на феновете, рубриката на Кърджилова излиза в рубрика за здравословен начин на живот в moeto-zdrave.life.

Самата актриса обаче едва ли приема критиките и досега не се е оплакала или притеснила от външния си вид.

Още новнини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Радина Кърджилова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
свирчо преди 6 години
Много е красива, като изсъхнал крокодил на средна възраст.
36
0
 
1
 
! Отговори
Б преди 6 години
До АЕй, колко загрижена съгражданка! Злобата почивен ден няма!
35
3
 
9
 
! Отговори
асен преди 6 години
Много и е прашеца.
34
12
 
6
 
! Отговори
Z преди 6 години
Долни хейтъри, какво се огледахте в Радина??? Била слаба, ама ако надебелее ще стане дебела, ама кой бил виновен за това? Ама защо да не е виновен "вампира" Донков итн итн Не ми стана въобще ясно защо трябва да има виновен за това, че момичето изглежда прелестно, НО...това са подробности! Как не ви е срам само мърсотия извира от устата ви?
33
2
 
17
 
! Отговори
Симпатизант преди 6 години
Симпатизирам на Радина, но си задавам въпроси от сорта: Къде е изчезнал чарът й, къде е изчезнала свежестта й, къде е изчезнало излъчването й, с които спечели симпатиите на много хоря?! Искрено се надявам да е здрава и това й състояние да е моментно.
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебел и кльощав означава здравословни проблеми. И двете крайности не са за предпочитане.Тази е грозна, защото е кльощава така, както други са грозни, защото са дебели.Не я познавам, за първи път я чувам, само погледнах тук едни снимки на нещо, което не прилича на жена. Дори не знам каква е, разбрах оттук, че била актриса. Български продукции отдавна не гледам, та не я знам. лично няма как да го приемам, освен ако не съм тя. Слава Богу не съм.
31
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да отиде при баба да я поправи.... какви са тези разбирания от едно време, слаб не означава болен, а друг е въпроса че много лели не понасят слаби жени!
30
0
 
13
 
! Отговори
До bahuro преди 6 години
"Аз пък се възмущавам от двойния аршин - ако тази е много слаба, е съвсем в реда на нещата да бъде свалена от ефир значи? А в същия момент не можем да кажем спокойно, че примерно Марта Вачкова е гюле?"Защо да не можеш? Никой не го е забранил. Тази статия обаче не е за Вачкова, а за друга. Грозно и нездравословно е както да си дебел, така и да си кльощав. Моят аршин е еднакъв към всяко отклонение от здравето и средната норма. Акцентирам на това, че у нас още изтипосваме в ефир основно кокали.
29
2
 
7
 
! Отговори
нищо чудно преди 6 години
Деян плаши да го гледаш само на снимки, а пък камо ли да живееш с него.
28
1
 
1
 
! Отговори
Ив преди 6 години
Това е видео блогър. Вместо да пишат историите си в блог, влогърите заснемат и качват в свой собствен канал в youtube или друга подобна платформа истории от деня "daily vlogs", клипове от типа "направи си сам " DIY , козметични влогове за ова как би било подходящо да се облечем за определен повод ии какъв грим би подхождал на някакав тоалет и изобщо клиповете могат да бъдат на всякаква тематика както и историите на блогърите. Просто нещата са представени по малко по-различен начин :)
27
1
 
18
 
! Отговори
една_жена преди 6 години
Не изглеждаше преди така слаба. Нещо не е наред при нея. Мисля, че с това, че публикува свои снимки иска да се убеди и да докаже пред себе си нещо, но това само тя си го знае. Мисля, че доста нездрава изглежда. Човек, който е слаб, но се храни здравословно в истинския смисъл на думата, в никакъв случай не изглежда така. Ще се радвам, ако при нея нещата се подобрят.
26
5
 
13
 
! Отговори
ataka преди 6 години
от дрога алкохол и свир.и така става
25
3
 
12
 
! Отговори
Ко? Не! преди 6 години
Плашила кое?! Това и фенове ли имало?
24
17
 
14
 
! Отговори
Нашишкавял преди 6 години
"Плашат се" от вида на Радина тези зрителки, които са по 80 кг. не спортуват и развиват мастни запаси в паласки, дупе и бузи за оцеляване, в случай че храната в света изчезне. Но те не се замислят до какво води яденето и пиенето на всичко, което пожелаят, без да се изгаря. Аз самият до преди 4 г. бях 80 кг. и се чувствах отлично. Сега съм 105 кг., поради което се задъхвам, трудно се навеждам, кръвното ми е в горни граници, но всичко е точно, защото така съм по български стандарт ;)
23
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето сигурно не се храни, всичките им семейни доходи явно отиват за алкохол и наркотици на онзи пройдоха мъжа й....
22
3
 
17
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 6 години
"ЧОВЕК КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ" - народа го е казал!
21
2
 
12
 
! Отговори
bahuro преди 6 години
ДО 3: Аз пък се възмущавам от двойния аршин - ако тази е много слаба, е съвсем в реда на нещата да бъде свалена от ефир значи? А в същия момент не можем да кажем спокойно, че примерно Марта Вачкова е гюле? А ако пък речеш, че това не е здравословно и потенциално смъртоносно и трябва да се сваля от ефира - какъв вой ще настане, не е истина...Да си дебел, т.нар plus size model, може, нищо че и то е вредно?! Гнусна работа...
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗабрави да споменеш и анемията.
19
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вганството не прощава на никой. След него идва и приятеля му : анорексията. Да и е честито.
18
1
 
47
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Жалко за хубавото момиче. Започна да погрознява и да се депресира прогресивно след като заживя с оня душевен вампир Донков...